От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 287 522
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 1 095
  • до най-прекрасния мъж
Това е допълнителен слой, който е три вида - мемори, вълна и още нещо омекотяващо беше. Един вид като глезотия към матрака, която би трябвало да се слага допълнително отгоре като топер и да се захваща за матрака с цип /поне така пише по сайтовете/. Не знам защо са го кръстили точно шалте. На мен в магазина ми казаха, че фабрично меморито не е допълнително под формата на топер, който се захваща с цип към основния матрак и можеш да го сваляш и слагаш, а просто един пласт мемори се пъха директно в калъфа над ядрото на матрака. Възможно е и консултантката в магазина да е била толкова наясно и да ме е подвела или така да процедират само с мемори пяната. Аз се отказах основно заради цената и повече не съм се интересувала.

# 1 096
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти за разяснението.  bouquet

# 1 097
  • до най-прекрасния мъж
Моля  Hug

# 1 098
Благодаря ви, Val27 и Diddy_G за мненията. Полезни са ми мненията за конкретните модели, които сте дали, защото ценовият клас на продуктите е доста широк и колкото и да гледам сайта, не мога да се спра на модел.
Ще погледна и Аманте, и Примо Мемори моделите, които вие споменавате.

# 1 099
  • Бургас
Привет дами някой купувал ли е матраци от магазин Jysk

Peace Peace

# 1 100
Най- после мога да дам мнение за Каспия Полифлекс на Нани  newsm44

Скоро не съм спала на толкова удобен матрак. Първата сутрин даже се поуспах малко, толкова ми беше приятно и удобно.

А поръчва ли допълнителни шалтета или става въпрос за нормална Каспия?

# 1 101
Благодаря, ще попитам наистина. Добре, че ме насочи  Peace
дидка, ние имаме Каспия полифлекс в детската и сме доволни, но откакто спах на мемори веднъж, все ми се иска. Но ми трябва и еднолицев. много ми е сложно да монтираме подматрачни предвид спалнята.

И аз искам мемори, еднолицев.
http://domnamatraka.com/%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1% … D0%B8%D0%BD%D0%BE

Този го дават единствен, на Парадайс обаче май също имат  newsm78
Лошото е, че не мога да ги пипна на живо  Confused

# 1 102
Благодаря, ще попитам наистина. Добре, че ме насочи  Peace
дидка, ние имаме Каспия полифлекс в детската и сме доволни, но откакто спах на мемори веднъж, все ми се иска. Но ми трябва и еднолицев. много ми е сложно да монтираме подматрачни предвид спалнята.

И аз искам мемори, еднолицев.

Този го дават единствен, на Парадайс обаче май също имат  newsm78
Лошото е, че не мога да ги пипна на живо  Confused

Здравей raja_nikol,
има доста еднолицеви матраци с мемори пяна на различните фирми производителки тук може да разгледаш голяма част от тях: http://intershop.bg/products/search/154-10/235/filter?subcategor … e1=0&price2=0
Надявам се да съм ти била полезна. Успех

# 1 103
Благодаря ти, разбира се, че си много полезна  bouquet

Държа да е еднолицев, без пружини и с мемори пяна.
Има един на Росмари, има и на други марки...но наистина ми се иска някъде да ги видя на живо  Confused

Искам точно така да потъва ръката, като по рекламите  Mr. Green

Ето, този май е такъв :

http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=3179

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 15:06 от raja_nikol

# 1 104
  • Sofia
Привет, тъй като и ние сме на тема матраци - утре трябва да получим закупеният матрак от Нани  "Сирена Мемори" и ще дам конкретни отзиви.....благодаря bouquet на всички за мненията във форума, защото бяха много полезни....

# 1 105
Най- после мога да дам мнение за Каспия Полифлекс на Нани  newsm44

Скоро не съм спала на толкова удобен матрак. Първата сутрин даже се поуспах малко, толкова ми беше приятно и удобно.

А поръчва ли допълнителни шалтета или става въпрос за нормална Каспия?

Нормална Каспия е, няма никакви добавки. Средно твърд е и на мен ми пасва идеално, продължавам да си спя без никакви забележки  newsm10

# 1 106
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря ти, разбира се, че си много полезна  bouquet

Държа да е еднолицев, без пружини и с мемори пяна.
Има един на Росмари, има и на други марки...но наистина ми се иска някъде да ги видя на живо  Confused

Искам точно така да потъва ръката, като по рекламите  Mr. Green

Ето, този май е такъв :

http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=3179

На всяко качествено мемори ръката потъва и не само ръката  Grinning

# 1 107
Със сигурност, ама как да го позная по описание качественото мемори  newsm78

# 1 108
  • Sofia
 Момичета да попитам за тези допълнителни шалтета.....вече си получихме Сирена-Мемори и като първите впечатленията са Ок, но изобщо не съобразих да попитам в магазина за допълнителен калъф или шалте, а тук се обсъждат Thinking т.е вероятно може и без тях, но е по-удобно, практично или какво с тях? и Благодаря bouquet

# 1 109
  • до най-прекрасния мъж
Raja_nikol, за съжаление по описание не можеш да прецениш, най-добре да се види на живо и после да поръчаш онлайн. Не че има гаранция, че ще получиш същото качество, но пак е ориентация.
Lady Royal, за някои модели се предлагат допълнителни екстри, под формата на шалтета /допълнителен слой/. Всеки сам решава дали и какво да вземе. Но, мисля, не за всички модели има.

Общи условия

Активация на акаунт