От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 287 558
  • 1 164
  •   2
Отговори
# 675
и сирена мемори мухлясва за съжаление Sad

# 676
Може дано обаче да не мухляса - може би имате впечатление като го казвате. Аз понеже имам близка която е във фирмата та тя ме ориантира че този модел не е за нашите апатраменти - нещо ми обясняваше че проблема с мухала идва от калъфа на матрака без да съм много сигурна, защото и без това като цена меморито ме устройваше по вече, но мога да попитам и да се разбере за какво точно става въпрос ако някой се интересува. Все пак даваме пари за нещо и се очаква да го ползваме поне колкото му е гаранцията , а не да го сменим след 2 години отново

# 677
Матракът няма гаранция срещу мухъл, защото вината за тези условия е наша. Ами какво да кажа на децата матрака мухляса чисто нов , на четири, пет месеца. Само калъфа и малко от дунапрена, но голямо чистене падна с доместос и пране на калъфа, сега купиха влагоуловител  и нямат проблем, не сме искали рекламация, защото жилището беше ново и явно неизсъхнало добре  от изолации и т. н.. Лоша работа беше имаше и по стените, но те не се сещат да погледнат матрака, проверявайте си ги редовно от долу беше мухлясъл и на спалнята имаше един шперплат дето беше помогнал, нямаше проветрение. иначе си беше с подматрачна със всичко, но с механизъм да се вдига и да си слагаш неща отдолу. и така няма проветряване и мухъл. Малко пострада дунапрена, ама много малко от доместоса . Изпрахме двта калъфа пак с доместос и айде като нов е. Wink

# 678
Аууу sisitons това което казваш не ми хареса Close. Ние до сега бяхме с бонел пружини еднолицев адски тежък не съм го гледала изобщо мухлясал ли е, не ми се е налагало да го вдигам. Но при смяната когато сложихме новия и изхвърляхме стария видях че няма грам мухал. Сега ще започна да го въртя тоя матрак през 2 седмици че ми е страшно удобен и не искам да го прецакам - дано не мухляса Hug От една седмица го имам и не мога да му се нарадвам на по удобен матрак не съм спала

# 679
И аз имам мухал, но само зимата. Взел съм влагоуловител и съм отдалечил леглото от стената. Нямал съм проблеми със сегашния матрак (на нани еднолицев), който съм решил да сменя. Леглото ми е с механизъм и табла отдолу. Зимата по-често трябва да се проветрява под матрака и отдолу да не се държат разни неща, понеже хем може да мухлясат, хем затруднават циркулацията на въздуха.

# 680
Ние в къщи сме от 12 години с такива, този е от квартирата на децата и ние не сме спали на по-удобен у нас не са мухлясали, но вие си ги гледайте. В квартирата им имаше почти на пода един шперплат за багажи, неща и такива, той спираше циркулацията на въздуха, махнахме го , иначе спалнята пак се вдига с асансьорен механизъм е.

# 681
Да споделя - в момента разговарям с консултант на маттро нет, промоцията за подматрачната рамка и възглавниците е до днес.
Лично аз смятам да се възползвам. Дано да останем доволни  Praynig

И на мен това ми казаха.Точно по това време ми даваше заето и чаках,явно ти си била на линия хаха  Grinning Та затова на бегом ходих до един шоурум и пробвах.Избрах ултрафлекса.Странното е че го водят по твърд от меморифреша,а на мен ми се стори по-мек и удобен.Може би защото няма мемори,а фреша имал и това малко придавало усещане за по-твърдо.Дано остана доволен.
Момичето от информация ми каза,че скоро подобна промоция със 10%намаления,подарък подматрачна рамка и две възглавници едва ли щяло да има.Ако трябваше да ги купувам не на промоция щях да се охарча с още около 250-300лв отгоре.
Между другото,ако има желаещи могат да пробват утре рано сутрин.Ако на сайта им не са свалили промоцийте,обаждайте се и вдигнете леко скандалче,че на страницата им все още е актуална промоцията и може да направят компромис по предтекст,че по тяхна грешка не са свалили от сайта вече изтеклата оферта.

# 682
Здравейте, от месец сме на вълна матраци и искам да помоля за съдействие. Леглото ни е старо,но много здраво със метална пружина,която е като нова. Решихме да си го ползваме ,а да си сменим само матрака. Насочихме се към дву лицеви матраци (пружинни или латексови) ,главно на Тед и Екон.
Трябва ли да си закупим под матрачна рамка или може да използваме пружината за тази цел? Матраците на Екон са тежки и не знам дали ,няма да провисне пружината ? Още повече,че и ние не сме от слабичките Simple Smile
 Модели ,които харесахме са Тед, колекция Натура - пружинни Лавандула , Фенси де лукс, Кашмира и
 Тай Спа (латекс+ кокос)
На Екон сме харесали модел ""aiRaiR Latex" , "Кокос", "Мемори Латекс Голд"
Благодаря!

# 683
Всичко е въпрос на лично усещане ,говоря по принцип.

Пружината може да си я запазите,а матракът отгоре ще се усеща по-мек ( така беше в една изложбена зала,която посетихме)

# 684
https://www.youtube.com/watch?v=ig3Yf8hFyGg
Сега попаднах на тези матраци,имате ли представа дали са по-добри от Тед и Екон?
Много добре звучи но аз личнино за пръв път чувам за тези матраци

# 685
Еднолицевите на Екон са на промоция, ако някой ги пробва, да сподели  Wink

# 686

за -15% ли става въпрос или има нещо ново? Понеже всичките им матраци са на толкова и то от доста време.

# 687

за -15% ли става въпрос или има нещо ново? Понеже всичките им матраци са на толкова и то от доста време.

Толкова да, пише до 1 февруари  Peace

# 688
Полиуретанова пяна - на прост език гъба дунапрен с различна плътност 20 е обикновен дунапрен за евтини матраци и там са матраците в най-ниския ценови клас с ниска гаранция до 6м. ,23 и 25 е най-широко използвания материал за дивани и матраци и т.н. до най висока плътност 35-40  която която се нарича HR-високоеластична пяна с нея се правят матраци от висок клас с по-малка деформация.Дунапрените при при дълга експолатация си променя цвета, мухлясва и др. засега толкова ако ви интересува нещо питайте

# 689
  Здравейте,ако си спомняте  поръчахме си матрак Нани ултрафлекс Simple Smile  Вчера пристигна. Офертата беше с подарък подматрачна рамка +2 възглавници от мемори пух от интернет.Между другото, офертата е пусната отново.
Матракът много ни харесва, за съжаление още не сме спали на него, защото още не ни е сглобено леглото, но дори и с найлона на земята си личи, че е хубав  Blush
Доволна съм от обслужването в сайта, даже останах приятно изненадана от възглавниците - очаквах да не са нещо особено, но те се оказаха удобни. За ММ са доста ниски, но на мен са ми супер.
Ако някой има въпроси съм на разположение Simple Smile Дано до края на месеца си имаме легло и мога да дам повече инфо Wink
Хубав ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт