От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 145
  • 1 164
  •   3
Отговори
# 870
Вчера дойде и нашият матрак. Мек и удобен. Поставихме го отстраната на мемори пяната. Стори ми се много топло все едно бях легнала на радиатора. Тази вечер ще гозавъртя от другата страна. Има ли някой които спи целогодишно на странатас мемори. И другия ми въпрос е като обърна матрака с меморито към подматрачната рамка има ли как да се развали т. Като най-вероятно меморито ще пропада в подматрачната рамка. В магазина ни казаха че лятото се спи на страната без мемори. Моля някои запознат да каже как е правилно да се ползва матрака.

# 871
  • до най-прекрасния мъж
Ние си спим целогодишно на страната с мемори, защото обичаме да ни е мекичко. Не съм усетила меморито да топли прекалено много. Но и лятото, в най-големите жеги, спим на климатик, така че реално не съм критерий. Сега е ОК.

# 872
Здравейте предстои ми закупуване на матрак във квартира и цената която ми е определена е 400 лв. за матрак и се спрях на ТЕД Термофлекс тъй като имат промоция.Моля който ползва този матрак да ми даде отзиви.Благодаря ви!

# 873
milittana, за съжаление не помня, какъв точно беше матрака.  Confused
Разгледах матраците на Нани, защото не искам да рискувам с друг, особено Тед. Спрях се на Аруба, а и по-горе има мнение, че е мек и удобен. Направи ми впечатление, че за всички двулицеви матраци се препоръчва подматрачна рамка. Ние ползвахме нашия пружинен /двулицев/ без рамка дълго време и си беше перфектен. Успех!

# 874
Значи ще потърся някакъв пружинен. Никак не ги харесвам, но с плътна основа на леглото явно това е решението. Еднолицевите не ми допадат и тях ги изключвам. Ще пробвам моделите на Нани и Парадайз с пружини.

# 875
Аз съм с покет спринг (на Нани) от 1 седмица и съм доволен. Доста по-стабилен е от модела с Бонел пружини. Някак си не хлътвам толкова много и сякаш спя по-изправен. Мога и да си се въртя из целия матрак и не хлътвам толкова много. За зимата може да му сложа един слой мемори, но още не съм го решил (има време).

Възглавницата която е подарък според мен не е нищо особено. Надробен дунапрен/мемор в калъфка. Не си възвръща първоначаланта форма и където е главата остава по-вдлъбнато. Преди това ползвах мемори анатомична възглавница на Дормео и тя си възвръща формата, но е по-ниска.

# 876
Сега ходихме да пробваме различни матраци.
Някой спи ли на Магнифлекс Ергономик или Нани Модена ?
Все още се колебая дали да не си от Икейските.
Те имат ли някакъв тест период ?

# 877
  • Бургас
Моля,споделете мнение за матрак Торино на Тед, обмислям дали да го купя за сина ми (6 год.) newsm78

# 878
Ние спим от седмица на клима хибрид на Тед.Свикнах му вече удобен е не прекалено мек но и не прекалено твърд.Спим на меморито и съм вир вода.Та го обърнахме тая вечер да видим.....

# 879
Предстои ми тази седмица да закупя 2 матрака на Екон от маттро. До къде ги доставят, качват ли на етажа с асансьор, спазват ли дните за доставка с предварителна уговорка. При закупуване на стойност над 600 лв. Има подарък 2 бр. мемори спа възглавници, дали е така?

# 880
  • Варна
Аз си поручих моя матрак на Екон преди месец. Обадиха се да ме питат дали ми е удобно в определен ден. После куриерът ми се обади, че има проблеми и ме пита за друг ден. Обаждат се и питат. Доставиха ми го до входа. Възглавници също ми донесоха.

# 881
  • Тра-ла-ла
Къде в София има изложбени зали с много матраци за пробване?!

# 882
Къде в София има изложбени зали с много матраци за пробване?!
В Зона фор хоум в Люлин

# 883
  • Тра-ла-ла
milittana , благодаря.

А каква е разлика м/у иглолистна основа(рамка) и метална/осб основа при еднолицевите матраци?! Кое е за предпочитане?!

# 884
milittana , благодаря.

А каква е разлика м/у иглолистна основа(рамка) и метална/осб основа при еднолицевите матраци?! Кое е за предпочитане?!

Аз скоро взех еднолицев на Нани. Основата е дървена с метална рамка. Консултанта в магазина ми каза, че тези на Нани (понеже били с метална рамка) се огъвали при по-голямо натоварване (над 120кг). Не знам до колко е вярно - просто така ми каза. Сигурно има значение и отдолу леглото как е (дали има някаква подпора посредата).

Общи условия

Активация на акаунт