От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 105
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 900
Здравейте! Предстои ни да си закупим матрак. Много се надявам тук да ми помогнете при избора. Първоначално се бях спряла на ТЕД Фаворит С. Обаче четох темата, събирах мнения на мои приятелки, отказахме се от него и се насочихме към НАНИ. Благодарна съм, че тук открих и сайта mattro.net. Офертата им за ТЕД е много добра и покриваше предвидения ни бюджет. НАНИ са малко по-скъпи и като почна да мисля кой да взема лека полека качвам бюджета нагоре, което не знам дали си струва. Спрях се отначало на Сирена Мемори и Сирена Ултрафлекс, тъй като мъжът ми има проблем с гърба и гръбнака. След това се прехвърлих на Сирена Фреш Мемори и накрая на Бахамата  Blush
Не мога да пресея големите различия. Единствено Ултрафлекс се вмества в бюджета, но за него най-малко отзиви видях. Моля някой компетентен да ме въведе в това тайнство и да даде мнение за посочените модели. В магазин определено не мога да преценя  Thinking

# 901
  • Русе
А пробвали ли сте ги всичките тези матраци?

# 902
Децата са с Ултрафлекс. На мен ми е твърд,на мъжа ми му е много удобен.Действително е много индивидуално усещането за удобство и няма как да се прецени  само с една проба.
ПОпитай Узунов какви цени ще ти даде за вашия размер. Peace

# 903
  • Стара Загора
Здравейте.
Моля ако някой има лични впечатления от този матрак,нека сподели.
http://www.-spam097-/matrak-memory-silver-22-sm-isleep
пробвахме го и е много удобен,но ме притеснява че няма отзиви в нета.Матрака е на магнифлекс,НО е произведен в Португалия,и му дават 15 гидини гаранция.

Пробвах и http://matracinani.bg/product.php?pID=134,не е никак лош,но първият ми е малко по мек и по приятен,и се колебая  newsm78Моля споделете лични впечатления. Simple Smile

# 904
Ние сме Ултрафлекс, доволни сме, ММ е 118 кг, аз бременея и засега съм 75  Blush , много ни е удобен, откакто го имаме не съм си и помисляла да спя на дивана Simple Smile Пробване трябва Wink За инфо - имаме го от януари , успех с избора!  Hug

# 905
Здравейте. Днес отново ходих да харесвам матрак. Отказах се от Бахама меморито на Нани. Много висок ми се видя. пробвах отново Isleep silver на Магнифлекс и ми хареса като изпълнение и има мемори пяна, но ми идва малко твърд. Момичето в магазина каза че е добър и се прави в Португалия. Като казах че ми е твърд ми предложи друг на Магнифлекс - Аманте от Premium колекцията. В момента беше на промоция. Наистина много приятен и мекичък, доста по-скъп е и се замислих дали си заслужава. Видях, че почти няма мнения за този модел и реших да питам тук. Има ли недоволни от марката? Гаранцията която дават за този модел е безсрочна, което ме учуди, защото означава ли това че ако след 20 год. примерно нещо се деформира ще го обслужат. Моля ако има някои запознат с качеството и марката да каже защото е доста скъп и да не съжалявам след това.
Ние си бяхме купили първо Daytona на Магнифлекс, но ни беше толкова твърд, че за една седмица се сковахме от болки и аз и съпругът ми. След това го заменихме с доплащане за  Domino S на Магнифлекс, водят го мек, колкото Амантето, с 5 см мемори пяна от едната страна, цената беше към 2090лв за р-р 160/200. Имаме го от около 4-5 месеца. Трябва да Ви кажа, че никога не сме спали на по-удобен матрак. Няма такова удобство, въпреки че мъжа ми е над 100 кг. и той е очарован от комфорта на този матрак, все едно сме върху облак.  Ако имате финансовата възможност въобще не се колебайте за Амантето, ще останете очаровани от матрака, а имат и безсрочна гаранция, на база на 100 годишен период (така е посочено в гаранцията)

Здравейте,интересува ме как стана замяната,защото ние имаме подобен проблем с матрак на Магнифлекс,закупен от Маттро.нет.

# 906
NoneBG , извинявай, но чак сега видях поста ти. За съжаление нямам договорни отношения с тях и съответно не мога да имам претенции за неизпълнена точка. Тава с което разполагам е фактура, касова бележка и гаранционна карта. В гаранционната карта са посечени само координати. Все пак съм доволна, че се съгласиха на подмяна. Ще напиша отзиви, когато получа новия матрак.
Относно този злополучен матрак, разбрах, че вината е наполовина моя. Той, че си е боклук, спор няма, но има и друга подробност. Ползвахме го върху твърда основа, а за твърда основа се препоръчва еднолицев. Съответно се получиха дупки, които не възвръщаха лесно формата си. Купихме си рамка, оставихме няколко дни матрака да се отпусне и нещата са различни. Преди хлътваше и нямаше оправяне, но след рамката проблема отпадна. Друг е въпроса, че самия матрак не е от качествени материали, твърд е и адски неудобен. Става въпрос за White Line на Тед.

Самоцитирам се, за да не подведа някой.  Embarassed
Оказа се, че и рамката не е решение. Непоправимите дупки преди се образуваха след 2-3 спанета, а след рамката след 5-6.  #2gunfire Бясна съм за боклуците, които продават на българския пазар. Още не са ми донесли новия с който трябваше да го заменим и ако и той е същия боклук, повече няма да ги търся, а направо се обръщам, към КЗП.
Успех в търсенето!

# 907
Контактувай директно с ТЕД централата ,да видим какво ще ти отговорят.И да споделиш.Успех !

# 908
  • София
Здравейте. Днес отново ходих да харесвам матрак. Отказах се от Бахама меморито на Нани. Много висок ми се видя. пробвах отново Isleep silver на Магнифлекс и ми хареса като изпълнение и има мемори пяна, но ми идва малко твърд. Момичето в магазина каза че е добър и се прави в Португалия. Като казах че ми е твърд ми предложи друг на Магнифлекс - Аманте от Premium колекцията. В момента беше на промоция. Наистина много приятен и мекичък, доста по-скъп е и се замислих дали си заслужава. Видях, че почти няма мнения за този модел и реших да питам тук. Има ли недоволни от марката? Гаранцията която дават за този модел е безсрочна, което ме учуди, защото означава ли това че ако след 20 год. примерно нещо се деформира ще го обслужат. Моля ако има някои запознат с качеството и марката да каже защото е доста скъп и да не съжалявам след това.
Ние си бяхме купили първо Daytona на Магнифлекс, но ни беше толкова твърд, че за една седмица се сковахме от болки и аз и съпругът ми. След това го заменихме с доплащане за  Domino S на Магнифлекс, водят го мек, колкото Амантето, с 5 см мемори пяна от едната страна, цената беше към 2090лв за р-р 160/200. Имаме го от около 4-5 месеца. Трябва да Ви кажа, че никога не сме спали на по-удобен матрак. Няма такова удобство, въпреки че мъжа ми е над 100 кг. и той е очарован от комфорта на този матрак, все едно сме върху облак.  Ако имате финансовата възможност въобще не се колебайте за Амантето, ще останете очаровани от матрака, а имат и безсрочна гаранция, на база на 100 годишен период (така е посочено в гаранцията)

Здравейте,интересува ме как стана замяната,защото ние имаме подобен проблем с матрак на Магнифлекс,закупен от Маттро.нет.

Здравейте, първият ни матрак на Магнифлекс - Дайтона, беше ужасно твърд. За една- две седмици се сковахме от болки с мъжа ми. Обадих се на официалния вносител на Магнифлекс и им казах, че имаме проблем с матрака, че е изключително твърд и не можем да спим на него. Казах им , че искам да го сменя за възможно най-мекият матрак.  След няколко дни дойде техен представител вкъщи, прегледа матрака, написа някакъв протокол. Една седмица по-късно, ни докараха новият матрак, доплатихме си за него и си взеха стария. Вие с кой матрак сте на Магнифлекс и какъв Ви е проблема с него? 

# 909

Здравейте, първият ни матрак на Магнифлекс - Дайтона, беше ужасно твърд. За една- две седмици се сковахме от болки с мъжа ми. Обадих се на официалния вносител на Магнифлекс и им казах, че имаме проблем с матрака, че е изключително твърд и не можем да спим на него. Казах им , че искам да го сменя за възможно най-мекият матрак.  След няколко дни дойде техен представител вкъщи, прегледа матрака, написа някакъв протокол. Една седмица по-късно, ни докараха новият матрак, доплатихме си за него и си взеха стария. Вие с кой матрак сте на Магнифлекс и какъв Ви е проблема с него? 

Riviera By Piere Cardin -26см.,ядрото е от 2см.memory foam,слой супер меки фибри и elioform.Причината е същата -не ужасно,но ни е твърд.Аз съм лягал на Daytona by Tonino Lamborghini-той е 22см.- с 2сm.memory foam в калъфа и още 2см.memory foam в ядрото,плюс 16см.елиоформ.Може би заради повечето мемори ми се стори недотам чак толкова твърд,но едно е да пробваш за 15/20 мин.,а друго е да спиш цяла нощ.
Стори ми се,че Riviera ще е по-комфортен заради по-голямата височина,но явно съм се лъгал.

# 910
Riviera By Piere Cardin -26см.,ядрото е от 2см.memory foam,слой супер меки фибри и elioform.Причината е същата -не ужасно,но ни е твърд.Аз съм лягал на Daytona by Tonino Lamborghini-той е 22см.- с 2сm.memory foam в калъфа и още 2см.memory foam в ядрото,плюс 16см.елиоформ.Може би заради повечето мемори ми се стори недотам чак толкова твърд,но едно е да пробваш за 15/20 мин.,а друго е да спиш цяла нощ.
Стори ми се,че Riviera ще е по-комфортен заради по-голямата височина,но явно съм се лъгал.

# 911
  • София

Съветвам Ви да се насочите към Амантето или Домино ЕС, те са с еднаква мекота и Ви уверявам, че ще спите като в приказка. Забравих да Ви спомена, че като дойде представител от Магнифлекс ще провери задължително дали матракът Ви е върху подматрачна рамка.

ПП. И от двете ли страни Ви е твърд?

# 912

Съветвам Ви да се насочите към Амантето или Домино ЕС, те са с еднаква мекота и Ви уверявам, че ще спите като в приказка. Забравих да Ви спомена, че като дойде представител от Магнифлекс ще провери задължително дали матракът Ви е върху подматрачна рамка.

ПП. И от двете ли страни Ви е твърд?
Да,едната страна е с 2см.мемори,а другата с 1 см.елиоформ/твърдата им пяна/,като се има пред вид,че ядрото е от елиоформ ,дори страната с меморито е твърда,да не говорим за другата.

# 913
Има още един модел,който би ни свършил работа- Comfort Dual,той е с 2см. memory foam в калъфа и 5см. memory foam плюс 17 см. elioform в ядрото.Самото ядро е разделено на две части,които могат да се въртят/единият да спи на твърдата,а другият-на меката/.Той е хубав модел и е на цената на Domino S.

# 914
  • Стара Загора
момичета никой ли няма инфо за този модел?Двулицев матрак Memory Silver-магнифлекс?

колебая се между Сирена Фреш Мемори на Нани и този на магнифлекс.
Ние сме с по ниско тегло,80кг и 55 кг ,и Сирена Фреш Меморими идва една идея по твърд,този на магнифлекс ми идва по мек и по приятен той е с повече мемори на която държим .Само ме притеснява че не е италиански и се прави в Португалия. newsm78,до 2-3 дена трябва да решим и да поръчаме матрака.Моля помагайте .

Общи условия

Активация на акаунт