Раждане в МБАЛ ''Св.Иван Рилски'' гр.Стара Загора

• 1 394
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!Аз съм от Казанлък,бременна съм в 26г.с..Искам да помоля настоящите и бъдещи мами,които са раждали или мислят да раждат в МБАЛ ''Св.Иван Рилски'' гр.Стара Загора за тяхното мнение и впечатление от болницата,лекарите и обстановката.Благодаря ви предварително!

# 1
Охх, как мило ми стана  Heart Eyes Аз мога само хубави неща да кажа по повод моето раждане там (2010г) - доволна съм от всичко - екип, обстановка, отношение, цена... Не бях избрала предварително доктор, при който да родя, тъй като нямах информация за никой от тях. Прие ме д-р Пиперкова, а родих при друг доктор (за съжаление не си спомням фамилията  Embarassed, мисля, че първото му име беше Мирослав май ). Наистина, само хубави спомени имам от престоя си там, в който може би бе най-важният момент в живота ми досега, препоръчвам на всички, които имат желание да родят в приятна и дружелюбна обстановка  Hug
А на теб - леко раждане и здраво бебче   bouquet

# 2
Благодаря ти,че сподели опита си с мен   bouquet .В момента съм в процес на проучване към коя болница да се насоча за раждането.Надявам се където и да се случи всичко да е наред Praynig

Общи условия

Активация на акаунт