На море в Турция - тема 28

• 102 835
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Прочела сум и 4-те коментара-ако тях имате в напредвид!Обаче повечето са от 2011-2012!
Исках просто по-свежа информация!
Извинявайте-не съм искала да подценя никогооооо!!!!!

# 181
Моля, ако има някой който е ходил в GRAND YAZICI MARMARİS PALACE 5* миналата година (2013) да сподели мнението си, предпочитам мнение от БГ туристи, защото чужденците имат по-различни интереси и изисквания. На първа страница не открих мнения (може би името е съкратено newsm78) Предварително благодаря!

# 182
Прочела сум и 4-те коментара-ако тях имате в напредвид!Обаче повечето са от 2011-2012!
??? И трите последни коментара са съвсем пресни, що се отнася до Пайн Бей. Хотелът се коментира доста, аз го препоръчвам с две ръце, особено за първо ходене в Турция.  
Погледни и в Трипадвайзъра, моето мнение е, че коментарите там са  съвсем реални и може да им се има доверие. Ако не се лъжа, в Пайн бей тече ремонт тази зима и предполагам, че ще е още по-хубаво.

# 183
Здравейте дами!!!Чета ви от месеци и сега реших да се "разпиша " при вас!!Лятото на 2011година беше първата ни почивка в Турция!Бяхме в хотел SENTINUS 4* ( ex PRELUDE) Кушадасъ!Хотела точно беше си сменил собсвеника и беше доста посредсвен,но съседните хотели бяха уникални–BATIHAN BEACH RESORT & SPA 4*,ЕPHESIA!Тогава исках да ходя в BATIHAN,но в последния момент ми казаха,че резервацията не е потвърдена и ме насочиха към SENTINUS 4!Турция много ми хареса и това лято живот и здраве сме пак там!!От вашият форум се насочих към PINE BAY,Кушадасъ!!Резервирах чрез Ориент99,от 19.06,9 нощувки!Потвърдиха ми резервацията,преведох капаро по банков път и вече десетина дена чакам да ми изпратят договор за подпис!!Ще изчакам до понеделник по обяд и ще се обадя,този път за скандал!!!Веднъж вече се обаждах,казаха,че много резерваций имат и им трябва време да ги обработят!!!

# 184
Не разбирам това за подценяването.
Много е досадно всеки втори пост да започва с въпроси,
на които има отговори на първа страница на темата.Трябва и малко труд да се прочете ,а за всички останали въпроси
ТО са насреща - това  е час от работата им - информация !
Ценното в темата са личните впечатления и снимките,защото има
разлика от снимките в нета и тези от личния фонд.

# 185
  • София
Здравейте,
Нямам скорошен опит с Труция, те ще бъда благодарна на отзивите ви:  bouquet
Как оценявате възможността за плаж в началоно на май в Бодрум? дали ще е по-добре Анталия? за 3 ма възрастни/големият е на 14 години, малкат ана 6 г / бихте ли ни препоръчали хотел. И Изобщо се чудя дали за 5 дни си струва да дадем около 1500 евро или окол 2 и нещо през лятото за 7 дни?
  bouquet  bouquet  bouquet

# 186
Здравейте,
Нямам скорошен опит с Труция, те ще бъда благодарна на отзивите ви:  bouquet
Как оценявате възможността за плаж в началоно на май в Бодрум? дали ще е по-добре Анталия? за 3 ма възрастни/големият е на 14 години, малкат ана 6 г / бихте ли ни препоръчали хотел. И Изобщо се чудя дали за 5 дни си струва да дадем около 1500 евро или окол 2 и нещо през лятото за 7 дни?
  bouquet  bouquet  bouquet
И аз това се чудя. Цените за началото на май са коренно различни. Въпреки че избирам между Дидим и Кушадъсъ по препоръка на момичетата тук - и там цената за май е доста евтина.. Но пък ако от лакомия отида на 1 май и е студено и не можем да ползваме външните басейни, тогава какъв е смисъла от почивката... Някой писа тук, че началото на май било топло и са се къпал, но друго такова мнение не сращнах...

# 187
Енита,Nikta въпросите са Ви сходни затова отговарям и на двете. Риска да не се чувствате комфортно,имам предвид температура на морската вода и тази в басейните, в Бодрум или Кушадасъ в началото на май е много сериозен. Бил съм в Бодрум в края на април ,но е пресилено да се каже че водата е добра,по-скоро е студена. Вижте за Анталия имате съвсем по-добри шансове да се къпете поне във външните басейни. Там  лятото идва  с месец и половина по-рано от тук. Ако трябва да избирам за майските празници,категорично за Анталия.Въпреки че като цена е по-скъпичко.Има доста оферти вече по агенциите.Човек когато търси намира добри предложения. Peace

# 188
Относно времето за Анталия аз доста се колебаех за началото на май,но в ТА ме разколебаха ,категорично ми казаха че ще е студена водата в морето за басейните не гарантирали.И сега сме с резервация за края на май.

# 189
Благодаря Liv1982!

Вероятно ще изчакам за края на май за Дидим или Кушадъсъ. Дано водата в басейните тогава е топла. Морето не ме притеснява и да не се къпя , аз съм от Варна. Но поне басейните ми се иска да ползвам.. Ще се допитам и в ТА.
Мерси!

# 190
??? И трите последни коментара са съвсем пресни, що се отнася до Пайн Бей. Хотелът се коментира доста, аз го препоръчвам с две ръце, особено за първо ходене в Турция.  
Погледни и в Трипадвайзъра, моето мнение е, че коментарите там са  съвсем реални и може да им се има доверие. Ако не се лъжа, в Пайн бей тече ремонт тази зима и предполагам, че ще е още по-хубаво.
Много благодаря още веднъж!

# 191
За всички които още не са ходили в Мармарис,няколко снимки от прочутата крайбрежна алея към Ичмелер. Надявам се да Ви хареса. Peace

# 192
  • Бургас
Утре смятам да направя резервация, но все още се двоумя страшно много. Моля, помагайте  Praynig
Единият ми вариант е Дидим, чисто новия хотел AURUM SPA&BEACH RESORT 5*
http://www.aurum-hotel.com/
От агенцията горещо ми препоръчаха хотела и  ми гарантираха, че собствениците са много добри в бранша и ще остана доволна. Плюсовете за мен е, че хотелът е чисто нов, много красив и на много добра цена. Това, което не ми харесва е самия курорт. Малко безличен ми изглежда  Rolling Eyes
Мъжът ми клони към Дидим, защото хотелът е чисто нов и другата година няма да е на такава ниска цена.

Втория вариант е Мармарис. Хотел - МARMARIS PALACE HV
http://www.emeraldbg.com/hotel/62257/2/216/8348/71061/CLUB-MARMARIS-PALACE-HV1-*.html
Хотелът много ми хареса, но пък не е реновиран отдавна /2007г/. Курортът пък от друга страна е страхотен, има какво да се види и къде да се разхожда човек. Има повече опции за екскурзии /Родос, Далян/.

# 193
Здравейте. Чета редовно форума и се информирам за всичко благодарение на изчерпателността и отзивчивостта на пишещите тук. Интересувам се от "Сюрмели Ефес" в Кущадъсъ, тъй като на първа страница най-новия пост за този хотел е от 2011 година. Моля, ако някой е е бил през 2013 г. в този хотел да сподели впечатления и въобще повече информация за всичко в хотела. Как се отива в самия град и интересни ли са били шоу програмите, впечатления от ресторантите и дискотеката.Интересувам се и за екскурзия до Ефес - интересно ли е, какво трябва да се види и ако си спомняте цената. Дано не досаждам ...Благодаря.

# 194
Резервирах чрез Ориент99,от 19.06,9 нощувки!Потвърдиха ми резервацията,преведох капаро по банков път и вече десетина дена чакам да ми изпратят договор за подпис!!Ще изчакам до понеделник по обяд и ще се обадя,този път за скандал!!!Веднъж вече се обаждах,казаха,че много резерваций имат и им трябва време да ги обработят!!!

О, боже, и други имало. Аз си мислех, че с мен нещо не е наред. 10 дни чаках за потвърждение, накрая потвърждението /след безброй разговори по телефона/ дойде на e-mail и гласеше : REZERVACIATA E POTVARDENA, ама коя резервация, за кой хотел, за кой период, няма сума, няма сметка   ooooh! . Пак звъня, пак се обяснявам, най-накрая ми пращат сметка за плащане. Е платих капарото, което сама си изчислих, и вече 5 дни чакам договор. Днес пак ще звъня. А моите приятели дори и тези две златни думички не са получили и са в неведение. Много им е зле системата на работа. Пътувала съм с Емералд, Руал Травел, Лъки Холидейс и мога да кажа, че до сега с такова чудо не съм се сблъсквала. 1 месец да не мога да организирам почивка във века на технологиите. Навъртях сума ти телефони.

Общи условия

Активация на акаунт