На море в Турция - тема 28

• 102 778
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
И аз моля за мнение за Кушадасъ-Пайн бей хотела!Мисла да резервирам тази седмица от 19.09 в клубните стаи!Някой нещо да ми препоръча или посъветва за периода или хотела!
Благодаря предварително!
И мен ме интересува и каква е разликата между клубни и други стаи!

Моля някой да сподели отзиви и за Клуб Турс като ТА, защото гледам, че цените са доста по-добри отколкото агенцията, която ползвахме досега, а и изборът на хотели е доста по-голям.

Liv82 /Иво/, мерси за информацията! Hug Нашата резервация я направихме при тях на 13ти този месец.Отзивчиви и любезни са,имат отговор на почти всеки въпрос,потвърдиха ми резервацията за 24 часа без да се налага аз да ги търся Simple SmileТова е засега,на 30 ти ще имам нова среща с тях за довнасяне до 50%

# 121
miss july, от изброените хотели най-добрия е Мармарис Палас. Щом търсите разкошна зеленина,голяма територия,спокойствие и уют-това е Вашия хотел. Трябва да уточня за всички които се интересуват че крайбрежната алея минава без прекъсване от центъра на Мармарис до Ичмелер/8км/.Така че алеята минава и покрай този хотел,кеф ви е към Ичмелер да поемете/2 км/,кеф ви е към Мармарис/5 км/-няма да имате проблеми. В Дора Бийч ИМА басейн,но както територията и той е малък. Тропикал е добър 4* хотел, но нереновиран отдавна. Храната е ок.Също доста малка територия,но хубава градина.Хотела обаче поддържа доста високи нива като цена за категорията си.Гранд Цетия е далеч от плажа. Така че аз бих заложил на Мармарис Палас 5*,стига цената да не ви притеснява. Маршрутки спират до хотела на всеки 15 минути.цената до центъра беше 2.75TL.Възможно е новия сезон заради девалвацията да достигне 3 TL.

# 122
Всъщност как точно е името на Мармарис Палас? Търся го в трип-а и ми излиза Тюрбан-а.

# 123
Чудя се кой хотел да избера-Атлантик в Кушадасъ или Буюк Анадолу в Дидим .Разполагам с такъв бюджет 1700лв,за 3 възрастни,детето е на 15години и няма как newsm78

# 124
Всъщност как точно е името на Мармарис Палас? Търся го в трип-а и ми излиза Тюрбан-а.
GRAND YAZICI MARMARIS PALACE - HV1 *
http://www.grandyazicihotels.com/palace/en/index.php

# 125
GRAND YAZICI MARMARIS PALACE - HV1 *

Извинявам се за въпроса,но какво означава HV1 или HV 2

# 126
Чудя се кой хотел да избера-Атлантик в Кушадасъ или Буюк Анадолу в Дидим .Разполагам с такъв бюджет 1700лв,за 3 възрастни,детето е на 15години и няма как newsm78

И аз това се чудех преди да резервирам в Атлантик. Като цени са еднакви. Ако изберете Буюк Анадолу ще чакам с нетърпение отзиви и снимки, че този единствен коментар леееко ме притесни.
Миналата година избрах хотел въз основа на прочетени коментари и изказани мнения точно в тази тема..... и изобщо не сгреших!  Hug

# 127
  • София
И аз моля за мнение за Кушадасъ-Пайн бей хотела!Мисла да резервирам тази седмица от 19.09 в клубните стаи!Някой нещо да ми препоръча или посъветва за периода или хотела!
Благодаря предварително!
И мен ме интересува и каква е разликата между клубни и други стаи!

Моля някой да сподели отзиви и за Клуб Турс като ТА, защото гледам, че цените са доста по-добри отколкото агенцията, която ползвахме досега, а и изборът на хотели е доста по-голям.

Liv82 /Иво/, мерси за информацията! Hug

Коректни са и наистина дават по-ниски цени. Миналата година ми направиха резервацията за хотел в Сиде и разликата беше 20 евро по-ниска за цена на вечер, сравнение с цените на други агенции

# 128
Здравейте, искам да попитам за отзиви за  хотел  Surmeli EFES 5* в  Кушадасъ още повече с Версо травъл?.
Не намирам коментари за опероператора и се чудя дали да резервирам и още повече през http://grabo.bg/mai-v-kushadasa-0v29zd.
Много ще съм благодарна за информацията Simple Smile  bouquet

# 129
Здравейте, искам да попитам за отзиви за  хотел  Surmeli EFES 5* в  Кушадасъ още повече с Версо травъл?.
Не намирам коментари за опероператора и се чудя дали да резервирам и още повече през http://grabo.bg/mai-v-kushadasa-0v29zd.

Видях, че транспорта се доплаща отделно, така че офертата е 339лв. за 4 дни. Същата цена предлага и Турс Клуб / за същия период, същия брой нощувки/.
Аз бих заложила на голяма и проверена агенция с добри отзиви, а не на тази неизвестна за мен агенция.
Май няма никаква изгода от въпросния ваучер!

# 130
А може и всичко да е ОК !
В случая няма еднозначен отговор - риск печели,риск губи.
Миналата година си спомням терзанията на хората,планирали почивка
в Палм Уингс през май,първата група беше настанена в друг хотел.
Бях през юни - не усетих проблем,въпреки че имаше довършителни неща.
Само около детския басейн и този с пързалките гъмжеше от кърлежи. Добре че зет ми пострада, а не децата, след това взеха да пръскат

# 131
  • София
Verso travel са надеждна агенция, не се притеснявайте, и аз ще пътувам с тях тази година. Ще използват и автобуси Метро като плюс  Peace

# 132
Много трябва да внимавате с тези ваучери. Аз залагам на проверена фирма  ,щом цената е еднаква. А за транспорта-нямам представа Версо с какви автобуси ще пътуват,защото хубавите автобуси на Метро от типа Суит  се движат само по линията София-Истанбул,едва ли ще ги пуснат до някой курорт . Thinking

# 133
  • Beyond the Frontiers
Извинявам се за въпроса,но какво означава HV1 или HV 2

Холидей вилидж - ваканционно селище.

За туроператора не мога да коментирам, но през Грабо категорично - НЕ. Хотелът не струва.

7 дена не успяха да сложат бельо на допълнителното легло. Twisted Evil При това 4 пъти им звънях от БГ по повода Twisted Evil

# 134
  • София
kasidi ето линк към сайта на Версо, най-долу на страницата е описано за автобусите със снимки http://www.versotravel.bg/bg/offers/turtsiya-12/surmeli-efes-avtobus-11 Имат договор от тази година с тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт