На море в Турция - тема 28

• 102 826
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Съвсем нова ми е идеята за почивка в Турция. Попрегледах последните страници, но не мога да си отговоря на няколко съвсем начални въпроса, за да се ориентирам, дали изобщо това може да стане нашата дестинация за тази година.

1. Ние сме семейство с 3 деца (10г,6г,3г) и се чудя, дали това не ни изхвърля моментално от всички търсения по хотелите. Аз такива опции в офертите на нашите ТО не срещнах. От друга страна, за другите националности това не е чак толкова рядко срещано явление, така че някакво настаняване явно съществува, но как се резервира?
2. Питам се, дали децата биха издържали пътуването до Кушадасъ, примерно, с една спирка.
3. Съответно къде се прави преспиването?
4. Каква сума отива за пътя?

Благодаря предварително!

По въпроса за настаняването - гледайте офертите за настаняване на 1 възрастен с 1 дете и 1 възрастен с 2 деца. При всички положения ще ви настанят в две отделни стаи, малко са хотелите, които предлагат по-големи стаи (за 5 човека).
За пътуването - ние винаги пътуваме с автобус, а при вас май искате да е с кола, така че може би съвет от някой друг?

# 151
  • София
Здравейте, искам да попитам за отзиви за  хотел  Surmeli EFES 5* в  Кушадасъ още повече с Версо травъл?.
Не намирам коментари за опероператора и се чудя дали да резервирам и още повече през http://grabo.bg/mai-v-kushadasa-0v29zd.
Много ще съм благодарна за информацията Simple Smile  bouquet
Много трябва да внимавате с тези ваучери. Аз залагам на проверена фирма  ,щом цената е еднаква. А за транспорта-нямам представа Версо с какви автобуси ще пътуват,защото хубавите автобуси на Метро от типа Суит  се движат само по линията София-Истанбул,едва ли ще ги пуснат до някой курорт . Thinking
------

Може ли да ми кажете коя друга фирма предлага подобна оферта или същата.
Някой наистина не е ли пътувал в Версо травъл.
Гледам , че много хвалят в последните постове Клуб турс. Може ли някой потребител с повече постове от 0 и който е пътувал с тях да ми каже дали да надеждни. Повечето записвания за Майските празници са до края на януари и нямам много Sad
Ние сме пътували 2-3 пъти с тях до Гърция не сме имали проблеми. Но до Турция не сме.

# 152
  • София
Diana_Don    bouquet точно за Родос най-много се колебаех

# 153
  • Стара Загора
Здравейте!
Съвсем нова ми е идеята за почивка в Турция. Попрегледах последните страници, но не мога да си отговоря на няколко съвсем начални въпроса, за да се ориентирам, дали изобщо това може да стане нашата дестинация за тази година.

1. Ние сме семейство с 3 деца (10г,6г,3г) и се чудя, дали това не ни изхвърля моментално от всички търсения по хотелите. Аз такива опции в офертите на нашите ТО не срещнах. От друга страна, за другите националности това не е чак толкова рядко срещано явление, така че някакво настаняване явно съществува, но как се резервира?
2. Питам се, дали децата биха издържали пътуването до Кушадасъ, примерно, с една спирка.

Благодаря предварително!

Вижте офертите на Pine Bay в Кушададъ - ние сме били там,в къщичките,които са три стаи - едната със спалня,другата 2 еденични легла,третата с разтегателен диван.

# 154
Здравейте!
Някой отсядал ли е в този хотел http://www.hotelaltinsaray.com/en/default.asp? Ще се радвам на каквато и да е информация от първа ръка Simple Smile Досега не сме били в Турция и ми е трудно да се ориентирам Simple Smile

# 155
  • София
Diana_Don    bouquet точно за Родос най-много се колебаех
Това е може би една от най-хубавите крепости по средиземноморието. Пътуването от Мармарис до Родос е бързо и удобно. Старият град не е голям и спокойно се обикаля за 2-3 часа. Погледни снимки в нета и ще видиш, че си заслужава.  Peace

# 156
Здравейте!

Благодаря предварително!

И аз ви препоръчвам Pine bay. Трябва да попитате в ТА и там ще ви предложат цена.

# 157
  • София
Здравейте!

Благодаря предварително!

В този хотел EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB - HV1*  някои от двойните стаи имат врата между тях и е удобно преди 3-4 г. така бяхме там с 3 деца. Пътуването мина добре не сме спирали за спане (децата бяха на 2, 12-13 г.)

# 158
Здравейте!

Благодаря предварително!

Здравей! Понеже резервирах за хотел Еуфория и там видях, че има опции за 2-ма възрастни с 3 деца във фамилен суит. Ще си позволя да пусна линка към офертата :
http://www.orient99.com/holiday_Kusadasi/hotel.html?hid=1699138& … 1&oid=1508721

От посочената цена за конкретния период изваждаш по 70 лв.на човек или във вашия случай 350 лв.и така получаваш крайната цена. В цената влизат и медицински застраховки и посрещане и обслужване от турагент. Междинната нощувка ние ще правим на Чанаккале, къде резервирахме в http://www.booking.com/hotel/tr/egem-pansiyon.bg.html?sid=27c921 … eb309607352551dX8 . Разполагат с фамилен суит с 6 легла и цената която ми предложиха за 1 нощувка за нашата дата беше 137 лв.за 4 възрастни и 2 деца. По отношение цената за път - горивото зависи от автомобила, таксите за ферибота и магистралите може да разгледаш темата, коментирани са, но не ги помня и съответно пиш-паузите лира тук - лира там и ги сметни.  Hug

# 159
Здравейте!
Имаме резервация за EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB - HV1*  от 02.05.2014г.
Ще ходиме на почивка в Турция за първи път. Резеврирахме с Емералд.
Gori70 ще бъда благодарна за всякаква информация, свързана с хотела, тъй като видях че сте го посещавали.

# 160
  • Beyond the Frontiers
Здравейте!

Благодаря предварително!

Не е лесно, но не и невъзможно като настаняване. Просто ви трябва фамилна, дублекс фамилна/двойна или по-високите категории настаняване. Не сте написали дали пътувате със собствен транспорт, амтобус, самолет и към кой курорт сте се насочили.

# 161
И аз моля за мнение за Кушадасъ-Пайн бей хотела!Мисла да резервирам тази седмица от 19.09 в клубните стаи!Някой нещо да ми препоръча или посъветва за периода или хотела!
Благодаря предварително!

Погледнала ли си 1вата страница на тази тема? Там има линкове към мнения на почивали в този хотел.

# 162
  • София
Здравейте!
Имаме резервация за EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB - HV1*  от 02.05.2014г.
Ще ходиме на почивка в Турция за първи път. Резеврирахме с Емералд.
Gori70 ще бъда благодарна за всякаква информация, свързана с хотела, тъй като видях че сте го посещавали.

Здравейте, моята информация е малко стара ние бяхме там 2009 г.  изкарахме много хубаво, хотела е много хубав, стаите просторни,яденето е разнообразно, анимацията беше много хубава. Ще ви хареса хотела приятна почивка.

# 163
Аз си повтарям питането:
Моля за мнение за GREEN NATURE RESORT & SPA - Мармарис
Трябва ми нещо по бюджетно в Мармарис, понеже сме доста голяма група и не всеки може да си позволи по-скъпите хотели.

# 164
Аз си повтарям питането:
Моля за мнение за GREEN NATURE RESORT & SPA - Мармарис
Трябва ми нещо по бюджетно в Мармарис, понеже сме доста голяма група и не всеки може да си позволи по-скъпите хотели.

Ако търсите  5* хотел в Мармарис на добри цени,точно Грийн Нейчър не е за изпускане. Почти съм нямал негативни оценки от там,особено храната е  отлична. За кой период предвиждате почивка в Мармарис?
ПП. В момента веригата строи новия си хотел,който ще е вече на първа линия,но ще бъде пуснат през юни. Обикновено хотелите през първата  година дават по-ниска цена,но лично аз се въздържам да го препоръчвам като вариант,докато няма отзиви от почивали.

Общи условия

Активация на акаунт