Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 23 810
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Ако си спомняте , преди време излезе снимка на Берк и колежката му от новия сериал. Въпросната снимка беше за фотосесия на едно списание. Сега намерих и още няколко , но са от статия. Не ги намерих да са пускани тук и реших да ги публикувам.  Peace
Берк е великолепен! txtloves Two Hearts  Kissing Heart

# 541
Ето и още снимки на Берк с костюма. Те са от сериала в който участва , този момент предстои в следващия епизод. Peace Heart Eyes Съжалявам за лошото качество на 2-рата снимка.

# 542
Габи, благодаря ти за всички прекрасни снимки на Берк от новия му сериал.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наистина този момент предстои в следващата серия.
  Peace

Скрит текст:
Ти гледа ли епизода. Беше много интересно. Като гледам Умут си обича Озан - все той й е в устата. И като говореше за сватбата пак говореше за Озан, а другите й викаха - че ще се жени за Хакан. И като тръгна да пали снимките голям рев му удари. Опралено обича Озан ...  newsm10

Тези снимки зад кадър са от сватбата й с Хакан, но аз се чуда дали ще се омъжи. Според мен ще избяга ...  newsm78

Като гледах промото за следващия епизод булката май бягаше от сватбата. И насреща видя Озан. Май двамата ще избягат отново заедно ...  Heart Eyes

Доста интересен епизод предстои. Нямам търпение ...
newsm76

# 543
Уау, току-що излезе промото за предстоящия 316-ти епизод на Опасни улици по Канал Д. Голям екшън ще бъде. Накрая Месут арестува Бахар - интересно какво е направила ...  smile3525 Two Hearts    love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart   Hands Clap

http://www.youtube.com/watch?v=gR2C3JS5hjU

Оле , промото е супер , изглежда много интересно! С нетърпение очаквам епизода! Heart Eyes Heart Eyes

Определено страхотно промо! Епизода ще е невероятен ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 544
Намерих снимката по-голяма - само като гледам Берк и се разтапям. Искам да ме повози на мотора си ...   grinning039 newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart   love001 txtloves

Роси , не само ти се разтапяш. Mr. Green Mr. Green Two Hearts
Благодаря ти , че пусна снимката в по-голям размер. Hug

Няма за какво! Пуснах я с голямо удоволствие ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 545
Здравейте! Ето едно невероятно ново интервю на Берк.  newsm44 newsm76 Two Hearts

То е направено за новия канал Fox TV. Берк говори за себе си, както и за новия си сериал. Дават кадри от сериала.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дават и Шукрю Йозулдаз и Гизем Карача зад кадър как се смеят и явно поздравяват Берк - много са сладки ...  smile3525  Two Hearts txtloves

Докато дава интервюто Берк и водещата се разхождат - отсреща се вижда морето. После сядат на една поляна и Берк отговаря на въпросите й. Толкова е готин, сладък и чаровен. А когато се усмихне направо ме разтапя - обожавам го ...
    love001  Kissing Heart Flushed ppp  Hands Clap

http://www.youtube.com/watch?v=m5dLi_4U_TE

Здравей Роси. Благодаря ти за интервюто на Берк, снимките към него и разяснението!

Здравей Боби! Няма за какво да ми благодариш - надявам се интервюто да ти е харесало ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 546
Ето няколко снимки зад кадър от днес! Тук снимачния екип е в някакъв чифлик и снимат сцена от сериала. За съжаление не са снимани никакви актьори и не можем да видим кои са там и каква е сцената. Дано излязат още снимки. Мястото обаче е много красиво ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Благодаря ти за снимките Роси. Наистина мястото е много красиво. А къщата на повечето снимки сме я виждали и преди в сериала, ако си спомняш..

Да добре си спомням сцената! Къщата е прекрасна и ни е позната - чудя се само какво ли ще снимат сега в този чифлик ... Heart Eyes  newsm76 Two Hearts

# 547
Ето още една невероятна снимка на Берк зад кадър от новия му сериал - прекрасен е ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 548
Ето снимките на Берк и фенката с по-хубаво качество. Те са зад кадър от 31 епизод на новия му сериал. Берк е приказно красив - моят младоженец. Как искам и аз да се снимам така с него ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  newsm76 txtloves Two Hearts  Kissing Heart

И с още една фенка ...  Hug

# 549
Ето и една нова прекрасна снимка на Алп и негов фен зад кадър от Опасни улици - невероятен е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Two Hearts  loveuuu

# 550
Уау, Шефкет и Йозгюр отново са заедно тази вечер. Този път заедно със сина на Йозгюр са отишли на мач на Фенербахче. Отстрани ми се виждат някакви кошове - може този път да са на баскетболен мач на Фенербехче. Както и да е - всички са невероятни ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts ppp  Hands Clap

# 551
  • Разград

# 552

Благодаря за снимките! Днес ги пуснах, но няма проблем. Чаала е невероятна ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 553
  • Разград

Извинявай Роси прочетох само последните две страници и не ги видях и за това и ги пуснах.

# 554

Извинявай Роси прочетох само последните две страници и не ги видях и за това и ги пуснах.

Глупости! Няма за какво да се извиняваш ...  Peace Случват се такива неща. Ние също често повтаряме снимки. Освен това винаги е радост да гледам Чаала ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Отново благодаря ... Hug

Общи условия

Активация на акаунт