Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 23 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Ето и една снимка на Зейнеп Бешерлер зад кадър от сезон 7. Аз лично не съм я виждала - отзад се вижда Вулкан Йонал/Сердар, мисля че и Йозгюр ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

И аз не съм я виждала преди. Благодаря ти, че я качи

# 181

Много се радвам, че отново сме на първо място. Нашия сериал за пореден път доказа, че е номер 1 - всички актьори го заслужават. Браво ... newsm44 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 182

Много хубав колаж! Лейля и Йомер и Мелек и Ширин - дано скоро отново дадат малките сладури. Поне Йомер ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 183
- Здравейте, аз съм Рени, забравих си паролата на предната регистрация и замина ..  Mr. Green Благодаря ви за всички снимки, колажа с Мелек и Шири, Лейля и Йомер, не ми хареса, да ме извиняват, ама Лейля няма общо, Зейнеп му е майка, няма значение, че е умряла в сериала. Тази снимка на Уур е от епизода снощи, вчера я видях и пишеше преди седем дена, ама не я качих, защото я нямах в целия размер.  Mr. Green

# 184
Ето и една снимка на Берк, Мерве и негов приятел от преди няколко дни. Както винаги Берк е невероятен ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 185
Ето и една снимка на Берк, Мерве и негов приятел от преди няколко дни. Както винаги Берк е невероятен ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Благодаря ти за снимката Роси.   bouquet

# 186
- Нова снимка на Зейнеп с приятелки. newsm76

# 187
Мисля, че това е майка й, но не съм сигурна, някой друг да знае?  newsm78

# 188
- Нова снимка на Зейнеп с приятелки. newsm76

Благодаря ти за снимката Рени..  bouquet

# 189
- Снимката е от преди време, искам роклята й, толкова  е яка ..  Mr. Green Heart Eyes

# 190
- Здравейте, аз съм Рени, забравих си паролата на предната регистрация и замина ..  Mr. Green Благодаря ви за всички снимки, колажа с Мелек и Шири, Лейля и Йомер, не ми хареса, да ме извиняват, ама Лейля няма общо, Зейнеп му е майка, няма значение, че е умряла в сериала. Тази снимка на Уур е от епизода снощи, вчера я видях и пишеше преди седем дена, ама не я качих, защото я нямах в целия размер.  Mr. Green

Здравей Рени!  Благодаря ти за всички снимки - супер са ...   Hug Hug Hug

Тази снимка на Уур я пуснах вчера, но не мисля, че е от 314-ти епизод. В последните 2 излъчени серии Мурат ходи с други дрехи - сега е с онзи пуловер с бялата яка и отгоре с коженото яке, но това няма значение. По-важното е, че Уур е невероятен ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Колкото до колажа. Според мен няма нищо лошо в това, че Лейля и Йомер са приятели. Ясно е, че Зейнеп му е майка - това няма да се промени, каквото и да стане. Аз не виждам нищо лошо в това, че Лейля се грижи понякога за Йомер. Пък и малкия вече я харесва. Разбира се това е мое мнение ...
  newsm10

# 191
Гюлджан току-що пусна 2 прекрасни снимки - на едната е заедно с Алп. Много са готини и сладки ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 192

Здравейте Hug
Да,това е майката на тази симпатяга-Гюнай Караджаоглу.Успешна театрална и филмова актриса Peace

# 193

Здравейте Hug
Да,това е майката на тази симпатяга-Гюнай Караджаоглу.Успешна театрална и филмова актриса Peace

Здравей! Благодаря ти за инфото. И тримата са много хубави ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 194

Здравей Рени!  Благодаря ти за всички снимки - супер са ...   Hug Hug Hug

Тази снимка на Уур я пуснах вчера, но не мисля, че е от 314-ти епизод. В последните 2 излъчени серии Мурат ходи с други дрехи - сега е с онзи пуловер с бялата яка и отгоре с коженото яке, но това няма значение. По-важното е, че Уур е невероятен ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Колкото до колажа. Според мен няма нищо лошо в това, че Лейля и Йомер са приятели. Ясно е, че Зейнеп му е майка - това няма да се промени, каквото и да стане. Аз не виждам нищо лошо в това, че Лейля се грижи понякога за Йомер. Пък и малкия вече я харесва. Разбира се това е мое мнение ...
  newsm10

Добре Мелек и Ширин са си майка и дъщеря в серала, Лейля и Йомер не ми се подрежда в картинката. Казвам го като фен на ЗейМур,  нито обиждам Лейля, нито нищо - това си е мое мнение. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт