Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 23 999
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Хее, голямо молене под снимката и най-накрая ..  Mr. Green newsm76 newsm76 newsm76

# 211
Хее, голямо молене под снимката и най-накрая ..  Mr. Green newsm76 newsm76 newsm76

Урааааа, най-накрая снимка на Уур и Муратхан от рождения ден на малкия - много съм щастлива, че той е там. Така е редно ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts  love001  Kissing Heart newsm76 txtloves

Наистина падна голямо молене под снимката, която пусна човека от екипа - и ние даже се включихме. Добре, че е той та да ни пусне снимка ...  Flushed ppp  Hands Clap

Дано сега пусне и снимка на Гамзе, Уур и Муратхан - поне днес да ги видим тримата заедно ... 
Praynig Praynig Praynig

# 212
Тези снимки до колкото разбрах също са от интервюто.  
За Берк нямам думи! Two Hearts Two Hearts newsm76

И все пак не съм сигурна напълно тези снимки и интервюто дали са нови , така че извинете ме , ако сте ги пуснали тук , но гледам когато намеря нещо интересно да го публикувам в темата! Peace

Берк е удивителен както винаги, но аз съдейки по визията си мисля, че са стари снимките, въпреки че не съм ги виждала честно казано.  Heart Eyes

# 213

Е , баща и син заедно. Mr. Green
И двамата са много хубави , малкия е уникат , голям сладур. Hug Heart Eyes

# 214

И все пак не съм сигурна напълно тези снимки и интервюто дали са нови , така че извинете ме , ако сте ги пуснали тук , но гледам когато намеря нещо интересно да го публикувам в темата! Peace

Берк е удивителен както винаги, но аз съдейки по визията си мисля, че са стари снимките, въпреки че не съм ги виждала честно казано.  Heart Eyes

Пишеше , че са от тази година , а той наскоро пак си скъси косата и за това помислих , че са нови .. Mr. Green

# 215
Хее, голямо молене под снимката и най-накрая ..  Mr. Green newsm76 newsm76 newsm76

Урааааа, най-накрая снимка на Уур и Муратхан от рождения ден на малкия - много съм щастлива, че той е там. Така е редно ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts  love001  Kissing Heart newsm76 txtloves

Наистина падна голямо молене под снимката, която пусна човека от екипа - и ние даже се включихме. Добре, че е той та да ни пусне снимка ...  Flushed ppp  Hands Clap

Дано сега пусне и снимка на Гамзе, Уур и Муратхан - поне днес да ги видим тримата заедно ...  
Praynig Praynig Praynig

Да видях, че и ти си писала, аз също и други фенове ..  newsm76 За Гамзе, Муратхан и Уур, не се надявам много, ама ще видим.newsm78

# 216

Пишеше , че са от тази година , а той наскоро пак си скъси косата и за това помислих , че са нови .. Mr. Green

Габи, благодаря ти за снимките с Берк и за интервюто. Наистина е ново и снимките са от преди няколко дни. За да бъда по-точна са от 18 януари. Тогава Берк дава интервю - дори пусна една снимка с репортерката, която аз качих и тук. Той вече отново си скъси косата, така че няма съмнение. Толкова е сладък, готин и прекрасен ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 217

Габи, благодаря ти за снимките с Берк и за интервюто. Наистина е ново и снимките са от преди няколко дни. За да бъда по-точна са от 18 януари. Тогава Берк дава интервю - дори пусна една снимка с репортерката, която аз качих и тук. Той вече отново си скъси косата, така че няма съмнение. Толкова е сладък, готин и прекрасен ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Благодаря ти за информацията.  Two Hearts

# 218
Ето още една супер забавна снимка, която Гюлджан пусна преди малко. Показва някакъв вид храна. Малко по-късно Исил Сойдан й писа утре да занесе от нея и на снимачната площадка на Опасни улици и Гюлджан отговори, че ще го направи ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts newsm76   grinning039

Ако е по-интересна храната сигурно и снимки ще има с нея по снимачната площадка.  Grinning

Сигурна е някаква по-специална. Би било интересно някой да се сети да снима хората от снимачната площадка с тази храна ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 219
Хее, голямо молене под снимката и най-накрая ..  Mr. Green newsm76 newsm76 newsm76

Урааааа, най-накрая снимка на Уур и Муратхан от рождения ден на малкия - много съм щастлива, че той е там. Така е редно ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts  love001  Kissing Heart newsm76 txtloves

Наистина падна голямо молене под снимката, която пусна човека от екипа - и ние даже се включихме. Добре, че е той та да ни пусне снимка ...  Flushed ppp  Hands Clap

Praynig Praynig Praynig

Да видях, че и ти си писала, аз също и други фенове ..  newsm76 За Гамзе, Муратхан и Уур, не се надявам много, ама ще видим.newsm78

Е , баща и син заедно. Mr. Green
И двамата са много хубави , малкия е уникат , голям сладур. Hug Heart Eyes

Наистина са невероятно готини и сладки.  Heart Eyes Дано все пак пуснат и снимка на тримата заедно ... Praynig Praynig Praynig

# 220
Страхотна новина за сериала!  newsm44

Arka Sokakları Bu sezonun Kanal D'nin hem Total'de hemde AB grubunda en çok izlenen dizisi yapan milyonlara binlerce kez teşekkürler...

През този сезон Опасни улици е най-гледаният сериал на Канал Д, както в общата най-важна група, така и в АВ групата. Това е невероятно постижение. Много съм щастлива ... txtloves Two Hearts    love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm76    Hands Clap

# 221
Една снимка зад кадър на Шефкет - явно е от епизода, когато Месут беше в болница. Просто сега я пуснаха. С телефона в ръка ... Mr. Green newsm76 Two Hearts

# 222
Нова снимка от Зейнеп Бешерлер - страхотна е ... smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 223
Нова снимка на Зейнеп Бешерлер от снощи, заедно със съпруга си, сестра си и приятеля на сестра си - невероятни са ...  smile3525  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 224
Бащата на Чаала също е в Америка с нея и Джими. И Чаала е много борбена - въпреки болките в крака пак е във водата. Ето снимките, които пусна - прекрасна е ... smile3525 Two Hearts Two Hearts   Kissing Heart txtloves

Общи условия

Активация на акаунт