Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 23 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Излязоха снимките за предстоящия 316-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - всички са супер. Очаква ни много интересен епизод ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 556
Нова снимка зад кадър на Гизем, Гюлджан и Йозгюр - невероятни са ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 557
Уау, ето още една невероятна снимка зад кадър на Уур, Гюлджан, Гизем, Йозгюр и Зафер от днес. Изглежда снимат някаква сцена - страхотни са ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76 ppp

# 558
Излезе една снимка от сезон 7 на Йозгюр и Уур - супер са ... smile3525 newsm76  Kissing Heart

# 559
Здравейте.   Kissing Heart Честит рожден ден на Гизем със закъснение, като гледам снимката където се виждат зад нея - Гюлджан и Йозгюр май си реже тортата, явно нещо е имало на снимачната площадка. newsm78 Това с реклмата за следващия епизод ме разби ;д Бахар и без тва ме дразнеше по-добре.  Mr. Green Mr. Green

# 560
Излезе една снимка от сезон 7 на Йозгюр и Уур - супер са ... smile3525 newsm76  Kissing Heart

Бомбите на мъжа на Пелин, страшен екшън си беше. ;д

# 561
Една много неприятна новина - новият сериал на Берк свършва. 33-ти епизод ще бъде последен.  newsm45

Това написа сценариста Фарут Таргут днес. По-късно Берк също писа.  cry cry cry

Аз лично много съжалявам, че сериала свършва - толкова е вълнуващ и интересен. Гледам всеки епизод с голямо удоволствие. Берк е невероятен, Шукрю и Гизем също са прекрасни - толкова сладка двойка. Много искам да продължа да ги гледам.  txtloves Two Hearts newsm76

Яд ме е защото само местеха часа и деня на излъчване на сериала, дори канала смениха и го сложиха да го излъчват в късните часове. Епизода във вторник завърши в 1 и нещо през нощта. Хората са на работа - как да стоят до толкова? Има толкова много глупави сериала дето ги държат, а този невероятен сериал ще го спрат.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Явно канал Фокс не е изпълнил договора си. Имаше заснети 26 епизода от Стар ТВ, а Канал Фокт трябваше да заснемат излъчат още 13 допълнителни епизода и после да се реши да има ли нов сезон или не. Това предполагаше епизодите да са поне 39-40, но за съжаление нищо не зависи от нас - такава е практиката в Турция. Понякога спират сериали и след 2-3 излъчени епизода. В последно време мога да дам много такива примери.  no  Naughty Rolling Eyes

Сериала на Берк поне има 33 вълнуващи епизода. Имам много фенове - излъчва се и в много страни по света. В Арабските страни също е хит. Хората сега искат да правят таг в подкрепа на сериала. Екипа снима и ни радва в продължение на месеци. Аз съм много щастлива, че Берк участва в този сериал. Надявам се финала да е хубав, защото сериала е уникален. newsm10     Kissing Heart Two Hearts  Praynig Praynig Praynig

Най-хубавото за нас е е че сериала е закупен в България и тук ще можем да му се насладим както трябва. При нас епизодите ще излязат поне 68-70. Иначе съм сигурна, че Берк го очакват още много нови проекти и невероятни роли. Аз винаги ще го подкрепям и обичам.
    love001 Heart Eyes Flushed Flushed ppp

# 562
Излезе една снимка от сезон 7 на Йозгюр и Уур - супер са ... smile3525 newsm76  Kissing Heart

Бомбите на мъжа на Пелин, страшен екшън си беше. ;д

Да така е!  Peace

# 563
Здравейте.   Kissing Heart Честит рожден ден на Гизем със закъснение, като гледам снимката където се виждат зад нея - Гюлджан и Йозгюр май си реже тортата, явно нещо е имало на снимачната площадка. newsm78 Това с реклмата за следващия епизод ме разби ;д Бахар и без тва ме дразнеше по-добре.  Mr. Green Mr. Green

Здравей Рени! Благодаря ти за хубавата снимка на Бусе ...  Hug Hug Hug

Определено епизода ще е интересен. До колкото разбрах от резюмето към новия епизод Бахар е натрупала много дългове в хотела. Не е имала пари да си плати сметките и се е замесила с някакви, да пренесе някаква дрога. Явно затова после я арестуват - Месут е разбрал ...  Peace

Иначе да - както написах на снимачната площадка на Опасни улици - колегите на Гизем са я изненадали със специална торта. Явно там са празнували всички заедно, а тя по късно е била на ресторант със съпруга си и други приятели ...
  newsm10 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 564
Една много неприятна новина - новият сериал на Берк свършва. 33-ти епизод ще бъде последен.  newsm45

Аз лично много съжалявам, че сериала свършва - толкова е вълнуващ и интересен. Гледам всеки епизод с голямо удоволствие. Берк е невероятен, Шукрю и Гизем също са прекрасни - толкова сладка двойка. Много искам да продължа да ги гледам.  txtloves Two Hearts newsm76

Яд ме е защото само местеха часа и деня на излъчване на сериала, дори канала смениха и го сложиха да го излъчват в късните часове. Епизода във вторник завърши в 1 и нещо през нощта. Хората са на работа - как да стоят до толкова? Има толкова много глупави сериала дето ги държат, а този невероятен сериал ще го спрат.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Явно канал Фокс не е изпълнил договора си. Имаше заснети 26 епизода от Стар ТВ, а Канал Фокт трябваше да заснемат излъчат още 13 допълнителни епизода и после да се реши да има ли нов сезон или не. Това предполагаше епизодите да са поне 39-40, но за съжаление нищо не зависи от нас - такава е практиката в Турция. Понякога спират сериали и след 2-3 излъчени епизода. В последно време мога да дам много такива примери.  no  Naughty Rolling Eyes

Сериала на Берк поне има 33 вълнуващи епизода. Имам много фенове - излъчва се и в много страни по света. В Арабските страни също е хит. Хората сега искат да правят таг в подкрепа на сериала. Екипа снима и ни радва в продължение на месеци. Аз съм много щастлива, че Берк участва в този сериал. Надявам се финала да е хубав, защото сериала е уникален. newsm10     Kissing Heart Two Hearts  Praynig Praynig Praynig

Най-хубавото за нас е е че сериала е закупен в България и тук ще можем да му се насладим както трябва. При нас епизодите ще излязат поне 68-70. Иначе съм сигурна, че Берк го очакват още много нови проекти и невероятни роли. Аз винаги ще го подкрепям и обичам.

Роси , сега и аз видях новината , аз също много съжалявам. newsm45 Но до колкото разбрах това ще е само края на един сезон. Надявам се по-нататък пак да продължава да се снима. newsm10 Сериалът наистина е много хубав и има много фенове , не мисля че това ще е краят му , най-вероятно ще продължи. newsm12 На нас ни остава само да се надяваме. newsm17 Two Hearts

# 565
Излязоха снимките за предстоящия 316-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - всички са супер. Очаква ни много интересен епизод ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Благодаря ви за промо и всички снимки , които сте пуснали!  Hug Аз още вчера казах , че очаквам епизода с нетърпение! Heart Eyes Ще бъде много интересно! Heart Eyes

# 566
Ето и една снимка на Чаала и Джими. Пусната е преди малко.  Peace
Заедно са много сладки , вижте ги само как са се усмихнали!  Kissing Heart newsm76

# 567

Роси , сега и аз видях новината , аз също много съжалявам. newsm45 Но до колкото разбрах това ще е само края на един сезон. Надявам се по-нататък пак да продължава да се снима. newsm10 Сериалът наистина е много хубав и има много фенове , не мисля че това ще е краят му , най-вероятно ще продължи. newsm12 На нас ни остава само да се надяваме. newsm17 Two Hearts

Много искам да е край на сезона, но до колкото разбрах не е, а си е край на сериала.  cry cry cry

Продуцента написа - сериала свършва в края на февруари с 33 епизод.  no  no no

Феновете обаче искат да има втори сезон и затова пишат. Ще видим какво ще стане. Сериала е невероятен - всички са супер. Хич не ми се иска да свършва - дано заедно успеем и да има още  Praynig Praynig Praynig

Каквото и да стане обаче аз се радвам, че го гледах. Невероятен сериал - Берк е страхотен, Шукрю и Гизем са много сладка двойка. Ох искам още серии  ...   Two Hearts newsm76  Kissing Heart

п.с. Габи вчера ти писах в скрит текст коментар за епизода ...
Peace

# 568
Ето и една снимка на Чаала и Джими. Пусната е преди малко.  Peace
Заедно са много сладки , вижте ги само как са се усмихнали!  Kissing Heart newsm76

Страхотна снимка! Чаала и Джими са много хубави. Ето още една снимка, която Чаала пусна ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 569
Намерих една прекрасна снимка на Гамзе от времето, когато участваше в Опасни улици. Тук е зад кадър с един от актьорите дето играе полицай в сериала. Даваха го преди време малко - явно и той е фен на Фенербахче. Гамзе е невероятна ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт