Испански сериали - Тема 4

• 92 168
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Знаете ли къде има качени епизодите на Силикон за рая с Кармен Вилялобос ..? Също така и на Физика или химия  Simple Smile

Има много епизоди на "Силикон за рая" във vbox7.
Мерси ..Simple Smile

# 151
Свърших Земя на вълци....Нямам думи! Държа ме от началото до края. И ми даде много поводи за размисъл. Горещо го препоръчвам - нито секунда няма скучна - цяло удоволствие  Peace
 Но след толкова силен филм - какво ли да гледам?
Интернантът, Хората на Пако, Толедо, Гран Хотел.. съм гледала - Пирати, Луна и Изабел не съм...Препоръки?  Thinking

# 152
  • Ямбол
maridelucia, Корабът не си ли го гледала? Иначе препоръчвам Изабел - много хубав. Можеш да го гледаш по БТВ от 5 февруари.
Пирати е лек и забавен, но пък финалът му беше много претупан, което обезмисли цялата история.
Луната не съм я догледала - не ми допадна особено.  Rolling Eyes
Карабуджан с Уго е интересен минисериал. Sunglasses

# 153
DimiLoca, благодаря! Корабът съм гледала, но съм пропуснала да пиша - гадно е, когато финала на филма се претупа и ще ги пропусна Пиратите - ще почвам Изабел...

Чета "Нишките на съдбата" и чакам с нетърпение превода на сериала - дано се удържа  Grinning - то в Испания гледам, че не само книгата, а и сериала е ударил тавана на класациите  /събрал е най-много зрители за последните 12години- 5,5 милиона/  Simple Smile .... жалко че е само 10+1 серии..

За Изабел -  имаме преведен 1-ви сезон - 13серии, в RTVE - гледам, че са до 26 епизод - 2ри сезон /превод има ли?/,  а 3-ти сезон ще има ли? ....еее май нахална станах вече  Laughing

# 154
Вчера започнах "Земя на вълци", хареса ми и ще продължа да го гледам. Утре почвам и "El principe" дано да е хубав.

# 155
Здравейте! Записвам се в темата заради El tiempo entre costuras. Прочетох книгата и сега много ми се иска да гледам и сериала. Дали има шанс скоро да бъде преведен на български?

# 156
Здравейте! Записвам се в темата заради El tiempo entre costuras. Прочетох книгата и сега много ми се иска да гледам и сериала. Дали има шанс скоро да бъде преведен на български?

До края на седмицата ще е качен епизод 1 за тези, които не знаят испански. Моля другите да не разказват предварително сценария.

# 157
  • Ямбол
maridelucia, само 1-сезон е преведен на Изабел. Преводът на 2-ри се закучи при руснаците, така че скоро не де надяваме на БГ субтитри.  Confused Дано БТВ за закули и двата сезона.  Praynig
Ще има и трети сезон - потвърден е.
Я кажи, как да ти казваме по-накратко?  Simple Smile Към мен се обръщайте просто с Дими.  Hug

Малко нови снимки:

# 158

До края на седмицата ще е качен епизод 1 за тези, които не знаят испански. Моля другите да не разказват предварително сценария.
Благодаря!  bouquet

# 159
Аууу, Дими, чудесна новина за Ел тиемпо Grinning
 Може да ме наричате  Мари....почти навсякъде се изписвам така, ама пуста Андалусийска любов... Mr. Green
Страхотни снимки, добре оплакнах Simple Smile
еми .. значи ще чакаме превода на 2-ри сезон на Изабел - когато стане...

illlzy нали ще споделиш как ти се е видял El principe, че няма да имам възможност да хвърля някое око  Praynig

# 160
  • Бургас
Аз съм на последната серия на Гран Хотел  Tired Tired Tired
Не искам да гледам финала, искам още серии....  Ще има още сезони нали  Cry Cry Cry

# 161
Мари, днес гледах "El príncipe"  и съм очарована. Много силна премиера, впетачлиха ме атмосферата, в която ни отвеждат, както и от самата история. Със сигурност ще продължа да го гледам. Обожавам Алекс, а и смятам, че Иба ще се превърне в новата ми любимка.

# 162
 illlzy, по кой канал го дават "El principe"?

Редактирам се.
Видях, че върви по Телесинко и в сайта им може да се гледа онлайн. Утре ще му хвърля едно око.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 00:05 от yani4ka_83

# 163
Аз съм на последната серия на Гран Хотел  Tired Tired Tired
Не искам да гледам финала, искам още серии....  Ще има още сезони нали  Cry Cry Cry

Това са сезоните. Simple Smile

# 164
На мен "Изабел" не ми хвана окото днес, с "Империум" и 'Легендата за Испания" беше по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт