Испански сериали - Тема 4

• 91 389
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Първо да благодаря на Марица за информацията, с която ни залива напоследък. Беше ми изключително интересно да чета постовете ти, ще се радвам да продължиш да пишеш такива неща.

Снощи гледах The Pelayos, беше интересен и забавен. Хареса ми историята на този човек и семейството му, след филма четох едно интервю с него.

# 511
Заповядайте на Нишките, пореден епизод.

И приятно гледане!

# 512
 Криста,  благодаря!!!

Току що изгледах 7-ми епизод! Великолепен отново. Изключително вълнуващ! На моменти се хващах, че чак гледам и не мигам ококорена в монитора Shocked ...рядко ми се случва, ама на! Нишките ме оплетоха съвсем Heart Eyes

# 513
  • София
Ееее, така ги обсъждате тези "Нишки", че чак ми се догледаха  Simple Smile

С моите темпове ще стигна до тях другата година  Tired Някой ще ми припомни ли оригиналното заглавие?

Марица, мерси за информацията, и аз я чета с огромно удоволствие  Hug

# 514
  • в града на атомното слънце :)

С моите темпове ще стигна до тях другата година  Tired Някой ще ми припомни ли оригиналното заглавие?

El tiempo entre costuras    bouquet

# 515
  • София

El tiempo entre costuras    bouquet

Мерси, слагам си го в списъка  Hug

# 516
  • Ямбол

Току що изгледах 7-ми епизод! Великолепен отново. Изключително вълнуващ! На моменти се хващах, че чак гледам и не мигам ококорена в монитора Shocked ...рядко ми се случва, ама на! Нишките ме оплетоха съвсем Heart Eyes

Великолепен, да.  Simple Smile Емоционално зареден и прочувствен, както винаги.

Страхотна е Угарте. В нито една сцена, нито поза, ни мимика не преиграва. Винаги е изящна и убедително-естествена. Просто прекрасна жена и актриса.  Heart Eyes

Скрит текст:
На Игнасио му омекна черупката накрая  Mr. Green

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 04:46 от DimiLoca

# 517
  • София, родом- Силистра
Бих те ли ми казали, Силикон за Рая / Sin tetas no hay paraíso - испанската версия колко серии има и дали всичките са излезли с бг превод?

# 518
  • София
Бих те ли ми казали, Силикон за Рая / Sin tetas no hay paraíso - испанската версия колко серии има и дали всичките са излезли с бг превод?

Доколкото знам - 3 сезона, 43 серии, но нищо не мога да кажа за превода на български.

# 519
"Силикон за рая" испанска версия е от три сезона. Първи сезон е преведен. Втори сезон е преведе засега до 10, скоро и другите до 16. Трети сезон засега няма превод. Той е от 15 епизода.

# 520
Здравейте!

Страхотна е Угарте. В нито една сцена, нито поза, ни мимика не преиграва. Винаги е изящна и убедително-естествена. Просто прекрасна жена и актриса.  Heart Eyes

Скрит текст:
На Игнасио му омекна черупката накрая  Mr. Green

И на мен в този филм ми харесва много как интерпретира Сира. Великолепно се е справила.

Скрит текст:
Той Игнасио му е мека черупката.  Laughing Прави се само на корав.  Mr. Green Сцената с притреперващата му ръка върху бельото й беше за това, да покаже колко му е слаб ангела все още, щом стане дума за нея.
Преди да претъси тоалетката й обаче, имаше един силен акцент с панталона. В ония години това е било новаторство. Само богати и много свободни (не леки!) жени са можели да си позволят такава волност.  Mr. Green Може би несъзнателно Сира сложи панталона, за да разконцентрира Игнасио с очертанията на д*то си.  Joy Та колкото изпушил от мерак по нея е, още повече да го подгрее. Mr. Green

Нишките
Скрит текст:
В последният епизод имахте екстра от сценаристката, която липсва в книгата. Пакита  hahaha отново, тази развръзка я нямало в книгата, но е добавена. Направи ми впечатление, че сценарият на филма е замислен идеално, там няма незавършени връзки и дела. Освен това във филма, чрез такива сцени се изяснява добре политическата обстановка, а и как това рефлектира върху живота на обикновенните хора.
Случая с хазяйката на Мануела не е бил единичен. По онова време, след гражданската война в Испания, е било обичайната практика всеки да следи и да доносничи съседи, познати и т.н. Гобиерното им си създава работеща шпионска (и безплатна) мрежа от доносници. Следени са били и бедните и висшата класа. Както видяхте и в епизода и Мануела, и Сира са под наблюдение.

Велвет
Скрит текст:
Снощният епизод беше забавен. Престоят в Париж имаше много весели моменти, много смехотворни засечки и еротични закачки. Албертиньо как седи на два стола, ще му е болезнено приземяването май.  hahaha
Кристина е умна жена, а на Ана й писва вече. Имаше една сцена с Патрисия, когато се прибра у дома след работа. Тъкмо се качваше по стълбите нагоре, а светлината беше такава, че стената беше оцветена като нашето българско знаме - бяло, зелено, червено. Интересно се е получило, макар че не е търсен ефект, ъф корс.
Макс ми хареса в епизода, много добре постъпи. Има положително развитие момчето, пък и се радвам, че остава, много приятна външност има.  Peace
А Франсиско и жена му са  Sick двойка плазмодии.
Клара и Матео са ми много забавни, техните игрички с цел да се оплетат ме карат да се смея и забавлявам.
А Педро  Joy тоя образ, е от трън, та на глог.  hahaha Какви работи му се случват само на това момче!  Joy Joy Joy

# 521
Здравейте! Искам да попитам колко епизода общо е El tiempo? Сигурно има такава информация по-назад в темата, но не ми се ще да я препрочитам цялата. Peace

# 522
Здравейте! Искам да попитам колко епизода общо е El tiempo? Сигурно има такава информация по-назад в темата, но не ми се ще да я препрочитам цялата. Peace

10 -11 (май) eпизода, един сезон.

# 523

10 -11 (май) eпизода, един сезон.
Благодаря! Hug

# 524
А някой гледа ли Gavilanes? Или сме само с Дими? Римейка на Трима братя, три сестри. ТБТС ми е любимата сапунка и съм го гледала страшно много пъти, сега и това загледах. Не ми е като онзи, но ми допада, а и братята са много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт