Испански сериали - Тема 4

• 92 272
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Dimi, много благодаря - страхотни неща предстоят! Дано да стигнат до нас със субтитри. А как ще чакам Алатристе - нали съм фен на Реверте. Тя моята любов тръгна от книгите му и после се прехвърли на сериалите. Започнах "Нишките", "Изабел" го гледам по ТВ, приключих с "Вълците", като последните серии от 3 сезон ги изгледах с руски субтитри. Много ме зариби този сериал, ама нещо не виждам дали ще има нов сезон?

# 256
   dami, май не..гледам,че андалусиеца - Антонио Веласкес / Анибал/ вече започва друг сериал...Ако ако решат, разбира се, би могла да се развие още сюжетната линия - за него и майка му, за Лола и Жан Мари, Исабела и... ама нейсе... и така филма е страхотен.

Дими най-знае... нека тя каже Simple Smile

# 257
  • Бургас
Moмичета, аз съм само още няколко месеца в майчинство, как ще успея да изгледам всички нови неща ?? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Чакам да се съберат още няколко серийки на "El tiempo ... ", а и навих мъжа ми да гледаме заедно "Земя на вълци", той се съгласи само при условие да не е с Ачето ( цитирам ), много разбира от мъже ...  #2gunfire Simple Smile

# 258
  • Ямбол
"Земя на вълци" няма да има 4-ти сезон - приключен е!

# 259
5. Ladrones del tiempo (Antena 3)

6. Robada (Antena 3)

За какво се разказват точно, че не разбирам много испански?

# 260
  • Ямбол

6. Robada (Antena 3)

И аз не разбирам много, но доколкото успях :

5. За група крадци на безценни артефакти, които могат да пътуват във времето.  Laughing

6. За трафик на деца и по-конкретно - житейската съдба на едно момиче, което е било откраднато след раждането си от мафиотска групировка. Споменава се и за отмъщение години по-късно...

# 261

6. Robada (Antena 3)

И аз не разбирам много, но доколкото успях :

5. За група крадци на безценни артефакти, които могат да пътуват във времето.  Laughing

6. За трафик на деца и по-конкретно - житейската съдба на едно момиче, което е било откраднато след раждането си от мафиотска групировка. Споменава се и за отмъщение години по-късно...

Благодаря. От първия нищо не разбрах, но от втория и аз разбрах горе-долу толкова. Simple Smile) Не изглеждат зле.

# 262
  • Ямбол
Нова снимка с Йон, Айтор и баща им.  Simple Smile

# 263
Добре де аз гледах "Земя на Вълци" от руски сайт до 15 епизод от 3 сезон, защото в p2pbg епизодите са по-малко и накрая са без субтитри. Но определено 15 епизод не беше финал и имаше анонс към следващата серия с кадри и т.н. Явно нещо пропускам, що ли?

# 264
  • Ямбол
Бях писала преди няколко страници, че сезонът е от 16 епизода.  Simple Smile Руснаците не са превели още последния.

# 265
Леле, Дими, снимките Tierra de lobos са мн. хубави, МНОГО!

Ааа и другата - също! ....Добре, че Йон си е махнал брадата....с нея беше отврат!  Stuck Out Tongue Winking Eye - Така, гладко обръснат си е сладурче.

# 266
Здравейте,
гледам в сайта на Антена 3, че са давали първи епизод на Volvet. Някой гледал ли го е?

# 267
Здравейте,
гледам в сайта на Антена 3, че са давали първи епизод на Volvet. Някой гледал ли го е?
Снощи го гледaх, хaресa ми. Не ми допaднaхa крясъците отвреме нa време, но все пaк товa е испaнски сериaл и техният нaчин зa изрaзявaне е крещейки. Велвет. Малко снимки:

Тази май е директорката Елза от Интернатът, отиват й такива роли.

Сърцето нa океaнa сa го преместили в 00.30 чaсa, зaщото е пълен провaл. Не е нaпрaвен добре, aкцентирaно е върху бaнaлни подробности, a вaжните детaйли убягвaт.

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 16:50 от Марица

# 268
 Яд ме е, че са омазали Сърцето на океана, но за жалост, от напъването за рейтинг, често уж добре замислени филми имат трагична съдба...
  Velvet пак изглежда обещаващо...видях, че доста зрители е събрал..пък ще видим.

Такааа... сега малко въпросче извън темата:
 Гледам, на снимките на Дими, двамката държат книга - "Sufre por mi" и отдолу пише "Tierra dе lobos"
    Въпросът ми е знаете ли някакъв сайт, от който могат да се поръчват книги - на исп.език -  например Реверте, ама от България и да не искат и долната ти ризка....също и някакъв исп. сайт, от където могат да се теглят интересни заглавия...не ми се чака ходене до там, а пък като отида, харча безсрамно пари за книги и картини, като дете в сладкарница съм  #Silly. После си чукам главата как да се оправям doh

# 269
Ооо, 'Велвет' ('Кадифе' ли се превежда  newsm78), това е сериалът за модното ателие, който ми беше хванал вниманието отпреди, но без букви интересът ми увяхва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт