Испански сериали - Тема 4

• 92 109
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  Мари, пробвай да смениш аудио пътеките.

# 586
  • Свети Влас
Добър вечер! Скоро ще гледам филма с Марио Касас. Изчетох всичко, което сте писали и все още не съм решила какво да гледам. По принцип съм почитателка на латиноамериканските сериали, от скоро съм почитателка и на испанските.
http://distilleryimage0.ak.instagram.com/7df6a198be6211e3ab5a0002c954fffc_8.jpg
И аз харесвам Бланкита.
http://instagram.com/p/mNBfUBDphD/ ( Това е нейният инстаграм).

# 587
  • Свети Влас
[video][/video] https://www.youtube.com/watch?v=4ImJtHngXbk Реклама на Марио Касас и Макарена Гарсия за LG ( Рекламата е от 2013 година). Момичета и момчета виждали ли сте я ?

# 588
Цитат
      Хапка, опитах лява, дясна, двете...ама нищо не отбирам от настройки.. BlushТова което сменям е "поток", не "пътека" - пътеки не можах да намеря Thinking - сори за неграмотността.
Аз съм със KMPlayer. С предишните 2еп. не съм имала този проблем. Нито с други сериали. Пуснах го и с Windows Media Player -пак същото. Изтеглих го от исп. сайт на испански - пак същото. Другите епизоди от исп. сайт вървят нормално -  а този картина идеална, звук - бучене(все едно е на бързи обороти) донякъде и поле пълна тишина. Проблемът ми е само с този епизод  ooooh!

# 589
Цитат
      Хапка, опитах лява, дясна, двете...ама нищо не отбирам от настройки.. BlushТова което сменям е "поток", не "пътека" - пътеки не можах да намеря Thinking - сори за неграмотността.
Аз съм със KMPlayer. С предишните 2еп. не съм имала този проблем. Нито с други сериали. Пуснах го и с Windows Media Player -пак същото. Изтеглих го от исп. сайт на испански - пак същото. Другите епизоди от исп. сайт вървят нормално -  а този картина идеална, звук - бучене(все едно е на бързи обороти) донякъде и поле пълна тишина. Проблемът ми е само с този епизод  ooooh!
За съжаление няма друг релийз на тази серия.

# 590
ехх...а някой изгледал ли я е нормално или да търся друг плейър ако трябва.. дали ще помогне - и на испански става, само да се чува какво се говори Thinking

# 591
  Аз го гледах нормално. С vlc-плеър съм, тъй че не мога да ти помогна много. Като отидеш на: настройки/аудио; какви опции има, само поток ли?

# 592
...има поток, канали, еквалайзар и др. стандартни опции...изпробвах всички, мушнах се навсякъде...е не и не. Не става. Ще сваля тогава един VLC, преди бях с такъв, дано го преборя този епизод...аз съм упорито магаре. Mr. Green  Щом си го гледала нормално и би трябвало да мога. Боях се, че има пролем със файла, макър, че не ми се вярваше  - хората си знаят работата...Много ти благодаря за съдействието.  Simple Smile

# 593
  Успех  bouquet

# 594
    Еййй, Хапка! На VLC-то няма грешка - чува се всичко, без проблем.Вече на него ще гледам! Мерси, че ме подсетиbowuu Еми единия плейър ми е с Ундоуса, другия ми го препоръчаха силно(KMP), но при 1-ва и 2-ра серия само на този сериал имах проблеми с разтегната картина-там си го нагласих от настройките, но на третата вече ме разби със звука. Е, вече ще се гледа на спокойствие! Описвам по-подробно ядовете си, та ако има някой същите проблеми, да не хаби нерви като мен.  Mr. Green

# 595
  Много се радвам, че всичко е ок Hug

За въпросния трети епизод на ГР:

Скрит текст:
Имате ли предположения кой е мъжът накрая?

# 596
Хапка,
Скрит текст:
Реално може да е всеки. Изкушавам се да погледна последните серии, но се въздържам за сега. Предполагам, че понеже акцентираха на братчето от кокуренцията, ненавистта му, плюс проблемите к. е имал в миналото и това, че има силен мотив - затова няма да е той. Просто ни подхлъзват в друга посока, та да сме изненадани накрая. Но все пак имаме 3сезона Grinning

# 597
http://vk.com/videos-37625114?section=album_47920451 - ако сте нетърпеливи за Гран резерва или имате някакъв проблем с картина или звук, ама субтитрите са руски! Аз лично оттук погълнах 10 серии наведнъж и сега кротко ги приемам на порции. Ама голямо удоволствие беше като ги изгледах накуп Heart Eyes

# 598
  • Ямбол
Втори епизод на "Изабел" е преведен и качен на обичайните места.  Grinning

# 599
  • София
Запалих се и аз по испанските сериали. Може би ще задам поварящ се въпрос,но тепърва ще се връщам като мога назад,да ви изчета изцяло. Има ли преведени серите на втория сезон на Luna, el misterio de Calenda ?

Общи условия

Активация на акаунт