МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 6

• 100 388
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В спермограмата на мъжа ми няма горна граница. Той е с PH:  8,5  (посочената норма е >7,2)
Освен това има левкоцити 1.50.

По принцип трябва да има реф.ст-сти

за pH съм написала няколко поста по-нагоре

pH - При отклонение (по-високо pH) - твърде високо или ниско pH може да убие спермaтозоидите или да наруши способността им да се движат и проникват в яйцеклетката

# 91
Момичета на ММ му изписаха да пие АНДРОЗИТОЛ до когато почнем процедурата има ли ефект.

# 92
Много сме изписали за този Андрозитол!!!! Честно казано и на ММ го изписаха, купихме го преди да прочета за него и изобщо не го е пил, май само едно-две прахчета! Не знам защо така направихме, при някой казват че има благоприятен ефект, при други - не! Едно мнение - НЯМА!!!

# 93
Благодаря и аз много четох и реших да пробваме.

# 94
  • София
При ММ имаше,но с него пи и билки и разни други работи

# 95
Здравейте, записвам се и аз да следя темата. След една година опити, направихме СГ и диагнозата е астенотератозооспермия!

# 96
jul_j какви билки пихте. За да купя и аз на моя

# 97
Марина, аз не съм jul_j но бих могла да ти кажа какви билки се препоръчват при мъжете за подобряване на сперматогенезата! Магарешки трън и бабини зъби, главно! Имам някакъв бегъл спомен, че jul_j бяха ходили при билкаря от Симеоново, но не съм много сигурна!!! Все пак съм чувала че и той на бая мъже е помогнал!

# 98
Благодаря ти.
Този билкар  ми е далеко на мен.

# 99
На нас ни казаха тези билки, които Буци е споменала плюс сладък корен!

# 100
здравейте,
ние вземаме фертил ейд за жени и мъже.
може ли да ми кажете дали пчелния прашец в бърканицата трябва да се разтваря, счуква или нещо подобно?

# 101
Здравейте! Ние също имаме проблем със сперматогенезата и смятам да купя добавките, коментирани тук. За което благодаря, че ви има  Hug Въпросът ми е за трибестана. Моят мъж няма възможност да ползва билката, макар че явно е по-добрият вариант от таблетки, та затова смятам да му купя трибестан. Виждам обаче, че се продава в различни милиграми-срещам 250,500,1000 мг. Четох, че полуразпадът е за около 8 часа, което означава, че от 500 мг е по-добър вариант, т.е. три пъти на ден по 1 таблетка. Ако е от 1000 мг и съответно 1-2 таблетки на ден, се чудя дали ще е добре. Вие какво ще ме посъветвате, от колко мг да купя? Попаднах на тази фирма, някой ползвал ли е трибестан от този:
http://shop.bb-team.org/now-foods-tribulus-terrestris?sku=537
Благодаря  Hug

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 13:08 от ivivkata123

# 102
 Ние  Simple Smile двамата си пием Тribulus terrestris  LABS Haya 1000/ 100 табл.по една на ден .
 Само ,че аз редовно купувам добавките от silabg.com  . Мисля ,че цената е доста по добра=27лв
   bouquet

# 103
Благодаря, ili7372  Hug Аз изчетох доста за добавката и тъй като ще ни самоназначавам трибестан и останалите билки и добавки се колебая за количеството, дневната доза. Изчетох, че повечето пият 3х2 на ден, но тъй като не са посочени мг, предположих, че това е от 250 мг. И тъй като, както писах по-нагоре пише, че е препоръчително на 3 приема, защото полуразпадът е за 8 часа, се колебая дали от 1000 мг по 1-2 на ден или от 500 мг. И не знам колко е общо препоръчителната дневна доза, да не се получи предозиране. Не писах на лични, тъй като може постовете да са полезни и на останалите. Успех на всички   bouquet

# 104
  На нас ни бе казано ,че по 1 ден е достатъчно.Аз ги пия вече  2- 3-4 месеца.Признавам си ,че понякога прескачам някой ден ,но така или иначе дозата е 1000мг и има натрупване.При мен е за ЯР,тъй като съм на 40г.
     bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт