Мезоконци Lead Fine Lift

• 223 226
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм си слагала, 24 броя, ефектът се видя след месец. Беше преди година и половина.
...
Какъв беше ефектът при теб? По-свежа кожа, по-еластична...? А контурът повлия ли се?

# 316
Изпъване на зоната на долната челюст, каквато беше и целта, но при мен ефектът беше за кратко  newsm78 не мога точно да кажа, примерно половин година. Като пия вода е добре. Не пия ли вода - с конци-без конци - се ....( Confused не искам да кажа думата)

# 317
Благодаря за отзивите!

Приятелка е ходила миналата седмица при д-р Василева в Стива Макс и при д-р Ванеска от Хил Клиник. И двете са внимателни. Дотук с приликите.

Коренно различни препоръки.
Ванеска е предложила по 3 зъбчати конеца от ляво и дясно - това е за повдигане на контура и бузите, т.е. общо 6 конеца, спускащи се от слепоочията. към брадичката, следвайки скулата и подскулното пространство. Цена 750 лева.
Василева предлага по 5 спирални от ляво и дясно, т.е. 10 общо, които следват скулата и подскулното пространство. Линеарни по контура на челюстта и брадичката, както и линеарни конци по бузите, под скулите, по 10 от всяка страна, които се движат вертикално от ръба на челюстта до под скулата. Още 10 линеарни по протелжение на ръба на челюстта. Общо 30 броя линеарни конци за 690 лева (23 лева на конец). Спиралните са за 400 лева, т.е пи 40 лева на конец. С малка отстъпка, предложената цена е 1000 лева.

Различни предложения, като второто е голямо дупчене, което на прима виста я стряска. Мен пък съвсем ме озадачи, при положение, че сме на 49 години и с линейни нищо не повдигаме. Василева изобщо не й е придложила зъбчати.

Както ще кажете за д-р Радина Денкова?

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 13:00 от Bastet

# 318
Благодаря за отзивите!

Приятелка е ходила миналата седмица при д-р Василева в Стива Макс и при д-р Ванеска от Хил Клиник. И двете са внимателни. Дотук с приликите.

Коренно различни препоръки.
Ванеска е предложила по 3 зъбчати конеца от ляво и дясно - това е за повдигане на контура и бузите, т.е. общо 6 конеца, спускащи се от слепоочията. към брадичката, следвайки скулата и подскулното пространство. Цена 750 лева.
Василева предлага по 5 спирални от ляво и дясно, т.е. 10 общо, които следват скулата и подскулното пространство. Линеарни по контура на челюстта и брадичката, както и линеарни конци по бузите, под скулите, по 10 от всяка страна, които се движат вертикално от ръба на челюстта до под скулата. Още 10 линеарни по протелжение на ръба на челюстта. Общо 30 броя линеарни конци за 690 лева (23 лева на конец). Спиралните са за 400 лева, т.е пи 40 лева на конец. С малка отстъпка, предложената цена е 1000 лева.

Различни предложения, като второто е голямо дупчене, което на прима виста я стряска. Мен пък съвсем ме озадачи, при положение, че сме на 49 години и с линейни нищо не повдигаме. Василева изобщо не ги е придложила.

Както ще кажете за д-р Радина Денкова?

Здравейте , линейните конци не лифтират , по - точно леко освежават лицето и ефекта е краткотраен . Аз съм сложила много от тях и вече съм им забравила бройката . Не съм доволна от спиралите при мен имаше ефект точно за 1 седмица .
Зъбчатите конци тип BARB II  има лек лифтинг ефект т. е. ако има леко отпускане на контура от тях съм доволна .

Най - добър лифтинг ефект имат Suliette Soft те са американски и лифтират с около 1 см. отпускане .Не съм слагала от тях но виждам ефекта при моя приятелка и той е много добър .

# 319
Пак се върнах и поизчетох темата и виждам, че д-р Василева от Стива Макс е цитирана в 2 случая. И в двата случая е предлагала само спирални и линейни конци в голямо количество от по 30 броя.......и поставянето и в така наречената решетка. И в двата случая не се споменава за зъбчати конци. Явно това е нейният маниер на работа.........Значи боде доста....

# 320
Здравейте, момичета!
Моя приятелка си постави мезоконци (линейни - по осем броя на всяка страна)....но сега изглежда страшно Sad
То са едни оттоци, едни синини...човек не може да се покаже на улицата. Бях решила и аз, но сигурно ще трябва да си взема годишната отпуска... newsm78
Да пиша...една седмица след поставянето на конците, синините все още се виждат. За съжаление с коректор не може всичко да се скрие. Красотата иска жертви...дано да имат ефект, който всъщност май ще чакаме след месец ... Thinking
Благодаря на всички, които споделиха как е минал периода след процедурата!

# 321
Бихте ли споделили ефекта от конците на горна устна? След 20 години упорито тютюнопушене най-после ги спрях преди година, но имам изразени пушачески бръчки и се интересувам как влияят линейни конци на горна устна? Дали изглаждат точно тези бръчици? Благодаря
Аз съм си слагала, 24 броя, ефектът се видя след месец. Беше преди година и половина.
Никакви синини ни съм имала, нито отоци. При единия конец ме заболя ужасно много. Докторката започна да се тюхка колко дехидратирана кожа имам (демек, кожата ми е виновна, че тя нещо сгафи), абе, кофти момент! После точно на това място конецът личеше под кожата. Не зная дали друг би го забелязал, но аз когато видех, че се забелязва, започвах да пия вода в несвяст и след час се заличаваше. Това отмина за около месец. От време на време ме заболяваше тук-там лицето. Тъпа болка, подобна на зъбобол.
Сега слагам само на горна устна, при друга лекарка.
Така че, не е нормално, мисля, да има синини и отоци.

# 322
  • в 1001-та нощ
Пак се върнах и поизчетох темата и виждам, че д-р Василева от Стива Макс е цитирана в 2 случая. И в двата случая е предлагала само спирални и линейни конци в голямо количество от по 30 броя.......и поставянето и в така наречената решетка. И в двата случая не се споменава за зъбчати конци. Явно това е нейният маниер на работа.........Значи боде доста....

И аз мисля, че е хванала този подход и го прилага. Отделно - когато се плаща висока цена - ако са сложени много продукти вероятно изглежда по-оправдано  Rolling Eyes

Чела съм, че с всяко поставяне следват сраствания, които до някъде са желан ефект, като арамтура, но пък толкова много .....

Интересно ми е мнението на Люси, все ми се струва, че по-добре 3 зъбчати, от колкото такава мрежа  Rolling Eyes

# 323
На мен  също ми е интересно след поставяне на толкова конци, дали кожата изглежда гладка?..

# 324
a.l.e.n.a, и аз бих се радвала Lucy да сподели, все пак професионалист може да обясни какво се цели с такива противоположни мнения за едно и също лице.

lorika , би ли споделила какви конци са ти сложили, в коя зона на лицето и при кой лекар?

# 325
На мен  също ми е интересно след поставяне на толкова конци, дали кожата изглежда гладка?..

Да кожата е по - гладка и по - свежа но до там . И ефекта е кратък . Мисля че и двата вида конци имат приложение . Като за лифтиране най - добри са Siluette Sof .

# 326

Не знам дали е маниер, но при мен предложи друго. Имам по 3 спирали и по 2 зъбчати от всяка страна. Линейните изрично поисках на шия и в торбичките под очите - на шия имам 5 и по д очите по 5 гладки. Вторите сложихме да видим дали ще се резоррбира мастното натрупване (не е за повдигане). За 10 дни след манипулацията - от началото нямам никакви отоци, синини, образувания и прочие. Не ме е боляло, но аз имам много висок праг на болката. Ефект все още видим няма за мен самата, но според околните освежаването е много голямо и сякаш съм смъкнала поне 5 години. Боря гравитационните бузки, под устната, торбички. Отбелязвам, че съм с много дебела и плътна кожа, с мазна Т зона. Години - току-що направени 40.
Усещането в момента е на много слабо опъване и то само от зъбците. Отчитам, че просто съм привикнала с усещането на "армиране".

# 327
Здравейте, майка ми от край време иска да си сложи конци, но не живее в София и сега ще идва началото на март, но за жалост звънях в Хил Клиник и там др. Валянова и др. Ванеска ги няма тогава, а тя искаше при др. Валянова. В коя друга клиника и съответно при кой бихте препоръчали за такава интервенция, тя е на 50г и си има сериозна нужда Simple Smile

# 328
  • Vienna
Малко късно се включвам... Сега, това е много индивидуално реШение кой колега какви конци ще препоръча в един определен момент. Зависи от това с кои работи добре, лесно работи, с кои е наблюдавал добри ефекти без усложнения, кои конци има в момента налични (и това хич не е маловажно), как преценява кожата на клиента, как преценява очакванията на клиента (колко силен резултат - лифтинг или просто освежаване, как преценява финансовите възможности на клиента.....
Тук има една приказка " Три лекаря да питаш, поне пет мнения ще получиш."

За подуванията и синините - също много индивидуално е - зависи от техниката на поставяне, от дебелината на конците, от мястото където се постявят, от местната упойка (дали с адреналин щ лидокаин или не, дали инжекция с лидокаин или само крем)... Зависи и от индивидуални фактори като, дали лесно се получават синини и отоци, дали след това ще се спазват някои правила (без  допълнителни травми, без топлина, без аспирин - преди и след това), зависи и от хормоналната фаза, в която се намирате в момента. При по-дългите и дебели конци (при когс и СС)  така и така вероятността да се образува хематом е много по-голяма.
Принципно винаги когато се боде с игла може да стане синина, подуване, възпаление (дори при взимане на кръв в лаборатория), тези отоци и синини също са индивидуално различни и зависи от организма колко дълго ще останат (2-3 дни най-често, но може и повече).

# 329
Благодаря ти, Люси! Аз съм на 49 години и колкото и да се пъчим с приятелките ми, че кожата ни е добре, тя е добре за възрастта ни, но вече си личи, че има нужда от лифтиране, а не просто освежаване. Така, че от една страна, лифтинг в някакава степен е желателен, а от друга 6 конци срещу 30, т.е. 6 срещу 30 убождания е значителна разлика (явно толкова много конци от линейния тип са с цел постигане на ефекта на зъбчатите - това са разсъждения на лаик, разбира се)..То е ясно, че всеки лекар е с мнение..... Grinning

Апропо, пак питам дали някой има отзиви за д-р Денкова?

Общи условия

Активация на акаунт