Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 919
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • София
nemianidanielow, много приятна публикация. bouquet
Благодаря за инфото за д-р Неделчева.

Както се казва, винаги има едно "но". Wink
Ти наистина ли вярваш, че с въпросните конци на възрастта, която си посочила ефекта ще е ~ 10 г? newsm78 То фейслифтинга не държи толкова време. bowuu Конците лифтират кожата, а подлежащите тъкани как ще лифтираш???
Моят дерматолог също реши да спести време и постави конци под брадичката. След 3-4 м неща бяха в изходно положение, да не говорим каква сума плати. Mr. Green

С изказването си : " не искам пълна упойка, не искам скалпел" ми звучиш на 15 годишна, а не на жена, която мисли в перспектива. Peace

# 436
Е. Щом смятате така, добре.
Моят опит с пълната упойка беше много тежък.
Аз споделям моето мнение, вие дали ще го приемате, си е за вас.
Аз съм приятно изненадана и споделям. Коментирах и в други групи и явно няма нужда да съм толкова описателна, защоро доста жени реагират като вас Wink
Мен ме впечатляват други неща.
Може би работата се корени в това, че нямах никакви очаквания и просто останах доволна.
Естествено, че ще трябва отново да повтарям процедурите ✌️
А дано да си остана още така,с емоциите на15-годишна, най-хубавият подарък за мен самата, колкото и процедури да си направя - душата си е душа ✌️
Успех на вас

# 437
Моля за съвет, дамите тук - при 2 неуспешни запълвания / през 6 месеца с различни хиалуронови филъри и при различни лекари/ на доста дълбоки назолабиални гънки, как да процедирам - използване на нехиалуроном филър, мезоконци или ... ?

# 438
Моля за съвет, дамите тук - при 2 неуспешни запълвания / през 6 месеца с различни хиалуронови филъри и при различни лекари/ на доста дълбоки назолабиални гънки, как да процедирам - използване на нехиалуроном филър, мезоконци или ... ?

АБСОЛЮТНО и отвсякъде ти трябват КОНЦи !
Препоръчвам тази процедура и то конретно конци с конуси Сулет Софт Simple Smile
Успех Simple Smile

# 439
Моля споделете мнение за лифтинг конци.Не мога да се реша - плаши ме възстановителния период - отоци синини и др.Къде и при кого сте правили?

# 440
А мен ме интересува тези от вас,които са слагали конци за долна 1/3 на лицето, за лифтинг на увисване около устата и дъшжоки назолабиални:
какви конци сложихте, колко като брой и на каква цена, съответно и при кой лекар?Благодаря!

# 441
А мен ме интересува тези от вас,които са слагали конци за долна 1/3 на лицето, за лифтинг на увисване около устата и дъшжоки назолабиални:
какви конци сложихте, колко като брой и на каква цена, съответно и при кой лекар?Благодаря!
Точно там трябва да слагам.Предложиха ми Аптос.По 5 конеца от всяка страна.Тръгват от една точка под слепоочието и вървят като ветрило към долната част на лицето.Опъва се назолабиалната крайчето на устата и контура.Още се чудя - нямам смелост засега.Цена 1500лв.Изчетох всичко за Аптос и изгледах много видео - ще мисля.Ако някой е бил по-смел от мен - нека пише.Пак се извинявам за липсващите запетайки.

# 442

Точно там трябва да слагам.Предложиха ми Аптос.По 5 конеца от всяка страна.Тръгват от една точка под слепоочието и вървят като ветрило към долната част на лицето.Опъва се назолабиалната крайчето на устата и контура.Още се чудя - нямам смелост засега.Цена 1500лв.Изчетох всичко за Аптос и изгледах много видео - ще мисля.Ако някой е бил по-смел от мен - нека пише.Пак се извинявам за липсващите запетайки.
[/quote]
Ениса, къде ти предложиха Аптос? На мен също в Хил ми предложиха такива, но по два чифта от двете страни за 1600 лв....В чуденка голяма съм.

# 443
При Етугов .Правих много неща при него - отстъпката ми е 100 лв. т.е. за 10 конеца Аптос - 1600лв.Аз съм в някакъв див възторг от този доктор - освен всичко за мен човека е естет.Сега търча до огледалото и се моля да ми спадне още малко отока от вчерашния филър и да си разнасям с кеф новото лице но за конците сигурно ще е след Нова година.Стига ми толкова болка за един месец.Ако знаеш нещо за дами с Аптос - моля дай инфо.

# 444
При Етугов .Правих много неща при него - отстъпката ми е 100 лв. т.е. за 10 конеца Аптос - 1600лв.Аз съм в някакъв див възторг от този доктор - освен всичко за мен човека е естет.Сега търча до огледалото и се моля да ми спадне още малко отока от вчерашния филър и да си разнасям с кеф новото лице но за конците сигурно ще е след Нова година.Стига ми толкова болка за един месец.Ако знаеш нещо за дами с Аптос - моля дай инфо.
Благодаря за инфото много. И аз търся отзиви за Аптос...за съжаление около мен няма никой с повече от мезотерапия...все пак ще споделя ако науча повече от това, което рекламират.

# 445
Аз съм с Anchor 4D (корейски ) , по 4 бр. от двете страни .Поставени ветрилообразно от една точка над скулите .С цел повдигане на птозата в долната трета на лицето .Ефекта е около 1,5 година .Има сериозен дискомфорт около 2 седмици ( няма синини ) , но се въздържаш от мимики   , спорт , масажи , сауна .
Но те са различни от Aptos , мисля че действието и на двата вида е идентично .

# 446
Аз съм с Anchor 4D (корейски ) , по 4 бр. от двете страни .Поставени ветрилообразно от една точка над скулите .С цел повдигане на птозата в долната трета на лицето .Ефекта е около 1,5 година .Има сериозен дискомфорт около 2 седмици ( няма синини ) , но се въздържаш от мимики   , спорт , масажи , сауна .
Благодаря за инфото.Пихте ли антибиотик? И каква е цената?Благодаря предварително!

# 447
Благодаря за инфото.Пихте ли антибиотик? И каква е цената?Благодаря предварително!
Не се приема антибиотик при тези конци , работи се в стерилна среда .Бързо е поставянето .Мисля че ги сложих в края на юни или началото на юли (вече ми се губи точно кога ) .Не помня колко платих защото правих и запълване на назолабиални бръчки и филър под очите .

# 448
При поставяне на повече конци и занижен имунитет ми казаха за пиенето на антибиотик.Аз реагирам със синки и отоци при по - леки процедури и не ми се мисли как ще понеса Аптос.Обикновено се шашкам много след процедурата - може би защото съм изчела и изгледала почти всичко.Единствено непоклатимата ми вяра в доктора ме връща в кабинета.Харесвате ли се и има ли добър ефект при Вас?

# 449
При мен ефектът беше не нула, а на минус. Вързах се на лъжите им заради долна част на лицето, исках повдигане на контура. Синини, отоци, пълна упойка и 3000 лв. дадени в Скин системс за тяхно благо. Упражниха се върху лицето ми. Не ми показаха конците, опаковани преди това, нито опаковките им след това, няма сертификати, няма доказателства. Просто... битият – бит...Не се видях разхубавена даже и за един месец, ами напротив. Цялостния нежен овал на лицето ми се развали с някакви подутини, които не съм искала, а увисналата част на лицето ми си остана. За сметка на това половин година имах болки в лицето, че и по-дълго. Един мазен гей се договаря с мен, даже не му помня името, явно съзнателно съм искала да го изтрия от паметта си, оная, известната им шефка също беше в залата, бяха цяла тълпа лицемери, потриващи доволно ръце, че поредната будала им се върза и захлебиха!

Общи условия

Активация на акаунт