Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 968
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
tide, моято лично мнение и съвет към теб е да не предприемаш запълване с перманентен филър. Направи още една - две процедури с хиалурон и тогава помисли.
Ще се аргументирам - В момента не е ясно от какво е хлътването и как ще се развива. Поставяне на перманентен филър е възможно да доведе до допълнителна несъразмерност ако проблемът продължи.
Също така първият хиалурон и при мен бе "изяден" за няколко месеца, но вторият държа с години.

# 421
Благодаря!
Преди месец сложих филър с трайност 1 год.  /имаше и до 5г./ пробно.  Отначало стана мн добре, но сега виждам, че  още малко трябва да се запълни. Ще изчакам 2-3 месеца и ще видя какво ще е необходимо да се направи. Определено обаче, с този филър стана мн по-добре от хиалурона. Важното е, че съм спокойна, че може да се коригира. На Вас от конци ли се е получило?

# 422
Не, аз имам дълбоки назални линии, които коригирам с хиалурон.  Peace

# 423
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря!
Преди месец сложих филър с трайност 1 год.  /имаше и до 5г./ пробно.  Отначало стана мн добре, но сега виждам, че  още малко трябва да се запълни. Ще изчакам 2-3 месеца и ще видя какво ще е необходимо да се направи. Определено обаче, с този филър стана мн по-добре от хиалурона. Важното е, че съм спокойна, че може да се коригира. На Вас от конци ли се е получило?

комбинация е най-добре. филъри, ботокс и кончета Simple Smile

# 424
Благодаря!

комбинация е най-добре. филъри, ботокс и кончета Simple Smile
В Пловдив,дайте предложение за добър специалист - дерматолог лекар за конци - Silhouettw Soft. Моля дайте мнение!

# 425
tide, Еланс ли си слагала? В дилема голяма съм в момента и ми е ценно всяко мнение.

# 426
Е пловдив имате ли добри отзиви за мезоконци  и при кой?

# 427
Здравейте! Замислям се за такива конци. Това, което искам да повдигна е бюста ми. На 34г. съм и след две години активно кърмене гърдите ми се свлякоха осезаемо....Има ли някой, който да си е слагал конци на тази зона? Мнения?

# 428
  • София
Здрасти,  Gerry@
Това за което питаш на мен ми звучи малко като НЕнучна фантастика. Peace
Защо? Идеята на МК е да създаде колаген в съответната област.
Как си представяш, че със допълнителното образуване на колаген ще ти се повдигне бюста. newsm78
Може и да има някакъв такъв способ, но на мен не ми е известен.  Peace
Ето ти статия, на която аз не вярвам.http://hillclinic.com/mezokontsi/ Не бих се и подложила поради високата цена и неясния резултат. Peace

# 429
От опит споделям – мезоконците са нещо много временно(при мен около месец), а често с нежелани ефекти. Мен ме боли лицето. Будя се понякога от болка, защото съм натиснала някоя лицева част, за сметка на което ефектът отдавна се е изпарил.

# 430
  • София
Мезоконци LFL
Това ми се появи във ф.б.
https://www.facebook.com/AntiAgingSolutionsBG/photos/a.145635831 … ype=1&theater

# 431
Здравейте!
Може ли да ми кажете кои марки зъбчати конци са хубави?

# 432
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте!
Може ли да ми кажете кои марки зъбчати конци са хубави?

това само лекарят ти ще ти го каже и така трябва да е. конците не са крем за лице или коректор. Simple Smile

# 433
Момичета здравейте, от доста време и аз се замислям за процедури с мезоконци. Но живея в Мюнхен и смятам, че Виена ще ми е по-близко от родната Варна.
Много бих искала да се свържа с Lucy и да я посетя за консултация и надявам се интервенции, после.
Писах и съобщение, преди няколко дни,  но ако Lucy четеш, то моля те, прати ми някакви твои координати за последваща връзка.

# 434
Значи, мацки, нова съм в този форум, бях предубедена, нооооо гледайки няколко дискусии, всъщност този сайт е адски полезен.
Такаааааааааа, нека споделя моя опит с конците.
Ако съм полезна на някого- ще се радвам. НАмерих полезна информация тук, така че, ако имате въпроси, пише лично, все някого ще ви отговоря.
Изчетох доста коментари и  ще ви споделя моя личен опит- като жена , вече на 50 години, която цял живот се е грижела за себе си - като цяло суетна съм доста- следя килограми и фигура, коса, грим, а от 35-годишна и остаряването , което за жалост е факт.
Започнах с Ботокс , филъри, на 1 ,2 години все си правих по нещо.
Живея в Америка, тук тези процедури не са евтини, е ясно е, че са много по-скъпи от колкото в Бг.
Обикновено като съм се прибирала , аз съм си Софийско чадо, толкова много клиники се навъдиха, обикалям си ги хахах . Относно силикон в гърдите , ако някой иска мнение, мога да дам.
Правила съм мезоконци, и като човек, който какво ли не се маже и поробва, имаше резултат, ама вие какво очаквате- БУм да изчезне всичко ли, абсурд . По-скоро като подръжка.
Тааа към същността на въпроса .
Миналата година във фейсбук случайно ми излезе рекламта на една докторка , дерматолог - д-р Неделчева, ама от Стара Загора.
Гледах сайта, гледах фейсбук, нещо ми хареса тази жена , а и съм чувала много добри отзиви. Гледам, постоянно по конгреси, а бе развива се жената, естествено,че ми вдъхна доверие.

Бях видяла някакъв коментар, че Стара Загора е далеч от София .
А бе хора, вие добре ли сте ? За добър лекар и София -Варна ще отида... Както и да е.

От много време се интересувам за фейслифтинг с конци Silhouette Soft. това е неоперативен лифтинг, НЕ БОЛИ, и няма пълна седация - повярвайте ми , пълната упойка от 2 операции на гърди е нещо УЖАСНО ГАДНО.
Та, моята луда глава реши да я провери тази докторка Неделчева.
ЕЙЙЙЙЙЙ, НЕ СЪЖАЛЯВАМ. Сериозно, не стига,че е една адски свежа готина мацка, която всъшност е мой набор, а прилича на 35 годишна гъзела, ами и как работи - Так/Так, бързо, прецизно..... без излишни надувания като тукашните софийски дерматоложки.
Аз се дразня на много великите светила, а обшуват с теб все едно си долен боклук.
Направи ми много хубава цена, просто цената беше бонбон, даже аз й викам- да не пестите от хуабв материал, тя умря от смях и ми ги показа, сертификати, ала бала- а бе спечели ме , това е истината.

Направихме 6 конеца по 16 конуса - тоест максималното на най-многото конуси. Който се интересува- да си влезе да прочете както е СулетСофт, в интернет имат много публикации.
Комбинирахме го с уголемяване на устни с Теосиал Рх4 + ботокс.
А бе, пълен ремонт, ама цената беше страхотна. То и във фейсбука й пише,че при комбиниране, цената пада много.
И каквото и да си говорим, колкото и пари да имаш, винаги би се зарадвал на хубава цена, че и качество на всичкото отгоре.
Е, ако 4000 лв не ви е хубава цена  за всичко, което ми направи тя, ще ви кажа ,че при веиките Хил Клиник ми казаха,че ще е около 7000/8000 лв - АМИ извинявайте, дали няма да паля до Стара Загора. Продукти -съшите, ама при Хил Клиник, дори не знам докторът какъв е, студенина ми лъхаше, съжалявам, аз съм такъв човек, че като не ме спечелят с добро и слънчево отношение, сори- губят ме.
ЕФЕКТЪТ - най-важното!!!!!!!!
СТРАХОТЕН Е, сериозно ви казвам, с тези процедури аз отлагам оперативния фейслифтинг поне с 10 години.
Аз така ги виждам нещата - не искам ПЪЛНА упойка, Не искам скалпел и от един смешен фейсбук, аз намерих тази уникална симпатяга , която работи перфектно-в моите очи, поне.
А доста съм ги пообиколила.
Ефектът стана още по-видим с месеци, съвсем сериозно.
Какви ти мезоконци, какви ти зъбчати, на 50 вече бейби или тези конци Silhouette Soft, ili Facelifting операция.
Ако искаш.
Това не е за жени, които не се грижат за външността си.
Страхотна е и при следващото ми прибиране , пак ще я навестя .
не е от тия големите грамнди центрове , ама това отношение към пациентите, е толкова важно. Много е важно във всичко.
Все пак за толкова пари така и трябва да е/// Е , не коментирам,че в Америка ше мие  тройно, тук само си правя мезотерапии, но така или ианче заради баща си , се прибирам всяка година, едно отскачане до Стз не ми е проблем.
Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт