Мезоконци Lead Fine Lift

• 223 025
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Plovdiv, Bulgaria
Записвам се в темата. Искам да питам има ли специалисти, от които сте доволни, които работят или от време на време гостуват в Пловдив. На 42 съм, но изглеждам доста под тази възраст. Напоследък усещам леко увисване при долната челюст, шията и деколтето. И искам да взема мерки.

по мое скромно мнение Стоилова е на най-добро ниво в Пловдив

# 406
Здравейте!От известно време преглеждам темата и доста противоречивите мнения ми направиха силно впечатление,за това реших да Ви споделя моя опит с процедурата с мезоконците,ще се радвам,ако на някой му бъде от полза Simple Smile Аз съм на 28 години,имах леко отпускане на контур и назолабиал ,получило се от последното ми напълняване и отслабване.Не беше фрапантно,но мен ме дразнеше доста,защото бях свикнала да се гледам със стегната и опъната кожа...Подложих се 3 пъти на процедура с мезоконци(зъбчати),по различен брой всеки път,но никога не са били по-малко от 3 в буза.В момента имам страхотен колаген в скулите,за който не си и мечтаех.Това което разбрах от личен опит е че се изисква доста търпение,за постигане на резултата,както и доста трябва да се внимава след процедурата,докато хубаво се захванат конците.Аз лично съм много доволна и го препоръчвам горещо на всяка дама,която е решила да се освежи Simple Smile   Все пак не се лъжете ,че това е някакъв вид вълшебство и ще се получи от 1-2 конеца Wink
Ползвах услугите на д-р Ванеска,Хил Клиник и възнамерявам да се възползвам от професионализмът й и в бъдеще!Надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 407
Благодаря за споделения коментар! А би ли казала какви конци точно си слагала???
Здравейте!От известно време преглеждам темата и доста противоречивите мнения ми направиха силно впечатление,за това реших да Ви споделя моя опит с процедурата с мезоконците,ще се радвам,ако на някой му бъде от полза Simple Smile Аз съм на 28 години,имах леко отпускане на контур и назолабиал ,получило се от последното ми напълняване и отслабване.Не беше фрапантно,но мен ме дразнеше доста,защото бях свикнала да се гледам със стегната и опъната кожа...Подложих се 3 пъти на процедура с мезоконци(зъбчати),по различен брой всеки път,но никога не са били по-малко от 3 в буза.В момента имам страхотен колаген в скулите,за който не си и мечтаех.Това което разбрах от личен опит е че се изисква доста търпение,за постигане на резултата,както и доста трябва да се внимава след процедурата,докато хубаво се захванат конците.Аз лично съм много доволна и го препоръчвам горещо на всяка дама,която е решила да се освежи Simple Smile   Все пак не се лъжете ,че това е някакъв вид вълшебство и ще се получи от 1-2 конеца Wink
Ползвах услугите на д-р Ванеска,Хил Клиник и възнамерявам да се възползвам от професионализмът й и в бъдеще!Надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 408
Момичета, искам да попитам за поставяне на мезоконци.  Целя леко да опъна лицето от двете страни с тях, но ме притеснява след като се резорбират от организма не се ли отпуска още повече лицето?
Колко време им трае ефектът и с тях мога ли да залича назолабиални гънки?

# 409
Момичета, искам да попитам за поставяне на мезоконци.  Целя леко да опъна лицето от двете страни с тях, но ме притеснява след като се резорбират от организма не се ли отпуска още повече лицето?
Не, с мезоконци може леко да се оформи лицето и контура, но ако назолабиалните са добре изразени по-добре използвайте филъри с хиалурон

# 410
  • Vienna
Аз имам много добър опит с комбинацията - специално за назолабиалните. С зъбчати конци (по 2-3 от всяка страна) се дръпва и оформя скулата нагоре, назолабиалната се изглажда, а ако има нужда, се поставя там и хиалурон (но не е нужно по цяла инжекция, защото вече е изгладено доста).

# 411
Благодаря за споделения коментар! А би ли казала какви конци точно си слагала???

Зъбчати мезоконци Simple Smile

# 412
Не, с мезоконци може леко да се оформи лицето и контура, но ако назолабиалните са добре изразени по-добре използвайте филъри с хиалурон
Зависи от конците,при мен обраха доста назолабиалните гънки,нека не забрявяме,че от 1 поставяне е почти невъзможно да се постигне лифтинг ефекта,който сме си представяли,защото все пак това е нехирургическа намеса и изисква известно постоянство.Що се отнася до филърите,смятам че поставянето им е строго персонално за всеки,с подобен проблем.Ако лицето е слабо,може да се постигне лифтинг,с поставяне в скулата и околоочен,в зависимост от това къде има загуба на тъкан.Ако лицето е обемно и тежко и се използват само филъри е много вероятно,да не кажа задължително,то да стане още по-обемно и резултатът да не ви хареса. Що се отнася до попълването на самия назолабиал с филър,това много зависи от това какъв е видът и формата на лицето...Не мисля че има формула или строго определен стереотип,всеки доктор преценя индивидуално за пациента как и с какво да работи,спрямо очакванията и желанията на пациента! Относно лифтингът с конци,лично мое мнение,че са прекрасно решение,което дава естествени резултати,намаля обема на лицето,стяга,стимулира образуването на колаген,оформя и освежава...,както каза господинът,който е доста по-компетентен,в комбинация с филъри,ефектите са наистина страхотни Simple Smile

# 413
Не се отпуска повече,защото те стимулират образуването на колаген,когато той се изчерпи,лицето започва да добива предишните си форми,тоест при всички положения забавяш прцеса на стареене.Също така ако прецениш можеш да повтаряш ежегодно процедурата и да не се лишаваш от ефекта Simple Smile

# 414
Здравейте дами,
може ли някой да ми каже дали си е слагал златни конци. Не става въпрос за мезо , а за Златни конци. Знам, че д-р Неделчева от Стара Загора работи със златни, но ми трябва и доктор от София и Пловдив, който да работи с тях.
Предварително благодаря.

# 415
  • София
Като дете съм чела, че французойки си правят такива златни конци. Мисля, че по-скоро е да покажеш статут. Peace
Идеята на мезоконците е като се разградят да образуват колаген, който пък от своя стана да попълни там, където е останал по-малко и най-вече да лифтира кожата чрез новия колаген.
Сега, каква работа биха свършили златните конци, нямам идея. Peace

# 416
  • Vienna
Gergana Komitova го е описала много добре - точно това е идеята и механизмът на действие.

За златните конци - има различни видове. Преди се използваха целите от злато (съвсем тънички) - те не се разграждаха, ефектът беше от колагеновата синтеза на тялото около всеки конец. Но имаше доста проблеми с видими белези, грануломи и т.н. (не при всички, но често се случваше - дори много години след поставянето им). Просто защото е чуждо тяло, което постоянно дразни тъканите.
Сега има мезоконци т.е. ПДО които са покрити с микроскопично фини златни частички. Тези конци се разграждат напълно, златните частички остават и се разпределят подкожно и след време и те се резорбират. Ефектът е като при обикновени гладки ПДО конци или като спиралните (моите златни са спирални) +кожата се озарява, има по-порцеланов вид.
Рекламата им е: For a better skin - whiter, thighter, brighter!

# 417
Преди 2,5 години си сложих линейни конци 14бр. - 6 от едната и 8 от другата страна. Ефектът беше много добър, но след около година забелязах хлътване под едната скула. Лекарката каза, че не е от конците и ми коригира с хиларон. Стана по-добре, но сега отново е ясно изразено, дори ми се струва повече. Има видима разлика между двете страни. При поставянето точно от тази страна ме заболя доста /от другата не усетих почти нищо/ и  поне 8 месеца имах като топче на бузата към брадата, а сега там имам набиране на кожата. Явно се е получило срастване.

Бих помолила Lucy да ми каже мнението си, може ли това хлътване да е в следствие на конците и как най-добре би се оправил този проблем?
Благодаря!

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 23:31 от tide

# 418
  • Vienna
Принципно е възможно да е от конците хлътването. Но обикновено се оправя след като мине действието на конците, т.е. след ок. година, година и половина. Може да се попълни пак с хиалурон, докато изчезне.

# 419
Така като гледам няма признаци да се запълни, а минаха 2год и половина. Бях на консултация при пластичен хирург, той не може да каже дали от конците се е получило, но точно след това ми стана, а и ти го потвърди като възможно.  Предложи запълване с някакъв нов филър, който е по-перманентен от хиалурон. Използват го при дефекти, за корекции. Чакам само час за да го направя.
За мен рискът от нежелателни, трайни при това реакции при конците е неоправдано висок.
Научих го по неприятен начин, но се надявам поне да се поправи възможно най-добре.
Благодаря за отговорът

Общи условия

Активация на акаунт