Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 954
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Аз вече много не я следя, защото се интересувам за мезоконци за абдоминалната област. като чета за конци и повдигане на контура, мога от собствен опит да похваля т. нар. Термаж. Аз си правя вече 3 месеца и съм доволна...

# 391
А колко процедури Термаж направи за 3 месеца? Какъв ефект търсеше и кога видя резултат? Аз правих. HIFU и ефекта е нулев а цифрата сериозна....
Аз вече много не я следя, защото се интересувам за мезоконци за абдоминалната област. като чета за конци и повдигане на контура, мога от собствен опит да похваля т. нар. Термаж. Аз си правя вече 3 месеца и съм доволна...

# 392
правих на интервал 7-10 дни. По принцип лицето виждам ефект видим веднага след всяка процедура, но откъм контура някъде след втория месец. Единственото е,че ми изсушава лицето. В началото го съчетавах с мезо-терапия, но в пследствие само термаж. Аз ходя на едно доста евтино място, 10 лева процедурата...

# 393
правих на интервал 7-10 дни. По принцип лицето виждам ефект видим веднага след всяка процедура, но откъм контура някъде след втория месец. Единственото е,че ми изсушава лицето. В началото го съчетавах с мезо-терапия, но в пследствие само термаж. Аз ходя на едно доста евтино място, 10 лева процедурата...
Това термаж ли е или радиочестотен лифтинг? Защото много от салоните наричат термаж радиочестотния лифтинг. Ако наистина е това и си доволна, сподели моля къде и аз се интересувам! Мерси Simple Smile

# 394
Аз не съм много на ''ти'' ето така изглежда апарата
http://s.exsitee.com/rf-pro-m%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B … D0%BC%D0%B0%D0%B6

Аз ходя във Варна при моя позната. Ако искаш на лични ще ти пиша тела..

# 395
Аз не съм много на ''ти'' ето така изглежда апарата
http://s.exsitee.com/rf-pro-m%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B … D0%BC%D0%B0%D0%B6

Аз ходя във Варна при моя позната. Ако искаш на лични ще ти пиша тела..

Мерси, но съм в София, все пак е полезно да го видя, ще търся из студиата тук нещо подобно, щом има ефект! Simple Smile

# 396
Може ли на мен на лични и също така има ли противопоказания и колко процедури трябват.

# 397
Прочетох във форума, че това със срастването било нормално и дори желателно. Това не е вярно. Срастването означава "залетване на кожата за мускула", това е безвъзвратно и когато се смъкне и мускула, което става с годините, кожата увисва още повече. Не се лъжете за тази процедура. Казвам ви го от опит. Не съм дерматолог, нито козметик, а съм клиент, който два пъти вече прави тази процедура и видях за съжаление недостатъците. Когато го направих първия път нямаше последици, но при втория се получи това срастване и смъкване. Сега си правя скули с хиалуронова киселина, за да повдигна средната част, където имаше смъкване.
Резултатът от своя страна не беше чак толкова видим. Въпреки това, се подведох и направих и втори път същата процедура, вярвайки в казаното че, понякога са необходими две процедури.
Друга лъжа е че, мезоконците допринасят за изграждането на колаген. Аз лично не видях и този резултат за шест месеца. Околните не забелязаха че, съм правила процедури.

# 398
Благодаря Ви за подробното обяснение! Мисля, че точно от това имаме нужда всички - да знаем истината за това което се случва и тогава да се прецени! А Вие какви точно конци сте слагали и къде? Защото аз точно имах желание да сложа в скулите с цел да ги дръпна малко, за да отложа във времето формиране на назолабиална... Също и над вежди - с цел да повдигна външния край с цел да отложа пачия крак... И също искам да попитам - личат ли си конците на допир и на вид, и дали самата тъкан на пипане е видоизменена или си седи гладко?
Прочетох във форума, че това със срастването било нормално и дори желателно. Това не е вярно. Срастването означава "залетване на кожата за мускула", това е безвъзвратно и когато се смъкне и мускула, което става с годините, кожата увисва още повече. Не се лъжете за тази процедура. Казвам ви го от опит. Не съм дерматолог, нито козметик, а съм клиент, който два пъти вече прави тази процедура и видях за съжаление недостатъците. Когато го направих първия път нямаше последици, но при втория се получи това срастване и смъкване. Сега си правя скули с хиалуронова киселина, за да повдигна средната част, където имаше смъкване.
Резултатът от своя страна не беше чак толкова видим. Въпреки това, се подведох и направих и втори път същата процедура, вярвайки в казаното че, понякога са необходими две процедури.
Друга лъжа е че, мезоконците допринасят за изграждането на колаген. Аз лично не видях и този резултат за шест месеца. Околните не забелязаха че, съм правила процедури.

# 399
Слагах си от назолабиалните и марионетните линии към ухото. На всяка страна имам вече по 10 бр. - по 2 зъбчати от страна и останалите линейни.
От едната страна точно при бузата се получи срастването, от другата нямам, поне не го напипвам.  
За информация, аз съм  вече на 39  години. Когато писах първия път бях на 38 години и осебено голямо отпускане нямам, но поставих мезоконците, защото забелязах леко отпускане при бузите / скулите . Опитвам се да кажа, че не съм подходяща за пластична операция - фейслифтинг. Положението не е толкова сериозно, но въпреки това си сложих конци, за да се подобри контура. За останалото вече написах.
Правя различни процедури през няколко месеца, но от тази процедура, не съм доволна. Видим ефект нямаше.

# 400
Ами аз точно това целя и положението при мен е такова - не съм за операция все още, само за леко придърпване на марионетни и назолабиални към ухото... Ако е удобно -споделете от коя процедура сте доволна?
Слагах си от назолабиалните и марионетните линии към ухото. На всяка страна имам вече по 10 бр. - по 2 зъбчати от страна и останалите линейни.
От едната страна точно при бузата се получи срастването, от другата нямам, поне не го напипвам.  
За информация, аз съм  вече на 39  години. Когато писах първия път бях на 38 години и осебено голямо отпускане нямам, но поставих мезоконците, защото забелязах леко отпускане при бузите / скулите . Опитвам се да кажа, че не съм подходяща за пластична операция - фейслифтинг. Положението не е толкова сериозно, но въпреки това си сложих конци, за да се подобри контура. За останалото вече написах.
Правя различни процедури през няколко месеца, но от тази процедура, не съм доволна. Видим ефект нямаше.

# 401
Ще Ви кажа аз какво правя: слагам си хиалурон в назолабиалните и в марионетните / тези от носа към устата и тези от двата ъгъла на устата към брадичката / в момента с 1 м3 хиалурон се получава добър ефект, почти не се забелязват. Но, за да не Ви подвеждам:  аз го правя през 6 мес. и така само се дослагва, т.е. не са силно изразени.
Сега покрай това леко смъкване на бузите.......Simple Smile i. Simple Smileслед като не стана с мезоконците, си направих малко хиалурон за повдигане на скули. Сложиха ми 1 м3 - в скулите и малко в назолабиалните. Наистина беше достатъчно за добър ефект. Но, отново за да не Ви подведа при всеки е различно. При Вас може и по малко или малко повече. При мен от хиалуроновата киселина / които процедури правя от няколко години редовно - 2 пъти годишно /  нямаше странични ефекти. Понякога ми се е случвало да има леко посиняване в някоя точка. Самата процедура е както мезоконците - дори и с упойка, местна лидокаин, леко се усеща. Търпимо е, иглите са тънки, но все пак леко се усеща убождането. Но отново...при всеки е различно вероятно. Хиалуронът се разгражда - при мен назолабиалните издържат 6-7 месеца и отново МАЛКО ги запълвам. Лицето се освежава / поне при мен / изглежда по младежко и линиите са по-меки. Аз съм доволна. Но, ако решите да правите тези процедури имайте впредвид че не трябва да пиете аспирин, витамини и особено витамин С няколко дни преди и след процедурата, иначе по лесно се получават "синки" и много вода, вода, вода. Пийте много вода - поне 1.5  до 2 преди и след процедурата.

# 402
  • Plovdiv, Bulgaria
С няколко дни преди и след процедурата, иначе по лесно се получават "синки" и много вода, вода, вода. Пийте много вода - поне 1.5  до 2 преди и след процедурата.

и арника, помага срещу синините

# 403
  • Пловдив
Записвам се в темата. Искам да питам има ли специалисти, от които сте доволни, които работят или от време на време гостуват в Пловдив. На 42 съм, но изглеждам доста под тази възраст. Напоследък усещам леко увисване при долната челюст, шията и деколтето. И искам да взема мерки.

# 404
Защо когато пишетел не споменавате и името на специариста, от който сте доволни или не Успешините или неуспешни истории хо този начин ще станат някаква база за стравнеие и ще ни ориентират по-точно в нуждата, преимуществата на тази процедура.

Общи условия

Активация на акаунт