Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 947
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • България-Швейцария
Lucy, много благодаря за информацията  bouquet

# 376
  • Варна
Lucy, запомнила съм, че в края на март си идваш в Бг с чантата.

Да, ама не искам да си  правя самореклама!
Скрит текст:
Аз съм от 24. до 29.3. в София. На 24. и 25.3 ще приемам в салон Киприте,  ул. Гурко 38А. Ако някой има желание за консултация -или нещо повече- моля звъннете на Жени Адарска от Медик Нет Интернешънъл (тя ми координира часовете) на тел. 0879 815 800.
 Laughing
Извинявам се за вероятно глупавия въпрос, но само в София ли ще си?

# 377
Моето мнение е, че феислифт се прави 1 път в живота (като кожата и тъканите  и преди и след това стареят), може (с много усложнения) да се направи евентуално втори път и това е максимумът! Всяка операция е риск, виждала съм много грозни резултати след фейслифт (дори и при добри хирурзи).

и защо е такова твоето мнение?
какви са тия лоши резулатати при фейслифтингите не знам, но
одобрението при тях е над 95%
 все пак при тях се реже кожа, докато при конците ще се повдигне евентуално с 1-2-3 мм, което е много малко при някакво реално увисване... никъде няма снимки преди/след при конците, не е ли странно...

# 378
  • Vienna

[/quote]
 Извинявам се за вероятно глупавия въпрос, но само в София ли ще си?
[/quote]

Да, този път съм за по-малко от седмица, а искам и да си почина малко. Иначе през лятото през август ще съм в София и Бургас/Созопол.

# 379
  • България-Швейцария
никъде няма снимки преди/след при конците, не е ли странно...
Има снимки, вече доколко са реални не знам, в руски сайтове особено има доста.
Ето примерен сайт, случайно намерен, нета е пълен.
http://beautyhill.ru/mezoniti-tredlifting-plyusy-minusy-protivopokazanya-otzyvy/

А ти щеше да казваш добри доктори за лифтинг, не се скатавай Wink
И дано не са се пенсионирали, докато ни дойде времето да лягаме под ножа Laughing

# 380
и са само на руски .. снимки от сайтове на клиники ...
 понякога едни и същи снимки се използват за различни процедури, кой знае колко са реални и след каква процедура са ,
за мен тази например, е фейслифтинг, дори се виждат шевовете до ухото

# 381
Абсолютно си права! Снимката е фейслифтинг. При толкова увиснала кожа ако се дръпне с конци - къде отива излишната??? Според мен повече логика има конците да стимулират изграждането на колаген там където са поставени и да от там да се уплътни кожата... Интересувах се предимно под очите какъв ли би бил ефекта и дали след 6-7 месеца кожата ще се уплътни и изглади равномерно, но същия проблем - никъде не намирам снимки!!!!

# 382
само на руски клиники има, на англ. абсолютно нищо няма, колкото и да търсиш,
там не се прилага ...

# 383
  • България-Швейцария
Ето на Silhouette soft, не се надъхвайте към конспирации сега Laughing
http://www.sinclairpharma.com/products/silhouette-soft

# 384
Ами да не се надъхваме Simple Smile но я вижте и на Silhouette Soft последната снимка? Жената е нагримирана, осветена срещу светлината и с опъната кожа навсякъде!!! Кое точно е ефекта от конците - светлината? Грима? Лифтинг горни клепачи? Simple Smile Ще е прекрасно ако професионалист се включи тук и покаже наистина снимки от преди/след от конци само! Има и още една процедура с конци - surgiwire....?!?! Но там конеца не остава под кожата, само минава и прорязва отдолу и разделя кожа от мускул. Било идеално за гневна бръчка и пачи крак като алтернатива на ботокс но без токсини и т.н. И пак никакво инфо отникъде! Ако някой знае нещо - моля споделяйте!

# 385
  • София
Момичета, напълно подкрепям. bouquet
Едно е на снимка, съвсем друго - в действителност.
Жалко

Има ли някой с фейслифтинг и при кого? 

Че от тия конци и прочие нещо ми стана ама съвсем нанагорно. Ако ще да е. Peace

# 386
  • SF
С конците се получават сраствания и точно това се търси като ефект. Остаряването на кожата и тъканите продължава, но започва отначало от няколко милиметра нагоре (тоест връщаме се с 5-6 години назад и продължаваме да си стареем).
След като се абсорбират след около година, нямаме старото положение, а тръгваме надолу от корегираното преди година.
Правилно разсъждавам, нали? Simple Smile

# 387
# 388
  • SF
О, полезен отговор, но дай сега да чуем опроверженията.

# 389
Момичета, тази тема тотално замря! Възможно ли е никой да не се подлага на тази процедура и да има реални снимки преди - след? Случайно попаднах на едно интервю във връзка с нови 4D. конци, и също така лекарят наблегна на това,, че до момента в историята няма описан случай на алергична реакция или отхвърляне тип чужо тяло.. И пак взех да се замислям, но липсата на всякакви коментари е наистина странна..

Общи условия

Активация на акаунт