Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 903
  • 755
  •   2
Отговори
# 450
При мен ефектът беше не нула, а на минус. Вързах се на лъжите им заради долна част на лицето, исках повдигане на контура. Синини, отоци, пълна упойка и 3000 лв. дадени в Скин системс за тяхно благо. Упражниха се върху лицето ми. Не ми показаха конците, опаковани преди това, нито опаковките им след това, няма сертификати, няма доказателства. Просто... битият – бит...Не се видях разхубавена даже и за един месец, ами напротив. Цялостния нежен овал на лицето ми се развали с някакви подутини, които не съм искала, а увисналата част на лицето ми си остана. За сметка на това половин година имах болки в лицето, че и по-дълго. Един мазен гей се договаря с мен, даже не му помня името, явно съзнателно съм искала да го изтрия от паметта си, оная, известната им шефка също беше в залата, бяха цяла тълпа лицемери, потриващи доволно ръце, че поредната будала им се върза и захлебиха!
Това което споделяте е ужасяващо.Пълна упойка не е необходима.Поставя се малко местна в мястото от което влизат конците.Предполагам сте гледали клипчета - иглите носещи конеца са много тънки лазерно заточени и влизат под кожата почти безболезнено.Интересно ми е ходихте ли на преглед след процедурата и какво ви обясниха?Какви конци Ви казаха че слагат - сумата е безумна!

# 451
При мен ефектът беше не нула, а на минус. Вързах се на лъжите им заради долна част на лицето, исках повдигане на контура. Синини, отоци, пълна упойка и 3000 лв. дадени в Скин системс за тяхно благо. Упражниха се върху лицето ми. Не ми показаха конците, опаковани преди това, нито опаковките им след това, няма сертификати, няма доказателства. Просто... битият – бит...Не се видях разхубавена даже и за един месец, ами напротив. Цялостния нежен овал на лицето ми се развали с някакви подутини, които не съм искала, а увисналата част на лицето ми си остана. За сметка на това половин година имах болки в лицето, че и по-дълго. Един мазен гей се договаря с мен, даже не му помня името, явно съзнателно съм искала да го изтрия от паметта си, оная, известната им шефка също беше в залата, бяха цяла тълпа лицемери, потриващи доволно ръце, че поредната будала им се върза и захлебиха!

Коя е известната им шефка?

# 452
  • I want it all and I want it now.
Това е ужасно. При мен кожата ми е много чувствителна и все не мога да се реша за нещо по сериозно.

# 453
  • при Arctic Monkeys
Аз съм разговаряла с няколко дерматолози, които работят добре. Всички те не работят с конци. Не бих се доверила и не бих сложила такова нещо в лицето си.Явно е въпрос на техника, която малко хора владеят. Миланда, какъв е този ужас?! Защо не ги съдите тия изроди?

# 454
Аз слагам от няколко години различни видове конци и не само аз .И това е ест.процедура позната от десетки години по - света .В България ( предполагам пропускам ) много добре работят с тях Денкова , Етугов , Валянова , Ванеска ,Георгиев , Тачева и др .Някои от изброените същото имат поставени такива .
Тук има дерматолог Luci която работи във Виена и също поставя конци .
Но също така има и такива които не могат и нямат техниката ( поради липса на практика и опит ) или пък поради незнание .

# 455
Не ми се иска да споменавам имена и искам да забравя за тази клиника. То, верно, не може да се разбере нищо за Скин системс, защото няма актуална информация, няма сайт, няма публикувани цени и услуги. Никъде нищо явно.
Как да ги съдя? В последния момент подписваш една зловеща декларация, с която са си вързали гащите, а не се сещат, че може някой като мен да отиде и да ги гръмне! А! И не приемат онлайн банкиране. Искат парите в брой. Ходим в последния момент, теглим пари и като пълни селяни плюнчим, броим - платено. В стаята, в която изчаквах, легнах на леглото, което беше за мен - възглавницата мирише на хубав, скъп парфюм – спалното бельо не е сменяно. Аз не останах да нощувам и си тръгнах.  Но толкова ми е гадно, че изобщо не искам да си спомням.

# 456
Не ми се иска да споменавам имена и искам да забравя за тази клиника. То, верно, не може да се разбере нищо за Скин системс, защото няма актуална информация, няма сайт, няма публикувани цени и услуги. Никъде нищо явно.
Как да ги съдя? В последния момент подписваш една зловеща декларация, с която са си вързали гащите, а не се сещат, че може някой като мен да отиде и да ги гръмне! А! И не приемат онлайн банкиране. Искат парите в брой. Ходим в последния момент, теглим пари и като пълни селяни плюнчим, броим - платено. В стаята, в която изчаквах, легнах на леглото, което беше за мен - възглавницата мирише на хубав, скъп парфюм – спалното бельо не е сменяно. Аз не останах да нощувам и си тръгнах.  Но толкова ми е гадно, че изобщо не искам да си спомням.
След процедурата оставаш на легло?За пръв път чувам за подобна практика.След мезоконците си тръгваш веднага - това е нормалната практика.Сега при Вас  как е положението? Ако приемате съвети - консултирайте се с някои специалисти които са доказани в тази обаст.Знам че са възможни корекции.Успех!

# 457
milanda, етично е да споменете имена и да предпазите хора, които биха отишли при тази лекари. Няма смисъл от голямо жалене без конкретни факти. Тази клиника от нета разбрах, че не е в София. Не зная дали сте от София, но аз съм и не бих се тътрила извън града, при положение че тук има достатъчно изпитани специалисти. Съжалявам за лошия опит, но вие не сте ли прочели за теди лекари, при положение, че сте предприели скъпоструваща и все пак болезнена процедура, а казвате, че в нета няма кой знае колко много за тях...?! Да, подкрепям казаното преди мен от Enisa60, че не се стои след конци никъде - отиваш си в къщи и подържаш връзка с лекаря при необходимост. Да, лицето е подуто и болезнено известно време, но после си идва всичко на място. Около седмица човек не може нормално да яде, дъвче, изобщо да се усмихва и гримасничи и това се казва преди процедурата и е описано в нета. Препоръчвам ви да търсите достатъчно мнения относно процедури, които искате да предприемете и специалисти, при които да ги правите, за да няма такива случаи. Пожелавам ви скорошно оправяне!

# 458
Когато се поставят конци ( без значение от кой вид ) се описва техният вид , размер , брой и анатомична област в/у която се поставят .Това се описва в инф.съгласие и накрая се подписвам .
Anchor , Aptos ,  Siluette soft   , Heppy Lift Barb II и 4D се поставят с проводна анестезия ( инж.упойка локално в/у кожата ) .Не е необходим болн.престой или друг вид анестезия .При някои от видовете е необходим прием на антибиотик .

Може би дамата има предвид суспенсионни конци които се поставят от пластичните хирурзи ( но ако не са заедно с ендоскопски лифтинг те пак не са с венозна анестезия ) .

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 08:03 от nkv_sz

# 459
  • хасково
Здравейте мили дами! Приемате ли нови в групата? Та въпроса ми е-дали не е добре преди конците да се направи РЛ , да стегне каквото е възможно и ако е нужно още -тогава конци? Предполагам ,че след поставяне на конци, не може да се прави вече радиочестотен лифтинг!?

# 460
Здравейте мили дами! Приемате ли нови в групата? Та въпроса ми е-дали не е добре преди конците да се направи РЛ , да стегне каквото е възможно и ако е нужно още -тогава конци? Предполагам ,че след поставяне на конци, не може да се прави вече радиочестотен лифтинг!?
Добър вариант е РЛ и дава добри резултати .Но лошото на всички апаратни методи ( колкото и да са нови ) че не на всяка кожа имат ефект .
И конците и РЛ имат за цел до повишат продукцията на колаген  , така че след поставянето на конци мисля че е излишна инвестиция .

# 461
  • SF
За нежелани странични ефекти от конците съм чела, а и пластични хирурзи споделят за сраствания, които се получават. С времето стават още по-видими. Предполагам, че това се дължи и на естествения процес на изтъняване на кожата.
Забелязвате ли тези сраствания, напипвате ли ги по лицата и шиите? Може би те не се получават веднага след първото поставяне на конците, а доста по-натам във времето.

# 462
За нежелани странични ефекти от конците съм чела, а и пластични хирурзи споделят за сраствания, които се получават. С времето стават още по-видими. Предполагам, че това се дължи и на естествения процес на изтъняване на кожата.
Забелязвате ли тези сраствания, напипвате ли ги по лицата и шиите? Може би те не се получават веднага след първото поставяне на конците, а доста по-натам във времето.

Това е напълно възможно - просто явно още няма достатъчно данни.Още преди няколко години дерматоложка отказваше да слага корейски конци - давали странични ефекти почти веднага.Сега навлязоха доста сериозни марки от Щатите и Европа но аз лично съм в толяма чуденка за себе си.Между другото преди няколко дни в едно от студията на телевизиите видях много ясно конеца в дясната буза на външната ни министърка.Или е много лоша работа на лекаря й или твърде скоро ги е слагала.Дано да се оправи защото е адски кофти подобна ситуация - чисто по женски изпадам в потрес от нещо такова.

# 463

Първите линейни мезоконци поставих преди около 4 години .Целта при тях беше да се стимулира производството на колаген .Имам поставени на лице и шия .Нямам нищо от това което изброихте като усложнения , не ми се показват конците .Моите конци са корейски ( така е преценил дерматолога ) .И  в Лос Анжелис съм слагала конци също бяха корейски , дерматолога така прецени а можеше да ми сложи американски .
. Общото за всички видове биоконци е, че след поставянето им кожата се провокира да произвежда колаген ( това е чуждо тяло за организма ) , да не е мързелива. Така че като се разградят, на тяхно място остава нов колаген, отговорен за еластичността и младостта. Забелязва се и подобрение в микроциркулацията, на място с целулит намаляват мастните депа и кожата видимо се изглажда .
Аз преди да сложа конци за първи път също съм проучила въпроса , как биха се отразили на една бъдеща пластична операция на лице ( това е най - масовият коментар ) .Последно миналата година правих консултация и отговора беше че не е проблем , но й за момента нямам нужда .При ендоскопски или фейслифтинг се работи под мускулно .Докато с конците се работи с дълбочина от 3 до 5 мм.

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 07:38 от nkv_sz

# 464
  • хасково
При мен съществува още един субективен фактор ,който ме спира да сложа конци,  колкото и да ми се иска.  Свиря на цигулка и тя притиска лявата част на врата и брадичката.И си мисля,че това би повлияло зле. Така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт