Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 076
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета!  Hug

Няма да се надувам, ама сутринта си пожелах вечерта да имаме резултат - и ето!  Laughing

Дано да бъде прекрасен сериал и да оправдае очакването на 6 милиона фенове!!!  Laughing Laughing Laughing

На добър час на целия екип!  Hug

А това от туитъра на Туба, хей така, за разкош!  Wink

# 211
Най- после дочакахме новината!Да ни е честито! newsm44

Честито на Туба ,Енгин и др. актьори! newsm51
Успех и висок рейтинг на епизодите! newsm10
А на нас търпение по време на излъчването!

Диди,Ваня,Цвети,Канти, Hug Hug Hug HugЛина Hug

# 212
Като сте рекли НАЗДРАВЕ!

Сред цялата еуфория, съм малко скептична - не винаги от най-добрите се получава най-доброто Peace Дано да си паснат  Praynig

Оттук нататък вече си знаем какво следва. С Минутките заедно го преживяхме.

# 213
Здравейте! hug

Спокойна вечер в петък! Grinning

Цвети, Лина, dettodorowa, Надин, Злати, Баги, Канти, Ванче,  Hug

Успех на Туба, на Енгин и на сериала КПА!  newsm10

Предчувствието ми се оказа грешно,  newsm78 Joy дано нейното решение се окаже вярно.
Но това няма как да се знае предварително, както във всяка друга работа и тук/за сериала/ става дума за голяма доза шанс и късмет. Често дори от фактори извън самите участници.
Дано проекта има своя шанс! Peace Grinning
Иска ми се да ми хареса сериала, да ме завладее историята му-пожелавам си го, да видим ще ми се изпълни ли желанието?!?
Криминалността в него ми е малко в повече на този етап, поне от това което се знае за сега за сюжета, но всичко зависи и как ще бъде разказано и показано. Времето ще покаже! Grinning

Нямам я и еуфорията на фенството  Wink, но наистина се радвам, че двама от харесваните от мен артисти ще си партнират заедно, а аз като фен на сериалите ще имам още един като възможен избор за любим! Grinning

Успех на целия екип...и ще чакам резултата! smile3521

До тогава...съм на вълна  ЗС! Heart Eyes

Хубава вечер! Hug

# 214
Баги,не се съмнявам ни за секунда Naughty
Те са перфекционисти и интроверти-ще си паснат Peace

# 215
  • Русе
...

Линка  Hug то хубаво за разкош, ама... аз търся малката Туба да видя кого държи...  #Crazy

Пусто му любопитство...  Joy Joy Joy

# 216
Диди, дано Praynig

...

Линка  Hug то хубаво за разкош, ама... аз търся малката Туба да видя кого държи...  #Crazy

Пусто му любопитство...  Joy Joy Joy

Цвети, това нейната група от детската градина ли е newsm78
Аз реших, че просто й е харесала снимката преминаващи деца, хванали за другарчетата си и спрели коли newsm78

# 217
  • Русе
Диди, дано Praynig

...

Линка  Hug то хубаво за разкош, ама... аз търся малката Туба да видя кого държи...  #Crazy

Пусто му любопитство...  Joy Joy Joy

Цвети, това нейната група от детската градина ли е newsm78
Аз реших, че просто й е харесала снимката преминаващи деца, хванали за другарчетата си и спрели коли newsm78

Баги  Wink ще ни се да е нейната група, ама... едва ли, нещо много европейска ми се види околната среда...  Simple Smile

Може просто да и навява спомени,  Wink то и аз имам някакви смътни такива.  Joy Joy Joy

# 218

Наздраве и от мен! Grinning Peace Минах по темите, виждам колко много се радват, не само познати имена  Peace Мирише ми на успех Wink

# 219
  • Русе
Надин  newsm10 smile3521

Ще има да ги гледаме...  Wink и вече не само в колажи  Simple Smile

А като си помисля... Туба от модел, представящ бижута в реала, сега в роля ще е автор на такива...-  Thinking съвпадение ли е или нещо друго...?  newsm78

# 220
Здравейте настоящи,бивши и бъдещи запленени,
от Пантелей пътник

Честито не само на екипа , а и на нас.
Много съм щастлива за новината.Дочакахме я търпеливо.Радвам се ,че съм изтървала истериите писани преди за тандема Т+ Е и фенските словесни престрелки.Имало полза да си закъснял фен.

Цитат
Публикувана от: Cveti67
А като си помисля... Туба от модел, представящ бижута в реала, сега в роля ще е автор на такива...-  Thinking съвпадение ли е или нещо друго...?  newsm78

Цвети няма нищо случайно,още от юли си имам аватар.

Не успях да прочета резюме.Ще наваксвам в движение.

# 221
Дороти Hug,завърна ли се?
То не беше чакане,търсене на инфо,следене на туитър! Laughing

Представям си пресата утре в Турция! newsm78

# 222
  • Русе
Здравейте настоящи,бивши и бъдещи запленени,
от Пантелей пътник

Честито не само на екипа , а и на нас.
Много съм щастлива за новината.Дочакахме я търпеливо.Радвам се ,че съм изтървала истериите писани преди за тандема Т+ Е и фенските словесни престрелки.Имало полза да си закъснял фен.

Цитат
Публикувана от: Cveti67

Цвети няма нищо случайно,още от юли си имам аватар.

Не успях да прочета резюме.Ще наваксвам в движение.

Дори  Hug шесто чувство  Simple Smile, а ти вече на обичайното място ли си си?  newsm78

Ако вече си  Wink, значи заедно ще наваксваме - аз също не съм много запозната / нали покрай минутите станах ''Тома неверни'', та и сега всичко някак минаваше покрай мен  Simple Smile - до днес обаче/.  Peace

Жалко само, че нямам чак толкова време за теми, та... колкото мога вечер и при многото ''птици на клона'' май предимно ще чета.  Peace

# 223
  • Разград

# 224
Цвети  Hug,Злати  Hug

Смених блатото,не съм  съвсем на обичайното място.Срещам се с обичани от мен хора.Имам още 3 дни отпуска и движение.
От вторник ще съм там където трябва и тук където ми е приятно и разтоварващо.

Общи условия

Активация на акаунт