Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Диди,а в КВФ знаеше ли се колко е хонурара?Тук може и да е по-голям ! Simple Smile
Надин,и аз го открих преди малко за Онур.Артистката Сезин Акбашоуларъ,с която ще играе скоро я гледах в ''Памуковата принцеса'' с Еркан Петеккая.

# 287

Пише "Нов сериал ли идва/ще има?

Злате,доста по-голяма сума Peace

# 288
Още една статия за Енгин и Тувана и за КРА!
И пак се пише за пари! newsm78

http://www.tvaktuel.com/haber/15422-kara-para-ask-dizisi-atv.html

# 289
Злате,пише това,което знаем.За условията на Туба,за хонорара и,за наема на вилата.....

# 290
  • Разград

От няколко дни в дизито обсъждаха за такъв проект с тази актриса, а чак сега излезе информация и в пресата. Доколкото разбрах ще се излъчва то TRT1, но не се споменава как ще се казва. Музиката ще е на Sezen Aksu.

# 291
  • Русе
Момичета, аз всъщност си мисля, че дори обявените в пресата заплащания на актьорите не винаги може да са точни. Кой изобщо съобщава тези цифри? Знаем как е в реала, та дори хората в една фирма не знаят заплащанията на всички  Wink. Така че... всичко е реклама - подхвърлят някаква цифра, а дали е така? Уж от време на време се появяват и някакви класации, според тези обявени суми, но... има и много не включени  в тях, пък водещи актьори.

Ама за мен това не е от значение /  Wink кой, колкото си изкарва - негови са/, интересуват ме филмите, в които участват и ако ми хареса - гледам.  Peace

От няколко дни в дизито обсъждаха за такъв проект с тази актриса, а чак сега излезе информация и в пресата. Доколкото разбрах ще се излъчва то TRT1, но не се споменава как ще се казва. Музиката ще е на Sezen Aksu.

Ванче, а като е по тази телевизия сериалът, включва ли се пак в битката за рейтнг или са по-независими?  newsm78

# 292
Здравейте, момичета в този истински зимен ден!
И днес имаме теми за размисъл Laughing
Надин, Линка,Злати,Диди, Велижана, Ванче Hug Hug Hug
Едната - заплащането на Туба за КРА. И аз като вас мисля, че и Туба, и Енгин са си заслужили парите. И двамата са много талантливи и мисля, че всяка вложена в този сериал лира ще се върне многократно на вложителите Peace А щом това е по джоба на продуцентите- супер thumbsup По-важното е, че са уважили исканията й за работа до 9 ч вечерта- Цвети : Hug А и ние ще се наслаждаваме на екранното й присъствие yes

Другата новина- за нов проект на Онур Peace

Ванче  Peace, а има ли повече информация  за този проект newsm78 Като например сюжет Rolling Eyes А Онур в главната роля ли ще е newsm78

Този клип днес ми излезна във фейса  Peace Много ме впечатли и затова го споделям с вас

А сега да се настроим за поредната доза ПС. Мисля, че днес ще видим синята фурия Хасрет Sunglasses

Приятно гледане! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 16:23 от kanti

# 293
  • Разград
Ванче  Peace, а има ли повече информация  за този проект newsm78 Като например сюжет Rolling Eyes А Онур в главната роля ли ще е newsm78

Няма нищо друго поместено още. Доколкото дали се включва в рейтингите тези телевизия също не знам, но до колкото знам това е държавната им телевизия.

# 294
  • Русе
Канти  Peace права си  Wink ще и се наслаждаваме на нашата любимка  Simple Smile

А за синята рокля - също си права, но ще видим първо това.  Peace

... пък вчера покрай другото май пропуснахме тези красоти.  Simple Smile

# 295
Здравейте! Hug

Цвети,Канти,Ваня, Hug Hug Hug
ТRТ1 също участва в рейтингите,но обикновено са назад .На 1 или 2 място са проекти на АТВ или Стар тв.

# 296
  • Русе
Злати щом тази телевизия участва в меренето на рейтинг, но са на задни позиции, то...  Thinking може би сериалите им не са толкова зависими, тоест имат шанс за по-дълъг живот, въпреки позициите?   bouquet

А току що за сетен път се впечатлих  #Crazy от рязката смяна на изражението на Хасрет/ Туба  Peace

# 297
# 298
И днешните епизоди си ги изгледах с кеф Heart Eyes Радвах се и страдах заедно с героите. Нещо ми беше убягнало  Sunglasses  Когато в дъжда Хасрет и Мурат се обясняваха на вратата в къщата в махалата. И Хасрет му каза, че за нея има по- важни неща от музиката, сцената и аплодисментите yes Мисля си, че още в началото на 2 сезон сценаристите залагат основата на развръзката на сериала накрая - че вместо бляскава певица шестваща из световните сцени тя ще се реализира като съпруга, която ще готви макарони на фурна Whistling

Цитат
А току що за сетен път се впечатлих   #Crazy от рязката смяна на изражението на Хасрет/ Туба  Peace
Цвети  smile3521

Ето още едно потвърждение Peace

Злати, Ваня Hug мерси за доуточненията

# 299
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт