Още един от красивите колажи

Това, че госпожицата е малко коса
- хич не и пречи на самочувствието 
Нов сериал, нови позитиви!
Нямам предвид нормалните му почитатели, естествено 
Поне както в първи сезон на ПС, докато Джансел играеше... За химията в Аси не смея да се надявам много, но ако стане!!! Ще видим кой е по-добър - МЙ или ЕА? Дж. отдавна ми е изпаднал от класация, за съжаление...

Защо изпитват необходимост да очернят един, за да изтъкнат друг. Още повече, техният любимец не може да бъде конкуренция на партниращата му актриса.

Ама на кого му пука 
Нов сериал, нови позитиви!
Нямам предвид нормалните му почитатели, естествено 
ти нали следиш Дж. Какво стана с новия му филм? Снима го доста преди филма на ЕА, а втория излиза на екран на 14.02. А Джанселовия за кога е предвиден? 
Само Ваня ще знае, тя ни е темния Гугъл 
Как мислите, готви се да направи цирков номер с въже или някой ще бъде хванат в примката на другия?

Защо изпитват необходимост да очернят един, за да изтъкнат друг. Още повече, техният любимец не може да бъде конкуренция на партниращата му актриса.

завист към една очевидно
талантлива,
красива,
успяла,
уверена и
удовлетворена жена -
всичко, което те не са и неудовлетвореност от собствения си живот. И понеже са във виртуала, им дават воля и така се
самоутешават и
самозадоволяват.
Ама на кого му пука 

Как мислите, готви се да направи цирков номер с въже или някой ще бъде хванат в примката на другия? 
аз вече го споменах този колаж - нямам обяснение за идеята му, твърде ми е объркан /
този в примката ми се вижда много доволен, та...
явно има някаква скрита мисъл, знам ли?/ Ама... и ме подсеща за твоята идея за отрицателната героиня на Туба, но пък действаща с усмивка.
аз вече го споменах този колаж - нямам обяснение за идеята му, твърде ми е объркан /
този в примката ми се вижда много доволен, та...
явно има някаква скрита мисъл, знам ли?/ Ама... и ме подсеща за твоята идея за отрицателната героиня на Туба, но пък действаща с усмивка. 
...
Нека го пощади! Великодушна съм!

ти нали следиш Дж. Какво стана с новия му филм? Снима го доста преди филма на ЕА, а втория излиза на екран на 14.02. А Джанселовия за кога е предвиден? 
Само Ваня ще знае, тя ни е темния Гугъл 

Квалифицираш ли ме?
да се вмъкваш в цитирания текст.
/обилно захаросани ,сиропирани и оцветени/ за тяхното величие и леко пренебрежение към останалите........нищо ново.

Препоръчани теми