Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 077
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Дори  Hug

Още един от красивите колажи  Simple Smile

Скрит текст:

Това, че госпожицата е малко коса  Wink - хич не и пречи на самочувствието  Simple Smile

# 361

Момичета, радвам се че съм от отбора, който харесва Туба  Wink Нов сериал, нови позитиви! Grinning

Вие представяте ли си, каква мъка ще бъде за нейните недоброжелатели, принудени да я гледат заради Енгин.  Wink Нямам предвид нормалните му почитатели, естествено Wink

# 362

Момичета, радвам се че съм от отбора, който харесва Туба  Wink Нов сериал, нови позитиви! Grinning

Вие представяте ли си, каква мъка ще бъде за нейните недоброжелатели, принудени да я гледат заради Енгин.  Wink Нямам предвид нормалните му почитатели, естествено Wink

Поради липсата на нет гледам разни неща от архивите в компютъра си и се чудя, дали ще им се получи на Туба и ЕА химията?  newsm78 Поне както в първи сезон на ПС, докато Джансел играеше... За химията в Аси не смея да се надявам много, но ако стане!!!  Ще видим кой е по-добър - МЙ или ЕА? Дж. отдавна ми е изпаднал от класация, за съжаление...  Peace

# 363

Надин  Hug ти нали следиш Дж. Какво стана с новия му филм? Снима го доста преди филма на ЕА, а втория излиза на екран на 14.02. А Джанселовия за кога е предвиден?  newsm78

# 364

А не като някои завистливи злобарки  - тип мащехата на Снежанка!  Laughing Сега ги четох в една друга тема...  Wink

Линка, явно от гидията умеят да се ценят. Доста актриси са се изказвали с възхищение за Туба. Други може би прикриват дипломатично чувствата си. Оставам с впечатление, че от фенките по-големи злобари няма. Много пъти съм се питала защо newsm78  Защо изпитват необходимост да очернят един, за да изтъкнат друг. Още повече, техният любимец  не може да бъде  конкуренция на партниращата му актриса. newsm78 newsm78 newsm78
Ами един от отговорите, които ми хрумват, е че не могат да понесат, че някоя друга е с любимеца им, дори само  на екран.  Дотолкова е неотразим, че всяка, която е и да е, до него би играла по същия начин.  Приемат по-възрастните партньорки, поддържащите, но не и главната. Приемат дори следващата партньорка,  само защото е не се получава магията и те не се чувстват застрашени Thinking
Но най-простият отговор е завист  към една очевидно талантлива, красива, успяла, уверена и удовлетворена  жена - всичко, което те не са  и  неудовлетвореност от собствения си живот.  И понеже са във виртуала, им дават воля и така се самоутешават и самозадоволяват.  
Всеки се мъчи да си намери своята терапия Wink Ама на кого му пука  Laughing

# 365

Още повече, че Туба веднъж е отхвърлила проекта, а с това и едва ли не и партньора, а сега е поставила и са й приели специалните условия.  Wink

# 366

Надин  Hug ти нали следиш Дж. Какво стана с новия му филм? Снима го доста преди филма на ЕА, а втория излиза на екран на 14.02. А Джанселовия за кога е предвиден?  newsm78

Линка, сори Embarassed Embarassed Нещо ме отнесоха американски и руски сериали напоследък, и не съм се сетила за Джансел да го погледна Sad Само Ваня ще знае, тя ни е темния Гугъл Grinning

# 367
Колажите станаха съвсем колажи отнякъде глава, от другаде торс. А идеята пак ми е неясна

Тоя колаж доста ме озадачи...  newsm78 Как мислите, готви се да направи цирков номер с въже или някой ще бъде хванат в примката на другия?  newsm78

# 368

А не като някои завистливи злобарки  - тип мащехата на Снежанка!  Laughing Сега ги четох в една друга тема...  Wink

Линка, явно от гидията умеят да се ценят. Доста актриси са се изказвали с възхищение за Туба. Други може би прикриват дипломатично чувствата си. Оставам с впечатление, че от фенките по-големи злобари няма. Много пъти съм се питала защо newsm78  Защо изпитват необходимост да очернят един, за да изтъкнат друг. Още повече, техният любимец  не може да бъде  конкуренция на партниращата му актриса. newsm78 newsm78 newsm78
Отговора можеш да си го дадеш сама ,щом намери злоба да охарактеризираш някого така
Ами един от отговорите, които ми хрумват, е че не могат да понесат, че някоя друга е с любимеца им, дори само  на екран.  Дотолкова е неотразим, че всяка, която е и да е, до него би играла по същия начин.  Приемат по-възрастните партньорки, поддържащите, но не и главната. Приемат дори следващата партньорка,  само защото е не се получава магията и те не се чувстват застрашени Thinking
Но най-простият отговор е  hahahaзавист  към една очевидно  hahahaталантлива,  hahahaкрасива,  hahahaуспяла, hahaha уверена и  hahahaудовлетворена  жена -
 newsm09 всичко, което те не са  и  неудовлетвореност от собствения си живот.  И понеже са във виртуала, им дават воля и така се smile3532 самоутешават и  smile3514самозадоволяват.  

Е тази злоба в последно подчертаното  е култова и ненадмината

Всеки се мъчи да си намери своята терапия Wink Ама на кого му пука  Laughing

Може ли да цитирам този пост в темата на Енгин ?
Приемам мълчанието за съгласие newsm47
Скрит текст:
/,което не е необходимо  или задължително по правилата на форума/

# 369
  • Русе
Колажите станаха съвсем колажи отнякъде глава, от другаде торс. А идеята пак ми е неясна

Тоя колаж доста ме озадачи...  newsm78 Как мислите, готви се да направи цирков номер с въже или някой ще бъде хванат в примката на другия?  newsm78

Линка  Hug аз вече го споменах този колаж - нямам обяснение за идеята му, твърде ми е объркан /  Thinking този в примката ми се вижда много доволен, та...  Wink явно има някаква скрита мисъл, знам ли?/ Ама... и ме подсеща за твоята идея за отрицателната героиня на Туба, но пък действаща с усмивка.  Peace

# 370

Линка  Hug аз вече го споменах този колаж - нямам обяснение за идеята му, твърде ми е объркан /  Thinking този в примката ми се вижда много доволен, та...  Wink явно има някаква скрита мисъл, знам ли?/ Ама... и ме подсеща за твоята идея за отрицателната героиня на Туба, но пък действаща с усмивка.  Peace

Ще съм най-доволна да го обеси ... Ама като си помисля за Диди  Hug...   newsm78 Нека го пощади! Великодушна съм!  Joy Joy Joy

# 371
Мила ми бабаНИмаро, направо казвам НЕ. Първо не съм визирала никой актьор конкретно.
Второ, ако исках, щях сама да пиша там. Не се разхождам по темите и не разнасям тенденциозно чужди постове, който иска да чете - темата е отворена.
Не ми е приятно да се правят интриги на мой гръб.  Още повече от такива форумки като тебе.
И трето, толкова ли е трудно да запомниш, че когато цитираш, нямаш право да се вмъкваш в цитирания текст. Коментарите се правят след цитата. Понякога ти се случва и да разбереш какво ти се пише. Да се надявам, че и сега ще е такъв случаят.

# 372
  • Разград
Надин  Hug ти нали следиш Дж. Какво стана с новия му филм? Снима го доста преди филма на ЕА, а втория излиза на екран на 14.02. А Джанселовия за кога е предвиден?  newsm78
Линка, сори Embarassed Embarassed Нещо ме отнесоха американски и руски сериали напоследък, и не съм се сетила за Джансел да го погледна Sad Само Ваня ще знае, тя ни е темния Гугъл Grinning

Напоследък нищо не се чува за него. Няма и обявена дата за премиера, но той и май не е завършен още - поне така бях чела.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 01:00 от vania_e

# 373
newsm48
Мила ми бабаНИмаро, направо казвам НЕ. Първо не съм визирала никой актьор конкретно.Вижда се ,че ограничаваш публиката само  на сЪгласни
Второ, ако исках, щях сама да пиша там. Не се разхождам по темите и не разнасям тенденциозно чужди постове, който иска да чете - темата е отворена.
Не ми е приятно да се правят интриги на мой гръб.  Още повече от такива форумки като тебе smile3513Квалифицираш ли ме?
И трето, толкова ли е трудно да запомниш, че когато цитираш, нямаш право newsm09да се вмъкваш в цитирания текст.
Къде е забранено това право или правото на цитиране  в друга тема ?-посочи източник ,моля Коментарите се правят след цитата.
 Понякога ти се случва и да разбереш какво ти се пише-това  е чак за информиране на модератор . Да се надявам, че и сега ще е такъв случаят.

Зачудих се за причината  на твойта ЗЛОБА и се зачетох в последното от темата на Енгин  ,но там има САМО дитирамби smile3503/обилно захаросани ,сиропирани и оцветени/ за тяхното величие  и леко пренебрежение към останалите........нищо ново.

Но злобата ти  към  чужди фенове /потребители/ не видях,тя явно  е привилегия на теб и съгласни.
 Не желая аз да съм повод на фенска война ,но си знаеш ,че си сериозна причина за нагнетяване на напрежение .Рано или късно ще разберат   newsm47

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 00:23 от smile_smile

# 374
Надин твоята осъвременена Нефертити, ми напомни за оригинала и Зарифе Peace

Общи условия

Активация на акаунт