Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 076
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен! Hug
Днес денят е започнал с новини в пресата, отразяващи вчерашния празник на СС, има нова снимка на Джансел и Бюлент Peace
Надин, Цвети, Линка, Злати, Ваня Hug Hug Hug

А ето, че и Онур е използвал Туитъра  отново и е сложил нова снимка на Туба  newsm44

https://twitter.com/AosOnursaylak

Дали е от вчера или от преди това newsm78

# 46
Надин, и аз ако съм сама ще гледам, ама мъжа ми ще каже че съм луда! hahaha И без това вечер гледам до късно сериали,чета други теми,няма как.Добре,че футбола е през деня! Laughing
Канти,интересна снимка е сложил Онур,и картината също!

# 47
Нахлух в темата с предния пост без да отразя победата на Гришо. Браво на момчето!  smile3501 Да продължава все в този дух! Peace

Слагам нещо в скрити, което ще е интересно за нашите спортни дружки  Laughing

Скрит текст:

Да им е честито името на всички именници днешния празник! smile3525

Peace
Скрит текст:

"Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща..Когато имаш любов в сърцето си, всяко цвете е ароматно, всеки ден е пълен с живот, и всеки момент е зареден с възможности."

Хубав ден!   love001

# 48

А ето, че и Онур е използвал Туитъра  отново и е сложил нова снимка на Туба  newsm44

Канти  Hug много красива снимка!  Hug
Аз предполагам, че е от празник (има цвете в косите), та вероятно това е и роклята на мама от празника  Laughing
Освен това седи пред собствения си портрет, галиба (издават я най-вече лебедовата шия и очите Mr. Green). Или е автопортрет?  newsm78 Ама доколкото съм виждала нейни произведения - това не е достатъчно модернистично, май  newsm78

# 49

NEW Cansel Elçin in Paris -

# 50
Здравейте Hug
Знам кога да вляза в темата. Нова седмица, нова победа, нов късмет Laughing
Браво на Гришо и успех newsm10

Може да е от вчера. По роклята съдя Peace
Чудя се това да не е неин портрет - по шията Wink

Мене ми напомни на други червени китки в косите:

# 51

Канти  Hug много красива снимка!  Hug
Аз предполагам, че е от празник (има цвете в косите), та вероятно това е и роклята на мама от празника  Laughing
Освен това седи пред собствения си портрет, галиба (издават я най-вече лебедовата шия и очите Mr. Green). Или е автопортрет?  newsm78 Ама доколкото съм виждала нейни произведения - това не е достатъчно модернистично, май  newsm78

Линка  Hug и аз си помислих, че е от вчера, заради цветето в косите. Имам някакви смътни спомени, че Туба май беше купила тази картина. Rolling Eyes  Thinking И бяха коментирали, че влагала парите си  в изкуството, като по този начин подпомагала развитието на младите художници Peace Но нашите "детективки" ще кажат нещо повече по въпроса като се появят Sunglasses
Злати,Надин Hug

Сега ще ви предложа нещо от моята сфера - как се лекува главоболие в Мозамбик Mr. Green  newsm62
Скрит текст:
Аз докато гледах клипа главоболието ми мина newsm48

Сега зачезвам до довечера Heart Eyes Пожелавам ви приятен ден /и да не ви боли главата Whistling/

ПП. Аз докато пиша и Баги Hug се появила

# 52

Явно това е парижкото метро и той не е сам.  Peace

Но мацето не ми прилича на Пънар. Явно има фенове и в Париж.   Peace

Скрит текст:

# 53

Tuba and Onur are expected to be attending "Siayd 46 Awards" festival today at 19:30 ( turkish time )
من المتوقع حضور توبا و اونور لمهرجان " توزيع جوائز سياد ال٤٦ " اليوم في تمام الساعة ١٩:٣٠ بتوقيت تركيا

# 54

Tuba and Onur are expected to be attending "Siayd 46 Awards" festival today at 19:30 ( turkish time )
من المتوقع حضور توبا و اونور لمهرجان " توزيع جوائز سياد ال٤٦ " اليوم في تمام الساعة ١٩:٣٠ بتوقيت تركيا

Не знам какъв е този фестивал, ама се очаква днес  в 19.30 Туба и Онур да присъстват на награждаването на 46то му издание. 

# 55
Това намерих за фестивала http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=tr&u=http: … D1280%26bih%3D854

Арабките са разменили две букви, та доста затрудних Гуги Joy Иначе ми изглежда даста сериозен, нещо свързано с наградите на филмовата критика, май newsm78

Тук намерих номинациите:  http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-58304/

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 16:30 от nadine1111

# 56
Да това е същия фестивал, дето Туба връчи награда на режисьора на филма си - 2011 г.

# 57

Yakında Atv'de başlayacak Kara Para Aşk dizisi için Tuba Büyüküstün'le büyük oranda anlaşma sağlandı.Birkaç güne imzalar atılması sonucu Engin Akyürek'le partner olarak izleyeceğiz.

Момичета,привет!Днес отново се е писало в пресата,че е постигнато споразумение с Туба и тя ще си партнира с Енгин в новия сериал.Може да са пълни "жълтини",но аз им се радвам и се надявам да е истина.

Това е новата визия на Енгин в сериала-може и вие пък да го харесате за партньор. Joy

# 58
Здравейте! Hug

От линка за номинациите,който е дала Надин за фестивала познах само КъванчТ.-за главна мъжка роля и Надир Саръбаджак (нашия Кобра) при второстепенна мъжка роля.
Велияна ще видим! newsm78

# 59
Злати  Hug ето същия колаж с малко допълнение  Wink

Много се радвам, че нашият Кобра има номинация!   smile3501
Той е страхотен актьор, напълно заслужава награда!  Peace

Интересно ми е, дали не може да се гледа награждаването онлайн, ако чуете нещо, напр. че ще го дават на някоя ТВ - пишете. Или който ходи в темите на Кавънч да провери, там момичетата имат по-голяма причина да проследят наградите он лайн, току-виж филма или Киво спечелят.

Велияна  Hug понеже следя туитъра на Туба и забелязах, че доста от туитърите с ник ЕА бяха изпратили съобщението на туитърите с името на ТБ. Чудя се дали е вярно.  newsm78
От една страна  - Туба лично отрече участие в този сериал, което обаче беше отдавна, още в началото на сезона, а сега тя си почина, разходи се и обеща на феновете скоро да се върне. Та не знам.  newsm78
От друга страна - толкова време не се намери партньорка, дори започнаха снимките, много прилича продуцентите да са я чакали да си помисли и да се съгласи. Вероятно са пробвали с други актриси, но явно не е излязло достатъчно добре  за тях. Пък може и ценовата оферта да са сменили. Нали казват "Което не става с пари, става с много пари!"  Mr. Green
Що се отнася до ЕА - на мен не ми е любимец, но не ми е и неприятен. Уважавам го, като един от добрите турски актьори.  Peace Нямам нищо против да си партнира с Туба.
Обаче!  Naughty Фенките на ЕА!   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Няма "по-твърди" фенове!  ooooh!
Те мразят нашето момиче.  Naughty Без теб и Диди  Hug, разбира се!  Hug
Представям си колко злоба и помия ще се излеят - че е неубедителна, не талантлива, селянка и как още я наричаха. "Нищо особено" при тях вече е комплимент!  Joy Joy Joy

Може би е по-добре да не играят заедно... Peace

Общи условия

Активация на акаунт