Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 079
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Хубав ден и спорна седмица

Цвети   chef за кафе и новинката,тв газетата се оказа доста интересна.

Надин,Злати   Hug

Ваня  Hug  за винаги актуални  снимки,клипове и гифчето със Зарифе.

Пепа Hug Хубав ден,седмица и успешна година.Благодаря за новия клип.
:
Скрит текст:
Надхитрих  PC,музиката от тубата,видеото от клипа с курсора на мишката.

Koй какъв newsm78 е ще разберем  след месец.

След снимката с гроба ,вече е ясно кой ще е бащата  на Елиф-Айтач Арман.

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 12:08 от дороти 15

# 571
  • Разград
Интервю с Бегюн Кютюк Яшароглу - на руски

http://korolek.com/intervyu-akterov-i-sozdatelej-seriala-korolek … -bredom-pitom.htm

# 572
Здравейте! Hug

Дороти,за инфото! Hug

Цитат

Артач Арман съм го гледала в сериала ''Късчета живот'' заедно с Небахат Чехре.

И по ясни снимки!

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 14:51 от Zlatina3

# 573
  • Разград

# 574
Ваня,за новата снимка на Туба! Hug

И тук се снима!

# 575
Здравейте  Hug

Нова седмица, нови снимки и материали  Hug

Дотук с новата визия - косата на вълни, пусната и не много сресана, и баретка - напомня ми на Аси Wink Не я харесвам с тази "прическа", но какво оттова. Визията не е от голямо значение. Просто си мисля за информацията от източници, които все се приемат за достоверни Wink
Важното, че вече снима.
На тази снимка сияе.

# 576
Аз пък се ядосвам на това, че всеки очаква нова визия Mr. Green Какво значи "нова визия", сменяш стила на дрехите...казват нова визия, сменяш цвят на косата... нова визия Sad Но явно някои хора бъркат смяна на визия със смяна на самоличност, затова имат големи очаквания.
 Аз си искам визията на Туба, но различна от тази на героините и до сега. Тоест, като видя Туба като Елиф, да е различна от Хасрет.

# 577
Надинnewsm10. На Хасрет трудно ще прилича, но се надявам, че няма да прилича на Филиз, че и тя бе богата дизайнерка с италианска история, отговорна  за цялата си фамилия и дълговете й Peace Дано да я направят мръсница, а не мъченица.

# 578
# 579
Tuba Buyukustun was the cemetery Zincirlikuyu for filming his new series " kara para yalan ask. "...she shed tears at the grave of her father, according to the scenario, drawing attention to the new look.
even she said at the end of the show "20 Dakika" that she will not appear on the screen for a period, Tuba Buyukustun could not stay long away ...She appeared in front of the cameras for the series' kara para yalan ask "whose main role will share with Engin Akyurek, with its new look...afternoon she arrived on set...Buyukustun was makeup in her special caravan ....filmed in sequence among the graves, in which she wears a white beret, Buyukustun, according to the scenario, crying at the grave of his father...Kerem Catay,producer , was with the team on the first day of shooting.

Това са написали арабките newsm78 Превод с Гуги:
Скрит текст:
Tuba Buyukustun беше гробище Zincirlikuyu за снимките на новия си серия "Кара ал yalan попитам." ... Тя проля сълзи на гроба на баща си, според сценария, да привлече вниманието към новия облик.
дори тя каза в края на шоуто "20 Dakika", че тя няма да се появи на екрана, за период, Tuba Buyukustun не може да остане дълго далеч ... Тя се появява пред камерите за серията "Кара ал yalan попитам ", чиято основна роля ще споделя с Енгин Акюрек, с новия си външен вид ... следобед тя пристигна на снимачната площадка ... Buyukustun е грим в нея специална каравана .... заснет в последователност сред гробовете, в които тя носи бяла барета , Buyukustun, според сценария, плаче на гроба на баща си ... Керем Catay, продуцент, беше с екипа на първия снимачен ден.

# 580

Здравейте! Hug

Пише,че трейлърът е сниман с Туба и Енгин.Сега не иска да говори нищо за това,чакайте го...... Laughing

# 581
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Хубав старт направихме днес на седмицата  Simple Smile

Пресата бързо е реагирала, отразени сме  Wink, а и доста нови снимки са изскочили.  Peace

Надин, Злати, Дороти, Баги, Диди  Hug

Ванче  Hug на тази снимка виждам Туба с доста тъмна коса, черна даже.  Peace

Баги  Wink не прилича толкова на Аси, не е чак толкова чуплива косата и, а и помним тогава Аси все имаше някакви плитчици или фибички, рядко беше с изцяло спусната коса.  Wink

И може последно да отразявам това, но... страшно ми хареса Пепи  newsm51

Обожавам Жо Дасен - тази песен, ''A Toi'' и ''Salute''  са ми любими  Simple Smile, затова сега отново ще сложа клипа, ако случайно някой го е пропуснал  Wink между снимки и новини.  Peace

http://vbox7.com/play:adf238d641 и с превод  Simple Smile

# 582
Дидка, благодаря  Hug С текста на снимките никой не може да се справи Sad

Надин,  Hug твоят гуги е отличник. Аз пак се хващам за думите - къде виждат нова визия newsm78 Ама нали веднъж е писано, тиражира се. Гюлнем поне е честна и дискретна - нищо не казва. Сигурно това е уговорката, за да я допуснат на снимачната площадка.

Май това е първият снимачен ден на Туба. Със сълзи са започнали снимките, за да им върви по вода щом е имало и височайше присъствие  Wink

Добре, че се появи Цвети, та видях клипа на  Пепа. И аз като Цвети smile3521

# 583
Кои снимки,Баги?

# 584
Здравейте и от мен в началото на работната седмица

Цвети, Линка, Баги, Надин, Злати, Диди, Дори  Hug Hug Hug
Прекрасно начало на седмицата  newsm44  има нови снимки от сета на КРА, както и нова снимка на Туба  newsm68 Значи няма лъжа, няма измама: снимките с нея  вече са започнали Peace А ни обещават и трейлър  yes Сега ще си го чакаме с широко отворени очи
И на мен не ми се вижда чак толкова променена визията на Туба, освен, че е с почти черна коса - Цвети Peace Може би визията й няма да бъде като на Филиз, ами ще търсят ефекта на зрялостта - Баги Peace
Tuba Buyukustun was the cemetery Zincirlikuyu for filming his new series " kara para yalan ask. "...she shed tears at the grave of her father, according to the scenario, drawing attention to the new look.
even she said at the end of the show "20 Dakika" that she will not appear on the screen for a period, Tuba Buyukustun could not stay long away ...She appeared in front of the cameras for the series' kara para yalan ask "whose main role will share with Engin Akyurek, with its new look...afternoon she arrived on set...Buyukustun was makeup in her special caravan ....filmed in sequence among the graves, in which she wears a white beret, Buyukustun, according to the scenario, crying at the grave of his father...Kerem Catay,producer , was with the team on the first day of shooting.

Това са написали арабките newsm78 Превод с Гуги:
Скрит текст:
Tuba Buyukustun беше гробище Zincirlikuyu за снимките на новия си серия "Кара ал yalan попитам." ... Тя проля сълзи на гроба на баща си, според сценария, да привлече вниманието към новия облик.
дори тя каза в края на шоуто "20 Dakika", че тя няма да се появи на екрана, за период, Tuba Buyukustun не може да остане дълго далеч ... Тя се появява пред камерите за серията "Кара ал yalan попитам ", чиято основна роля ще споделя с Енгин Акюрек, с новия си външен вид ... следобед тя пристигна на снимачната площадка ... Buyukustun е грим в нея специална каравана .... заснет в последователност сред гробовете, в които тя носи бяла барета , Buyukustun, според сценария, плаче на гроба на баща си ... Керем Catay, продуцент, беше с екипа на първия снимачен ден.

Надин  Peace Гуги доста добре се справя с английския, за разлика от турския. А това дали е 1/2Елиф или си е просто колаж newsm78

Пепа    newsm51 отново си сътворила прекрасен клип, С удоволствие го изгледах няколко пъти
Ванче   bouquet много ми хареса гифчето на Зарифето от снощи

Ето една Зарифе от мен, опитваща се да преглътне писмото на Умут   Mr. Green

Предлагам ви и нещо за четене, което много ми хареса Peace
Скрит текст:

Най-красивото цвете

Пейката в парка беше пуста, когато седнах да почета,
под дългите заплетени клони на една стара върба, сякаш и те – намръщени, разочаровани
и обезверени от живота се опитваха да ме повлекат със тях надолу.
Но явно това не беше достатъчно, за да ми съсипе деня.
Едно малко момче останало без дъх, уморено от игра, приближи към мен.
Застана точно пред мен и с глава наведена надолу,
каза с голямо вълнение: “Виж какво намерих!”
В ръката си държеше цвете… жалка гледка -
С износени от времето и завяхнали венчелистчета – не виждали достатъчно дъжд и светлина, растението по-скоро приличаше на бурен.
Прииска ми се момчето да си вземе мъртвото цвете и заедно с него да отиде обратно да си играе. Пуснах малка фалшива усмивка и се отместих настрани.
Но вместо да се отдръпне, той седна до мен
и постави цветето на носа си, като възкликна с изненада:
“Със сигурност мирише много хубаво, а и е доста красиво, твърде красиво даже…
затова го откъснах и донесох тук… за вас”.
Буренът пред мен умираше или по-точно беше вече мъртъв…
без никаква жизненост и ярък цвят…
Но знаех, че трябва да го взема, защото малкото момче, никога нямаше да си тръгне и да ме остави на мира. Затова се протегнах за цветето и отговорих:
“Благодаря, точно от каквото имах нужда.”
Но вместо да постави цветето в ръката ми,
той се протегна, като го задържа във въздуха без никакъв умисъл или план…
И точно тогава забелязах за първи път, че беше сляп.
С треперещ глас и сълзи пробляснали в очите ми, му благодарих за прекрасния избор на най-прекрасното цвете.
“Моля, пак заповядайте” – каза с усмивка той, след което избяга да играе… без изобщо да забележи влиянието, което оказа над мен и целият ми ден.
Стоях на пейката и се чудех, как това малко момче е успяло да забележи
една самосъжаляваща се жена, оплакваща съдбата си под старата върба.
Как е разбрал, че съм се предала и съм стигнала до тук?
Може би чрез сърцето си или благословен с истинско прозрение…
Чрез очите на едно сляпо дете, най-накрая успях да видя…
че проблемът не беше света около мен, проблемът бях аз.
И за всички пъти, в които самата аз бях сляпа,
обещах да започна да виждам красотата в живота,
и да ценя всяка секунда, която имам.
Приближих увяхвалото цвете към носа си,
вдишах аромата на прекрасна роза и се
усмихнах, докато гледах как малкото момче, с нов бурен в ръка,
приближаваше нищо неподозиращ възрастен човек, за да промени живота му.

Неизвестен автор

Общи условия

Активация на акаунт