Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 076
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Разград
20 Minutes Spanish Dubbing

# 661

Ваня Hug  Не съм обърнала внимание, че освен в Швеция и Италия, ще дават Минутите и в Испания. Испаноговорящата публика е доста голяма!

# 662

Ваня Hug  Не съм обърнала внимание, че освен в Швеция и Италия, ще дават Минутите и в Испания. Испаноговорящата публика е доста голяма!

Дали в Испания, или някъде в Южна Америка?  newsm78
Само в България още се дърпаме...  Laughing

# 663
Здравейте, момичета и от мен
То си стана обяд докато влезна в темата, ама когато-тогава Wink А мен и следващия вирус ме настигна  Mr. Green, така че снощи нямаше как да ви отговоря  
Толкова много неща има за отразяване,че се чудя от къде да започна.  newsm78
Но снимките от КРА с Туба и Енгин мисля, че са за предпочитане Peace Наистина Туба изглежда прекрасно на снимките от рожденния  ден на Елиф.
Баги  Hug от снимките разбрахме цялата подсказка! И нищо ново, разбира се...  Laughing

Елиф има рожден ден, парти, торта и цялото семейство и приятелите, фойерверки за рожденичката...

След това смъртта на баща й,

и на приятелката на комисаря, и двамата угрижени и тъжни...

Обаче нататък...  newsm78
Линка Peace така е, нищо ново от това което ни бяха написали в подсказките. Но, че ще има и неща които не споделят с нас - е така. Иначе защо ще се зарибяваме, ако всичко ни е ясно Sunglasses
Баги Peace това с увеличаване на тортата ме разби. А наистина и в нея може би има някоя и друга подсказка

Ванче Hug мерси за трея на Минутите на испански. Мисля, че преди време беше излязла информация, че ще го дават в Испания Rolling Eyes А процента на испаноговорящи хора в света е доста голям- Линка, Баги Peace

А Тувана и Туба много ми харесват така. Много си приличат. Дали няма да са сестри в КРА
Дори Hug мерси за превода на написаното в гръцката преса. Хубаво е, че са се спрели на Туба и Онур за да отразят 14.02. Ще чакам продължение.... Wink

Цвети, Надин, Злати
Hug Hug Hug

Скрит текст:

Слагам ви една Елиф за настроение Peace

А довечера си чакаме трея yes

Хубав и ползотворен следобед!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 14:01 от kanti

# 664
От общия фейс на Туба и Фарат са отрязали Елиф...  Laughing

# 665
  • Разград

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 20:26 от vania_e

# 666
Здравейте! Hug

Лина,Дороти,Баги,Канти,Ваня wavey

Новите снимки ще излизат все повече!Ако пуснат и трейлъра по-рано ще е още по-добре! Laughing

# 667
Здравейте! Hug

Лина,Дороти,Баги,Канти,Ваня wavey

Новите снимки ще излизат все повече!Ако пуснат и трейлъра по-рано ще е още по-добре! Laughing

Злати  Hug нали обещаха - тази вечер в 21.30!  Hug

# 668
Привет  Hug

Злати,Лина,Цвети,Ваня,Надин,Баги
Канти   Hugбързо оздравяване,освен Тубовирус и Енгиновирус другите не се приемат. Heart Eyes

Няма защо да ми благодарите за превода.
Разликата в днешния електронен вариант е само в заглавието.Като е подменено  утре с днес.Текста е същия  освен последното изречение.
Четете повече само в ТВ Сериал с днешна дата 6.02 В списанието.

Скрит текст:
http://tv-24.gr/component/content/article/25-TV24/5257-%CE%94%CE … %CE%AC%CE%BD.html

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΤiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί σήμερα 6-2: ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Έρωτες που γεννήθηκαν στα πλατό

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η καθημερινή επαφή στα γυρίσματα και η κοινή αγάπη για την υποκριτική ήταν το έναυσμα για να γεννηθούν οι έρωτές τους στα πλατό. Η γιορτή των ερωτευμένων έφτασε και το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει τους έρωτες των αγαπημένων Τούρκων ηθοποιών που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων…

ΤΟΥΜΠΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥΣΤΟΥΝ - ΟΝΟΥΡ ΣΑΪΛΑΚ

Η Τουμπά Μπουγιουκουστούν και ο Ονούρ Σαϊλάκ γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «ASI», όμως ο έρωτάς τους γεννήθηκε στο πλατό του «Ενα αστέρι γεννιέται». Από την αρχή έδειξαν το ενδιαφέρον τους ο ένας για τον άλλον και κάπου στα μέσα της σειράς έγιναν ζευγάρι. Η σχέση τους δοκιμάστηκε στο χρόνο και τέσσερα χρόνια αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν. Στις 28 Ιουλίου του 2011 η Τουμπά Μπουγιουκουστούν και ο Ονούρ Σαϊλάκ παντρεύτηκαν στο τουρκικό προξενείο της Γαλλίας, μακριά από τις κάμερες και τους φωτογράφους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΙVI ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 6-2!!!

Αναρτήθηκε από: TV24     
Τελευταία Ενημέρωση στις 06 Φεβρουάριος 2014 10:37

Лина Hug  Трея в 21 часа по АTV.

Цитат
rina-rina   
Re: "Kara Para Aşk"- сериал с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - тема 2
« #84 Четв., 06 Февр. 2014, 12:40 »
Феновете призовават довечера от 21.30 да се тагва в туитър с този хаштаг:  Peace

#karaparaaskyakinda

Цитат
Цитат на: vania_e в Четв., 06 Февр. 2014, 13:03
Re: Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193
« #640 Ср., 05 Февр. 2014, 22:36 »  vania_e

20 Minutes Spanish Dubbing

Цитат
#640 Ср., 05 Февруари 2014, 22:36 »vania_e
От фейса
ARTĒ Madrid (Middle East)
How amazing does our brand ambassador Tuba Buyuksutun look in this poster for her hit tv show @20dakkika? We can’t wait to show you more of our shoot with her

GT превод    Arte Мадрид (Близкия Изток)
Колко невероятно е нашата марка посланик Tuba Buyuksutun погледнете в този плакат за нея хит тв шоу @ 20dakkika? Не можем да чакаме да ви покажа повече от нашата фотосесия с нея

Най вероятно ще се излъчи в Испания.
Вчерашния пост и туит на Ваня и Арте Мадрид се  сглобяват 1 рекламата ,после видоклипа   на испански.
Не сме го отразили досега ,защото е ново. newsm78

А АМ продължават с реклата

и ми харесват бележките към нея(Макар и с превод на Гуги)

Тук е нашата препоръка за перфектна цветова палитра за Tuba Büyüküstün да си Arte Мадрид парчета персонализирани! Ние мислим, че камъкът изумруд комплименти си красива маслинова кожа и аметист изважда зелено в нейните очи. Кажете ни какво любимата си функция е и ние ще ви дадем нашата препоръка за това, което мислите, че ще го изостри! # artemadrid # tubabuyukustun
http://instagram.com/p/kE4y6mp0pY/

Аз съм с Айда и Дж в СЛ.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 18:10 от дороти 15

# 669

wavey

източник https://www.facebook.com/photo.php?fbid=431166500320071&set= … ype=1&theater
Гръцката преса само са цитирали.

Заглавието е същото
Турските артисти -Любов родена на снимачната  площадка

Пелин Карахан- Озан Гювен

Бергюзар Корел - Халит Ергенч

Селен Сойдер-Толгахан  Сайъшман

Туба Бююкюстюн- Онур Сайлак

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 19:12 от дороти 15

# 670
Дороти  Hug

Видяхте ли трея?
На прима-виста ще имаме добър филм...
Толкова мрънках към прекалената мимика на Джансел, че сега Енгин ми хареса!  Laughing

# 671
Лина ,видях го! А видя ли че го пуснаха по-рано? Laughing Като че съм предчувствала! Joy

Ще го пусна и тук!Стегнат! Двамата се сбогуват с близките си и са тъжни!Дали ще се срещнат?  newsm78

# 672
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Какви хубави снимки са се появили  Crazy
А нашето ново момиче хич  Naughty не си крие годините, няма да се налага да умуваме като при оджата, на който така и не уточнихме възрастта.  Laughing

Баги  Hug от снимките разбрахме цялата подсказка! И нищо ново, разбира се...  Laughing

Елиф има рожден ден, парти, торта и цялото семейство и приятелите, фойерверки за рожденичката...

След това смъртта на баща й,
...

и на приятелката на комисаря, и двамата угрижени и тъжни...

Обаче нататък...  newsm78

А вече имаме и трей...  Crazy - харесаха ми и двамата ни герои, май ще им се получи - добре стоят един до друг / макар и в наредени кадри/.  Peace

# 673
  • Разград

# 674
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт