Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 079
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
46. Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) Ödülleri:

En İyi Film: Zerre
En İyi Yönetmen: Reha Erdem (Jin)
Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu: Jale Arıkan (Zerre)
En İyi Erkek Oyuncu: Kıvanç Tatlıtuğ (Kelebeğin Rüyası)
Mahmut Tali Öngören En İyi Senaryo: Onur Ünlü (Sen Aydınlatırsın Geceyi)
En İyi Müzik: Rahman Altın (Kelebeğin Rüyası)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Farah Zeynep Abdullah (Kelebeğin Rüyası)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Nadir Sarıbacak (Yozgat Blues)
En İyi Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki (Kelebeğin Rüyası)
En İyi Sanat Yönetmeni: Hakan Yarkın (Kelebeğin Rüyası)
En İyi Yabancı Film: La vie d'Adèle / Mavi En Sıcak Renktir
En İyi Kurgu: Mesut Ulutaş (Zerre)
Ahmet Uluçay Umut Ödülü: Ali Aydın (Küf)
En İyi Kısa Film: Nerdesin?
En İyi Belgesel: Saroyan Ülkesi

Реших все пак да ги сложа, защото имаме наш човек!  Hug

Честито!  smile3501 smile3501 smile3501

Линка   bouquet

И  smile3501 браво на нашият човек, ето и не само главните ни герои получават награди  Simple Smile

А тази снимка е с неговото име Надир Саръбаджак  Simple Smile, ама той ли е зад микрофона?  newsm78

... костюмиран ми се види и...  Wink без шапка  Simple Smile

# 76

Линка   bouquet

И  smile3501 браво на нашият човек, ето и не само главните ни герои получават награди  Simple Smile

А тази снимка е с неговото име Надир Саръбаджак  Simple Smile, ама той ли е зад микрофона?  newsm78

... костюмиран ми се види и...  Wink без шапка  Simple Smile

Цвети  Hug не зная.  newsm78 Този мъж на сцената има и ... коса...  Joy

# 77
Честито и от мен на Надир Саръбаджак! smile3501
Къванч Т. е взел за главна мъжка роля.Но той снима в Русия.А паркньорката му Фарах Зейнеп,която сега ще играе с него е взела за второстепенна женска роля..

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 23:17 от Zlatina3

# 78
  • Русе
Браво на наш Кобра  newsm10

Някак си остана на заден план, но не и неоценен от професионалистите!

Като няма още снимки на наградените, ще си караме с предложените от Гуги Peace

Тази снимка да не е от снимачната площадка, когато врана го е ударила с камък newsm78

Баги  Thinking напълно е възможно, защо иначе да слага лед на главата си.  Peace

Линка  Wink ами той и Надир си има коса, е  Simple Smile малко редичка и поостригана, ама...

# 79

Като рових из туитър попаднах на това - и ми хареса!  Hug

# 80
Здравейте по късна доба, момичета wavey

Да му е честита наградата на Надир  Саръбаджак! Не съм го гледала в други проекти, но в Пленителката направи много добра роля Peace Да е жив и здрав и все така да продължава да печели награди  thumbsup

Предполагам, че от тазвечерните награди все някъде ще се появят и снимки Thinking

Този път  ви слагам за  четене не притча, а действителен случай Peace Мен лично много ме впечатли това дете. Затова го споделям и с вас  Heart Eyes

Скрит текст:

Рейчъл Беквис е живяла на този свят в Сиатъл. От 12 юни 2002 година до 23 юни 2011 г. Загива след автомобилна катастрофа едва на 9 години, но делото, подето от нея, до момента е спасило 60 000 души от жадна смърт. Според данни на ООН всеки 10 жител на планетата ни страда от недостиг на прясна питейна вода.
Но ето и цялата история:
Веднъж в Сиатъл пристигнал за лекция шефът на благотворителната организация "Charity: water" Скот Харисън. Детето било в залата и слушало. Лекторът разказвал за милионите деца, предимно в Африка, които ежедневно се разболяват и умират, само защото нямат достъп до чиста питейна вода. Рейчъл била шокирана от кадрите, в които хора пият вода от локвите и блатата, в която плуват червеи, а след това се разболяват от чревни инфекции, които ги убиват.
Рейчъл помолила родителите си да не канят никого на деветия й рожден ден. Убедила приятелите си вместо да купуват играчки и рокли, да преведат парите на нейната страничка в сайта на фонда "Charity: water". Там тя събирала средства за строежа на кладенци в Африка. Заветната й мечта била да се съберат 300 долара, с които по изчисления на фонда можели да бъдат спасени 15 човешки живота. Рейчъл два пъти подстригала и дала косите си за направата на перуки за онкоболни деца, минали химиотерапия. Въпреки всичките усилия на малкото момиче, на страничката се събрали едва 220 долара.
Месец и половина след старта на личната благотворителна страничка на Рейчъл в Сиатъл става верижна катастрофа с 13 коли.
Единствената жертва в зловещата катастрофа е Рейчъл Беквис. В мелето оцеляват всички останали пътници, включително майката и сестричката на момичето, която е на 22 месеца. Животът на Рейчъл се поддържа изкуствено, но тя така и не идва в съзнание. Търсейки начин да помогнат на детето, много роднини и приятели на семейството или просто съграждани, почват да превеждат малки суми на сайта й. Даренията нарастват с всеки изминал ден лавинообразно. След като става ясно, че Рейчъл няма да може да живее сама, лекарите изключват поддържащата апаратура. Здравите й органи са дарени за спасяването на друго нуждаещо се дете.
Америка е потресена от трагедията и огромното сърце на малкото момиче. През октомври 2011 година, когато дарителската акция е финализирана, станало ясно, че 31 997 души от цял свят са превели общо 1 265 823 долара. Те щели да стигнат за прокарването на питейна вода – построяване на кладенци и филтриращи системи, както и за монтирането на контейнери за събиране на дъждовна вода в много африкански села и така да се спаси живота на 60 000 души. Майката на Рейчъл, Саманта Пол, до ден днешен продължава делото на дъщеря си – събира помощи и непрекъснато пътува из Африка.
Скот Харисън, лекторът от "Charity: water", така и не се запознава приживе с момичето. След смъртта й той наблюдавал чудото – как на нейната страница с последното й желание парите потекли като река. "Благотворителната кампания първо се разпространи в цялата енория на църквата, която посещаваше семейството на Рейчъл. Само за дни бяха събрани над 100 хиляди долара. После треската обзе целия Сиатъл - 300 хиляди, 400 хиляди долара, а после изобщо престанах да разбирам какво се случва", разказва основателят на "Charity: water". Десетки хиляди хора от цял свят пишат на страничката на Рейчъл трогателни писма.
Деца от различни държави изтърсват своите касички и молят родителите си да изпратят спестеното по сметката на Рейчъл. Възрастните добавят и банкноти. Така се стига до 1 милион и 200 хиляди долара! "Бях потресена от тази всеобхващаща любов и подкрепа, това е неописуема болка и щастие едновременно", разказва майката на Рейчел Беквис Саманта Пол. "Знаете ли какво ще правим в деня на годишнината от смъртта на Рейчъл? Заедно с майка й ще обикаляме от едно африканско село – в друго, трето, четвърто, и така навсякъде, където вече има вода благодарение на Рейчъл. Саманта ще се срещне с хиляди хора, на които нейната дъщеря е донесла здраве, щастие и нов живот.", казва още Скот Харисън. Така една малка смърт накара голямото човечество да се огледа и да забележи нещо наистина истинско.

~☮~ Списание Осем ~☮~

Хайде, лека нощ!  smile3524

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 23:54 от kanti

# 81
Kanti, забавен гиф се е получил Hug

Докато излязат снимки с новите награди, Надир с една от наградите си от 2009:

А Туба била ли е сред публиката newsm78

# 82
  • Русе
Канти  Hug лека нощ!

А аз може и малко късно да е, но... открих нещо и трябва да го споделя.  Peace

Оказва се, че  Wink и половинката на Кобра,  Simple Smile Гюлназ / Гюнай/ има тв изява тази вечер - участие в предаване на Месут Яр по CNN turk от 23.30ч. е започнало и все още върви. Разбрах го от туитъра на Гюлнем.  Simple Smile

Günay Karacaoğlu bu gece 23.30 da cnntürkte Mesut yar ile Buarada Laf Çok programında olacak.

http://www.cnnturk.com/canli-yayin

Все още не е минало нейното участие, та... ако има будни и любопитни  Wink могат да хвърлят по едно око  Simple Smile

# 83
Баги, Цвети Hug

А аз може и малко късно да е, но... открих нещо и трябва да го споделя.  Peace

Оказва се, че  Wink и половинката на Кобра,  Simple Smile Гюлназ / Гюнай/ има тв изява тази вечер - участие в предаване на Месут Яр по CNN turk от 23.30ч. е започнало и все още върви. Разбрах го от туитъра на Гюлнем.  Simple Smile

Günay Karacaoğlu bu gece 23.30 da cnntürkte Mesut yar ile Buarada Laf Çok programında olacak.

http://www.cnnturk.com/canli-yayin

Все още не е минало нейното участие, та... ако има будни и любопитни  Wink могат да хвърлят по едно око  Simple Smile

Цвети  Peace с това ме накара да погледна с едно око преаването. Не, че нещо разбирам какво си говорят Mr. Green, но вида и излъчването на Гюнай много ми харесаха yes

А сега вече- наистина Лека нощ!

# 84
Канти, този път не се повтаряме Wink

И не гледайте много Гюнай, да не ви разсъни Wink
Лека нощ и от мене Hug

# 85
  • Русе
Добро утро!  Hug

Скрит текст:
21 - ви Януари е обявен за Международен ден на Прегръдката /International Hug Day/

“Хората сме родени като ангелите – с едно крило. За да полетим трябва да се прегърнем”.
Китайска мъдрост
Прегръдката е символ на топлота и приятелство, дарява доверие, обич и сигурност на хората които обичаме.
Прегръщайте се, не само днес, а всеки ден!
Прегръщайте се!

Канти, Баги  Hug много хубави стопкадри сте уловили снощи   bouquet

А аз послушах съвета ба Баги и не гледах дълго, защото Гюнай се смееше толкова заразително, че ми действаше и на мен  ooooh! без да разбирам и думичка, та... наистина беше противопоказно за съня в този час.  Peace

# 86
Добро утро!  Hug

Днес отново много празници!  Laughing
Честито на празнуващите!  Hug

Прегръщайте се!  Hug Прегръдката сваля стреса!  Hug

Приятен и успешен ден!   Hug

# 87

Добро утро! Grinning Хубава новина за Надир Сарибаджак /Кобра/ Peace, честито! И друг път съм го казвала, но ако изключа всичко друго и трябва да избера майстор актьор в сериала ни- той е!

На малките принцеси и днес се радват някои поизостанали издания из нета. Хубаво е, че се държат за ръчички... ще им трябва, когато се научат да четат по форумите. Хора всякакви... Mr. Green

Хубав ден! Heart Eyes

# 88
Добро утро!!! Hug Hug Hug

Канти,Баги,за кадрите на Г'юнай от снощи!Много е лъчезарна!

Цвети Hug,Лина HugНадин Hug

Да отбележа,че днес имен ден имат Валери,Валерия,Максим и др.Честито! smile3525

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2972036

И още нещо за прегръдката!

http://www.pepatabakova.com/Articles/view/462

Хубав ден!!! Hug Hug Hug

# 89
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт