Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 079
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета и от мен!

Надин Hug съжалявам за Гришо Sad

Дори  Hug лек път и до скоро в темата.

Цвети Hug отново си ни заредила с прекрасни мисли и кафенце
Злати  Hug и на мен гифчето ми хареса. Явно феновете нямата умора Mr. Green Доколкото подразбрах май Чучулигата щяла да приключва newsm78 И Бурак ще се окаже свободен Rolling Eyes
Баги Hug и аз не знаех за фототерапия. Но щом има музикотерапия, смехотерапия, защо да няма и фототерапия. А може и колажотерапия  Laughing или форумотерапия  Joy

Гледам за сега няма нищо сигурно и потвърдено за нов проект на Туба Sunglasses А ние сме в изчаквателна позиция Wink
Да заместя малко Линка Wink с туитъра Но Онур е сложил нова снимка-загадка Rolling Eyes
Day&light pic.twitter.com/7vCZZlSg3F
https://twitter.com/AosOnursaylak/status/425921030553874433/photo/1
Може би нашите детективки ще разберат подсказката му Rolling Eyes Peace

А Туба продължава да показва социална ангажираност. Има няколко ретуита за Ван Peace Явно положението там хич не е розово 3 год.след земетресението- животът си върви, но хората все още живеят в бараки, ходят на училище пак в бараки ooooh!
Скрит текст:

yes
Скрит текст:

Понякога най-малките и незабележими неща заемат най-голямо място в сърцето ни! Запълват го, обогатяват го и най- вече го затоплят!
Отворете сърцата си и раздавайте доброта!Така светът ще стане по-добър

Хубав ден! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 13:33 от kanti

# 136
Здравейте, момичета и от мен!
Day&light pic.twitter.com/7vCZZlSg3F
https://twitter.com/AosOnursaylak/status/425921030553874433/photo/1
Може би нашите детективки ще разберат подсказката му Rolling Eyes Peace

А Туба продължава да показва социална ангажираност. Има няколко ретуита за Ван Peace Явно положението там хич не е розово 3 год.след земетресението- животът си върви, но хората все още живеят в бараки, ходят на училище пак в бараки ooooh!
Скрит текст:

yes
Скрит текст:

Понякога най-малките и незабележими неща заемат най-голямо място в сърцето ни! Запълват го, обогатяват го и най- вече го затоплят!
Отворете сърцата си и раздавайте доброта!Така светът ще стане по-добър

Хубав ден! Heart Eyes

Канти, вече се присъединих към колажотерапията  Wink  И не само гледам, ами краднах  Embarassed

Гледам туита на Туба и си мисля за нашата Стражица - колко години се възстановява след много по-слабо земетресение ooooh! Но едва ли това топли жителите на Ван. Там климатът е много по-суров. Сигурно не само Туба и М.Й. оказват помощ, морална и материална, но като популярни личности тяхната подкрепа е от голямо значение.

Мисля, че снимката на Онур е от Лондон - колоната на дука на Йорк:

Струва ми се, че на Онур му е хоби да снима кули, статуи по колони и покриви на фона на по-особено осветено небе.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 14:21 от Bagi

# 137
  • Разград

# 138
  • Разград
Злати, хубаво гифче. Прииска ми се да си го взема за аватар, но се оказа, че Мелек не е сама, та затова го стопирах и малко го прекроих. Фототерапия. Днес разбрах, че има и такава. Тя обяснява защо все търсим нещо, което да пълни очите ни.

Ето я и сама.

# 139
Здравейте! Hug

Надин,Баги,Канти,Ваня, Hug Hug Hug Hug

Канти,аз сега разгледах туита на Онур и пише по надолу,че е пиаца колона от Рим! newsm78
Нали и момчето,което показа снимката на Туба пише,че е чакал за Италия. newsm78

# 140

В близост до Пантеона на Агрипа може да се види триумфалната колона на Марк Аврелий, издигната на едноименния площад Piazza Colonna.
Колоната на Марк Аврелий е дорийска колона, разположена в Рим на наречения в нейна чест площад „Колона“ (на италиански: Piazza Colonna).
Издигната е в памет на Маркоманската война на Марк Аврелий. За неин прототип е послужила Траяновата колона./ от интернет/

# 141
Ваня Hug Може ли да се намали newsm78

Злати, не споря коя е колоната. Идея си нямам, не съм правила аз снимката, а и подобни колони с някой герой отгоре се  извисяват на много места из Европа Peace Просто си намирам повод да чепкам Wink
Не ми стана ясно кой каза, че Туба е в Рим newsm78 Визата на момчето, пуснало снимката е за Италия, но в туита си не уточнява къде Туба е била зад него Thinking  Снощи се порових за летище Sabiha Gökcen - не видях директни полети до Рим. А и се чудя дали някой ще тръгне с кожух на място, където средните температури са 10-12о, макар че артистичните натури са често ексцентрични newsm78 А времето в Рим днес наистина е облачно.
Но от такива 'разследващи" като мене се изпълват форумните страници и се раждат фенски новини Stop
Но не съжалявам, че се ровя - попадам на нови места и интересни материали. Peace

# 142
Benden bir açıklama beklediğinizi biliyorum ama biraz sabrınıza ihtiyacım var. You are expecting an answer from me but i need your patience.

Tова е написала Туба преди минути newsm78 
Tuba has tweeted this before minutes on twitter about the rumors regarding "Kara Para Ask" series

# 143
Benden bir açıklama beklediğinizi biliyorum ama biraz sabrınıza ihtiyacım var. You are expecting an answer from me but i need your patience.

Tова е написала Туба преди минути newsm78 
Tuba has tweeted this before minutes on twitter about the rumors regarding "Kara Para Ask" series

Вие чакате отговор от мене, но аз се нуждая от вашето търпение

# 144
# 145
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

И днес не сте скучали,  Simple Smile разследвали сте нова загадка от Онур  Wink и туит на Туба - щом казва да ме търпеливи за отговора..., ами какво да правим  Wink и без това сме тренирани в това  Peace

Злати  Hug не само гифчето ми харесва, а и двойката на него.  Simple Smile

''Явно феновете нямата умора Mr. Green Доколкото подразбрах май Чучулигата щяла да приключва newsm78 И Бурак ще се окаже свободен  Rolling Eyes ''

Канти  Hug а, дано де  Crazy, ако знаеш откога мечтая за тази комбинация  Blush

Ама... пък не всички мечти се сбъдват, нали? Та аз не съм от тези, дето искат и всичко да се получава, задоволявам се с малко, но...  Wink качествено  Peace

Ванче  Hug Туба и сама я харесвам, така пък можем ние да комбинираме, според случая.  Simple Smile

# 146
Цвети Hugщом ти хареса ето още едно гифче! Heart Eyes

# 147
  • Разград

Извинявай, но сега влизам в темата. Ако трябва ще го намаля още.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 11:54 от vania_e

# 148

Извинявай, но сега влизам в темата. Ако трябва ще го намаля още.

Благодаря Hug

# 149
  • Русе
Цвети Hugщом ти хареса ето още едно гифче! Heart Eyes

Злати   bouquet

А точно тази Мелек беше в подписа ми, а сега...  ooooh! е невидима  Sad

Ама да видим, дали ще се появи или ще сменям и подписа, но  Wink да изчакам да видим ще има ли нов проект и тогава  Simple Smile ще избирам.

Баги  Hug честита ти нова премяна, ходи ти!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт