Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 080
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Разград

Крисия Тодорова - My Heart Will Go On (Шоуто на Слави) 31.01.2014

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202129398934999

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1211306&utm_ … m_medium=facebook

# 466
Отново привет

http://www.dailymotion.com/video/xej4w3_hasret-murat-dudaklarimda-bir-ates_shortfilms

Ще ви сложа една публикация   https://www.facebook.com/notes/%CE%B9m-melting-with-our-bonbonci … 4/284385678331488

Скрит текст:
*Oλες οι Τουρκικές σειρές που προβλήθηκαν στην Ελληνική τηλεόραση (2005~2014)*
27 ноември 2012 г. в 20:14

Всички турски серияли излъчени по гръцката телевизия 2005г-2014 година

Alpha TV
2005 - Στη Καρδιά της Πόλης (Bir İstanbul Masalı) Διακόπηκε  Прекъснат Истанбулска приказка
2005 - Στα βάθη της Ανατολής (Asmali Konak) Διακόπηκε  Прекъснат  Имението с лозите
2011 - Μενεξέ (Μenekse ile Halil) Ολοκληρώθηκε  Завършен
2011 - Το αγιάζι του έρωτα (Aci hayat) Ολοκληρώθηκε  Завършен
2012 - Ρώτα την αγάπη (Yer gok ask) Διακόπηκε  Прекъснат  Земя,любов,небе
2012 - Λάλε, έρωτας στη Κωνσταντινούπολη (Lale Devri) Διακόπηκε Прекъснат Сезони на любовта

Ant1
 2010 - Χίλιες και μια νύχτες (Binbir gece) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2010 - Ασημένια φεγγάρια(Gumus) Ολοκληρώθηκε Завършен
 2010 - Κισμέτ (Dudaktan calbe) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2011 - Εζέλ (Εzel) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2011 - Πειρασμός (Αsk-i-memnu) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2012 - Στάρφις (Starfish) Διακόπηκε  Прекъснат
 2012 - Ασί (Αsi) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2012 - Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής (Muhtesem yuzyil) Διακόπηκε (Τέλος Γ' κύκλου) Прекъснат  Великолепният век
 2012 - Ανταναλί (Adanali) Διακόπηκε  Прекъснат Мъжът от Адана
 2013 - Σον (Son) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2013 - Καρανταγί (Karadayi) Διακόπηκε (Τέλος Α' κύκλου)  Прекъснат Хулиганът
 2014 - Aπαγορευμένη αγάπη (Hatirla sevgili) Συνεχίζεται  продължава

Μακεδονία ΤV
2010 - Χίλιες και μια νύχτες (Binbir gece) Ολοκληρώθηκε Завършен
2011 - Aσημένια φεγγάρια (Gumus) Ολοκληρώθηκε  Завършен

Mega Channel
 2005 - Tα σύνορα της αγάπης (Yabanci damat) Ολοκληρώθηκε Завършен
 2011 - Έρωτας & τιμωρία (Αsk ve ceza) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2012 - Mοιραίος έρωτας (Unutulmaz) Ολοκληρώθηκε   Завършен
 2012 - Το κορίτσι που αγάπησα (Bir cocuksevdim) Oλοκληρώθηκε  Завършен
 2012 - Σιλά  (Sila) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2013 - Φατμαγκιούλ  (Fatmagul'un sucu ne?) Oλοκληρώθηκε  Завършен
 2013 - Θανάσιμη ομορφιά  (Εve dusen yildirim) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2013 - Ένα αστέρι γεννιέται  (Gonulcelen) Διακόπηκε (Τέλος Α΄κύκλου)  Прекъснат  ПС
 2013 - Κρυμμένες αλήθειες   (Κizim nerede) Διακόπηκε (Τέλος Α' κύκλου)  Прекъснат Скрити истини
 2014 - Εκδίκηση (Intikam) Συνεχίζεται  продължава

Star Channel
2013 - Προδοσία (Οyle bir gecer zaman ki) Συνεχίζεται  продължава]

Както виждате практиката през годините е да се прекъсват серияли не заради участие или неучастие  на определени  артисти.
Политиката на тв каналите е  по различна и печалбарска.Продажбите на ДВД и 10  тв списания са  добър бизнес.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 02:48 от дороти 15

# 467
  • Разград
Днес празнуваме Трифон Зарезан
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!

На 1 февруари имен ден празнуват: Радко, Рачо, Трифон, Трифонка, Лозан, Лозана, Гроздан, Гроздана, Веселин, Веско, Весо, Веселина, Веса, Радка..

# 468

Наздраве

Ваня благодаря за  клиповете на Крисия.

# 469
Добро утро!  Hug

Честит имен ден на празнуващите!   bouquet  bouquet  bouquet

Това го намерих в един фейс

When will Kara Para Aşk begin ?
 We will write to you again after deciding when will the series begin. The introducing trailer of the series will be on the first Thursday of February. While the first meeting of lovers "first episode of the series" will be on the last week of February or the first week of March. Probably the day of releasing the episode will be on Wednesday

https://www.facebook.com/#!/KPA.ArabFans

Щом всички го казват, сигурно е така, или преписват един от друг.  Mr. Green

# 470
  • Русе
Добро утро!  Hug

И добро начало - Празник!  Simple Smile

Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес!   bouquet

Ванче, Дори  Hug благодаря ви за интересните неща от снощи!   bouquet

Линка  Hug кой знае може и да има нещо достоверно в тези писания.  Peace
Видях ги за първи път в дизифорума, но от предишни по други поводи, посещения при тях  Wink помня, че там доста познават, явно контактуват със знаещи хора.  Simple Smile

# 471
Добър ден! Hug

Честит празник на всички! newsm51

Ето интервюто на Мурат Йълдъръм.

https://www.facebook.com/photo.php?v=410253739120591

Дороти,Ваня,Цвети,Лина,благодаря за споделеното! Hug

Приятен ден! Hug

# 472
  • Пазарджик

Здравейте момичета!  Hug Hug Hug

Няма значение, че навън е истинска зима, важно е в душите да слънчево и топло. Хубав ден Ви пожелавам!  love001

Дороти, привет! Hug

Ето още един клип със същата песен(много я харесвам)

Отново привет

http://www.dailymotion.com/video/xej4w3_hasret-murat-dudaklarimda-bir-ates_shortfilms

# 473
Здравейте! hug

Хубав нов месец-февруари и спокойни почивни дни! Grinning

Цвети, Злати, Гуга,  Hug

Не съм писала през седмицата, някак не намерих повод да се включа. newsm78
Вълнуват ви други теми и въпроси и аз с моите размисли основно около сериала ЗС не се вмествам, поне такова бе усещането ми.
Видях, че Баги е писала в отговор на мой пост и мнение за вината на Мурат в случая.
Благодаря й, че ме е отразила! Hug   bouquet
Мислих да споделя и да отворим малка дискусия с нея, а защо не и останалите, но после се отказах. Решиш, че не е уместно, няма да е интересно, а може и да съм в грешка.

Знам, че ЗС отдавна е разнищен в най-малката своя подробност и детайл, така е...знам и, че всеки гледа напред, а там е новият проект на Туба и за повечето от вас като нейни фенове е разбираемо, логично и естествено да заема, привлича вниманието и интереса ви.

Много пъти съм го писала, сега отново ще го повторя, че моята "топла" връзка с темата е основно сериала. Разбира се, че харесвам и Туба, дори и да не е колкото вас, и тя до някъде може да е повод да съм тук, но мен ме вълнува Туба с героините си и най-вече Хасрет, а не личният й живот и семейство.

Колкото и да ме дразни /много  Rage/  бг превода и бг аудиото на сериала в момента си го гледам с удоволствие и по Диема Фемили.
Изненадващо и за мен самата, все още ме вълнува и независимо, че съм писала за всичко в него, при това надълго и нашироко пак не ми омръзва.
Но така е при мен, няма как при всички да е еднакво. Peace

Та затова споделям с вас тези неща, просто да стане ясно защо не пиша, не-
че е толкова важно може би...ама аз да си кажа. newsm78 Joy
А и е хубаво когато се разделят пътищата дори и виртуални/дори и временно/ да има една добра дума за финал. Hug
Благодаря ви, че темата я има в този си вид с присъствието и на сериала в заглавието й.
Така винаги има вероятност и той да бъде тема на обсъждане, което ще направи моето включване естествено и на място и за мен. Peace Grinning

С най-хубави пожелания към всички! Hug
До скоро!  55

Спокойна събота! Grinning

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 13:20 от margita9

# 474
Отново привет

Ще ви сложа една публикация   https://www.facebook.com/notes/%CE%B9m-melting-with-our-bonbonci … 4/284385678331488

Скрит текст:
*Oλες οι Τουρκικές σειρές που προβλήθηκαν στην Ελληνική τηλεόραση (2005~2014)*
27 ноември 2012 г. в 20:14

Всички турски серияли излъчени по гръцката телевизия 2005г-2014 година

Alpha TV
2005 - Στη Καρδιά της Πόλης (Bir İstanbul Masalı) Διακόπηκε  Прекъснат Истанбулска приказка
2005 - Στα βάθη της Ανατολής (Asmali Konak) Διακόπηκε  Прекъснат  Имението с лозите
2011 - Μενεξέ (Μenekse ile Halil) Ολοκληρώθηκε  Завършен
2011 - Το αγιάζι του έρωτα (Aci hayat) Ολοκληρώθηκε  Завършен
2012 - Ρώτα την αγάπη (Yer gok ask) Διακόπηκε  Прекъснат  Земя,любов,небе
2012 - Λάλε, έρωτας στη Κωνσταντινούπολη (Lale Devri) Διακόπηκε Прекъснат Сезони на любовта

Ant1
 2010 - Χίλιες και μια νύχτες (Binbir gece) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2010 - Ασημένια φεγγάρια(Gumus) Ολοκληρώθηκε Завършен
 2010 - Κισμέτ (Dudaktan calbe) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2011 - Εζέλ (Εzel) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2011 - Πειρασμός (Αsk-i-memnu) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2012 - Στάρφις (Starfish) Διακόπηκε  Прекъснат
 2012 - Ασί (Αsi) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2012 - Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής (Muhtesem yuzyil) Διακόπηκε (Τέλος Γ' κύκλου) Прекъснат  Великолепният век
 2012 - Ανταναλί (Adanali) Διακόπηκε  Прекъснат Мъжът от Адана
 2013 - Σον (Son) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2013 - Καρανταγί (Karadayi) Διακόπηκε (Τέλος Α' κύκλου)  Прекъснат Хулиганът
 2014 - Aπαγορευμένη αγάπη (Hatirla sevgili) Συνεχίζεται  продължава

Μακεδονία ΤV
2010 - Χίλιες και μια νύχτες (Binbir gece) Ολοκληρώθηκε Завършен
2011 - Aσημένια φεγγάρια (Gumus) Ολοκληρώθηκε  Завършен

Mega Channel
 2005 - Tα σύνορα της αγάπης (Yabanci damat) Ολοκληρώθηκε Завършен
 2011 - Έρωτας & τιμωρία (Αsk ve ceza) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2012 - Mοιραίος έρωτας (Unutulmaz) Ολοκληρώθηκε   Завършен
 2012 - Το κορίτσι που αγάπησα (Bir cocuksevdim) Oλοκληρώθηκε  Завършен
 2012 - Σιλά  (Sila) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2013 - Φατμαγκιούλ  (Fatmagul'un sucu ne?) Oλοκληρώθηκε  Завършен
 2013 - Θανάσιμη ομορφιά  (Εve dusen yildirim) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2013 - Ένα αστέρι γεννιέται  (Gonulcelen) Διακόπηκε (Τέλος Α΄κύκλου)  Прекъснат  ПС
 2013 - Κρυμμένες αλήθειες   (Κizim nerede) Διακόπηκε (Τέλος Α' κύκλου)  Прекъснат Скрити истини
 2014 - Εκδίκηση (Intikam) Συνεχίζεται  продължава

Star Channel
2013 - Προδοσία (Οyle bir gecer zaman ki) Συνεχίζεται  продължава]

Както виждате практиката през годините е да се прекъсват серияли не заради участие или неучастие  на определени  артисти.
Политиката на тв каналите е  по различна и печалбарска.Продажбите на ДВД и 10  тв списания са  добър бизнес.

Здравей Дороти,
Предполагам ,че коментара ти е в отговор на написаното от мен за прекъснатия сериал ЗС  в Гърция.
Ценовата политика при продажба на филми е много динамична,но имам не много стара информация  .Цената пада  след година от производство.Заплаща се много малък % от  договорена цена  при закупуване и след това се заплаща по някакъв % на всяко излъчване.Допуска ,че и там има обвързване на ЦЕНА-РЕЙТИНГ
Всички пишещи в този форум са на мнение ,че качеството на всеки сериал пада след 1 сезон и не е изненада ,че в Гърция спират излъчването на следващи сезони.Вероятно  САМО някои серили са отложили продължението с изчакване на по-ниска цена,но гарантирам че случаят с ЗС не е такъв.

Относно рейтинга:
Скрит текст:
Социологията е много напреднала с технологиите и само с 200 семейства могат да се получат отговорите на стотици въпроси ,които вълнуват производителите на телевизионни продукти.
В Турция се използват 2500 потребители   с които се извършват замерванията/което специалистите ще определят за 99,99% точност/ и могат да се  получат отговори  как ще се гледа филма в Авганистан ,Австралия,Англия, Бразилия и където ви интересува.
Знаят отговора как се харесва интериора на всяка сцена.Кой второстепенен актьор се харесва и кой/ и защо /не? Получават  и още хиляди отговора ,които нас не ни вълнуват.....
Рекламодателите от години плащат в ЗАВИСИМОСТ от рейтинга.А важно е и ,че заплащането много зависи и от мястото  по гледаемост за дена/часа .Рейтинга на  филма  на 2-място за деня/часа може да е почти колкото  на този на първо ,но получава с пъти по-малко пари от рекламодателите

Единствения начин  да се гарантират определени епизоди е да има спонсор- Winkединствено вероятно шейх
Някой ,който не търси възвращаемост на вложените пари ,а се прави  на меценат smile3525
Туба в случая едва ли ще е достойна  да бъде оплодена от величеството ,но  ще е задължена да му служи за украса  на  тържества  или други НУЖДИ

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 13:38 от smile_smile

# 475
  • Русе
Злати, Гуга  Hug

Марги  Hug не само ти чувстваш подобни на предишните усещания при поредното гледане на ЗС, май с повечето от нас е така.  Peace
За мен  Simple Smile мога да кажа, че и все още откривам по нещичко ново, дори и дребно / дума, жест, поглед.../ и понякога имам желание да го споделя, но пък не винаги успявам по една или друга причина, а не го ли направя веднага  Wink после си загубва смисъла.  Peace

Скрит текст:

# 476
Здравейте  Hug
Вън е доста студено  и ледено ветровито, но в темата отрано се разлива червено вино, та атмосферата е топла и празнична.

Да са живи и здрави имениците  bouquet  bouquet  bouquet
На всички, които днес намират повод да празнуват, наздраве  cheers

Злати, благодаря за интервюто. Не следя отблизо проявите на М.Й., но намирам голяма разлика - много благо и гладко говори. Няма и следа от неколегиалното му  отношение - кой "дебел", кой "добър познат" (оставам настрана изказвания, за които съм чувала индиректно - от въпроси към Туба, например.) Радвам се, че  показва такова развитие smile3521
И вече нещо в кръга на шегата, което ми напомни за Джансел - споменава влюбването в жена си, редом с влюбване в  домашен любимец Wink  Но това е лично и засяга само любимите им същества Peace

Марги. защо мислиш, че е проблем да си пишеш за ПС. Това, че не винаги те отразяваме, не значи, че не те четем Peace Почти не следя ПС, а  и ми е трудно да обсъждам, без да се повтарям. Не съм си променила мнението за основните герой, дори и когато няма страстите на първото четене.

Днес, докато поглеждах Птиците умират сами имах усещането, че Отчето и Оджата много си приличат - отзивчиви, внимателни, даващи аванси, но уплашени от резултата и прехвърлящи отговорността върху другите:  "аз нали ти казах". Чудя се, ако Оджата бе поставен пред подобен избор, как щеше да реагира. И още нещо се чудя:  кой по-лесно би се отказал - този, пред който се отваря вратата към бляскава кариера  или този, който вече я е постигнал newsm78

Хубавите и безгрижни моменти отминаха, започват потоците от сълзи. Така е, като всеки наблюдава скришом

Хубав следобед Hug

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 14:34 от Bagi

# 477
Добър ден и хубав месец

Баги май освен поводите за празник,виното  е необходимост и за баланс на градусите Nature Snowman

Гуга, Nature SnowmanЗлати  Nature Snowmanза клиповете. Цвети ,Лина cheers

Марги с аудио озвучение е доста изнервящо,но от време на време се чува малко по различен превод и реакция.Писането е въпрос на време и желание .До преди 1 година не подозирах за подфорума >> Романтични сериали, теленовели .
Сегашното излъчване го гледам на дози с удоволствие и без напрежение.За разлика от първото,емоции на макс и безсънни  нощи.Аз съм от късметлийките.Не ми се  наложи да чакам по 1 епизод на седмица и после чакане на превод.
Интерсна ми е не само Хасрет ,а всички героини на Туба.Днес отделих време за   епизод от   "Забрадката".Не го споделям като лична информация ,а като връзка със стар проект.
 Освен Туба в този стар проект от преди ПС ми е интерсно партньорството и на други артисти които съм гледала в други продукции.Днес разбрах,че Кенан Бал(Намък)  в  Аси , си партнира за втори път с Туба.Освен него намерих още 3 артисти които съм гледала в други сериали.Харесва ми да правя паралели с артистите и различните им роли.

Смайли поста ми не е  свързан или насочен срещу теб.
Отдавна ми се искаше да сложа кои филми  са излъчени  и прекъснати  в гр.ефир.За да има място в темата е свързано с ПС.
Скрит текст:
Цитат
Единствения начин  да се гарантират определени епизоди е да има спонсор- Winkединствено вероятно шейх
Някой ,който не търси възвращаемост на вложените пари ,а се прави  на меценат smile3525
Туба в случая едва ли ще е достойна  да бъде оплодена от величеството ,но  ще е задължена да му служи за украса  на  тържества  или други НУЖДИ
Позволи ми да не се съглася с теб и  нямам намерение да  коментирам. smile3505
Интересуват ме само героите  от филмите,а не  кой,къде и как  извън снимачната площадка си прекарва живота.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 15:51 от дороти 15

# 478

E, не е грозде..но и с ягодите, които Джансел пусна преди минути, става да ви пожелая хубав ден!  Peace
  love001

# 479
Здравейте, момичета в събота следобед
Грее слънце, навън е студено, но тук е уютно благодарение на всички вас   love001

Първо да се поздравим с новия месец, през който се надявам да видим 1-2, ч може и повече трейлъра на КРА Rolling Eyes
А понеже днес е празник да честитя именния ден на всички с името Трифон .//вож за Веселина и Радка не знаех, че днес имат имен ден Rolling Eyes/
Скрит текст:

Трифоновден е неподвижен православен църковен празник в чест на свети Трифон, който се отбелязва от Българската православна църква на 1 февруари (по юлианския календар).[1] Празникът е включен към цикъл от три последователни дни, наречени Трифунци — 1, 2, 3 февруари. Те се празнуват както следва: 1 февруари — Трифоновден; 2 февруари — Сретение Господне и 3 февруари — Свети Симеон.
Народният празник Трифон Зарезан се почита от лозарите, соколарите, градинарите и кръчмарите. Някои хора го празнуват на 1 февруари, а други на 14 февруари.
Св. Трифон е мъченик, светец-лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч. Роден в Малоазийската провинция Фригия, гр. Апамия, той произхожда от област, която се смята за една от прародините на лозата и виното.
Едва на 17 години си спечелва голяма слава, като излекува дъщерята на римския император Гордиан III. Наследникът на Гордиан обаче - Деций Траян, се оказва непримирим враг на християнското учение. Той заповядва всички по-тачени светци да бъдат изправени пред съд. Сред тях е и Трифон, който не пожелава да се отрече от вярата си и загива като мъченик.
Свети Трифон се счита за пазач на лозята и празникът е в негова чест.

Наздраве!

Злати   bouquet благодаря ти за интервюто на Мурат Й. Хареса ми и как говори,  и това което казва - за ролите, за Бурчин, за Туба, за "Аси" Peace

Марги  Hug много ми е приятно да чета разсъжденията ти за ПС. Но и аз като Баги и Цвети Peace не винаги успявам да отреагирам на момента. А след време, когато е минало малко време става съвсем ни в клин, ни в ръкав да обсъждам написаното преди време. Ето например вчера не можах да влезна в темата, а има няколко неща на които бих отговорила Peace Но, вече няма как.
Гуга, Линка,Ванче, Дори, Надин Hug Hug Hug

А сега да се подготвим за предстоящата доза ПС. И аз като Цвети си ги гледам с удоволствие и все нещо недовидяно виждам

Joy
Скрит текст:

Приятно гледане! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт