Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 079
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Добър ден и хубав месец

Баги май освен поводите за празник,виното  е необходимост и за баланс на градусите Nature Snowman

Гуга, Nature SnowmanЗлати  Nature Snowmanза клиповете. Цвети ,Лина cheers

Марги с аудио озвучение е доста изнервящо,но от време на време се чува малко по различен превод и реакция.Писането е въпрос на време и желание .До преди 1 година не подозирах за подфорума >> Романтични сериали, теленовели .
Сегашното излъчване го гледам на дози с удоволствие и без напрежение.За разлика от първото,емоции на макс и безсънни  нощи.Аз съм от късметлийките.Не ми се  наложи да чакам по 1 епизод на седмица и после чакане на превод.
Интерсна ми е не само Хасрет ,а всички героини на Туба.Днес отделих време за   епизод от   "Забрадката".Не го споделям като лична информация ,а като връзка със стар проект.
 И не само в този стар проект от преди ПС ми е интерсно партньорството и на други артисти които съм гледала в други продукции.Днес разбрах,че Кенан Бал(Намък)  в  Аси , си партнира за втори път с Туба.Освен него намерих още 3 артисти които съм гледала в други сериали.

Смайли поста ми не е  свързан или насочен срещу теб.
Отдавна ми се искаше да сложа кои филми  са излъчени  и прекъснати  в гр.ефир.За да има място в темата е свързано с ПС.
Скрит текст:
Цитат
Единствения начин  да се гарантират определени епизоди е да има спонсор- Winkединствено вероятно шейх
Някой ,който не търси възвращаемост на вложените пари ,а се прави  на меценат smile3525
Туба в случая едва ли ще е достойна  да бъде оплодена от величеството ,но  ще е задължена да му служи за украса  на  тържества  или други НУЖДИ
Позволи ми да не се съглася с теб и  нямам намерение да  коментирам. smile3505
Интересуват ме само героите  от филмите,а не  кой,къде и как  извън снимачната площадка си прекарва живота.

Дороти,
Коментара ми за smile3521" безплатния обяд"- финансирането на филм без това да е обвързано с възвращаемост/гледаемост-рейтинг/ бе шега закачка  с някои  пишещи,които упорито  им се иска да някой да плаща   за Туба без да печели/по правилата на 2014 г/ от това.
Съжалявам, ако шегата ми ти  изглежда  цинична smile3503

# 481
Аа докато пиша предния пост, Дороти и Надин  са се появили Peace
Надин  Hug понеже от ягоди май не става вино, днес можем да ги сложим в графа десерт Wink Виж от боровинки знам, че има.
Сега нашите герои ни пожелават приятно гледане Heart Eyes

ДориHug и на мен ми е интересено като гледам други филми/сериали да правя неволна връзка и сравнение на актьорите, които съм гледала  преди това. А  за "Забрадката"мисля, че ще е хубаво като понапреднем със сериите да прокоментираме това-онова Peace
Аз стигнах до сериите с влюбването на Зарифе, която е  много сладка и невинна. А когато получи любовното писмо на Умут го изчете насаме, като преди това се огледа да не би майка й да я види. И колко различни емоции пресъздаде докато го четеше. Peace Мисля, че с двойката Зарифе-Умут авторите са искали да предадат и елемент на лекота, малко усмивки у зрителя. Може би, защото събитията за които става дума са доста тягостни Peace
Баги , ето следващия пас от мен Wink

hahaha
Скрит текст:

# 482
  • Русе
Дороти, Канти  Hug

А Пепа  Hug и вчера е направила клип за любимият ни филм!  smile3501

http://vbox7.com/play:0671500a0b със субтитри

Е, нали съм на реклама  Simple Smile, сега да заредя за гледане после.  Peace

# 483
  • Русе
Надин, Канти  Hug

Не ми се случва за първи път,  ooooh! като изскочат няколко поста наблизо и се излезе на нова страница, останалите последни  Embarassed могат да останат незабелязани, та...  Wink затова сега ще цитирам картинките, че може и друг да ги е пропуснал  Simple Smile

Какво ли толкова се е вторачил Джансел, в някой събеседник или пък в екран?  newsm78

...

А сега да се подготвим за предстоящата доза ПС. И аз като Цвети си ги гледам с удоволствие и все нещо недовидяно виждам

Joy
Скрит текст:

Приятно гледане! Heart Eyes

Страхотна компилация Канти  smile3501 - каква беше Хасрет, какво постигна и... накъде продължава!  Peace

А скритите...  newsm62

# 484
Cveti67,
Не си ли се замисляла ,че в Европа има страни ,където е публична тайна ,че мюсюлманите са нежелани .
Политиката на тези страни е ,че hahaha официално трябва да приемат различните и да се грижат и за тяхната hahaha култура.
Може би, ако демокрацията ТРЯБВА да отчете дейност ,но  така,че избора да  не се  хареса на публиката е  най-нормално да се закупи ЛОШ ФИЛМ .

Не мислиш ли ,че ако в някоя европейска  страна желаят да предложат турски филм ,който да се хареса на всички  е нормално да предложат НАЙ-РЕЙТИНГОВИТЕ филми,както правят в БГ,Гърция..... ?

# 485
  • Русе
Смайли имам много добра представа за доста от страните в Европа и то, директно със собствените си очи съм я добила, та... изобщо не ме интересуват твоите мисли.

# 486
Смайли имам много добра представа за доста от страните в Европа и то, директно със собствените си очи съм я добила, та... изобщо не ме интересуват твоите мисли.

А като зрител  на "20 мин" кое във филма намираш  ,че не е недоразумение?
Сюжета?
Сценария?
Поне един от героите?
Основна идея?

# 487
По-ощипана  и несамокритична  госпожица от Оджата скоро не бях виждала.  А и корназ при това Mr. Green

Канти, с тази колажотерапия сигурно летиш Wink

# 488
  • Русе

По-ощипана  и несамокритична  госпожица от Оджата скоро не бях виждала.  А и корназ при това Mr. Green

Канти, с тази колажотерапия сигурно летиш Wink

Баги  Hug всеки си намира някаква терапия  Wink, а който е намерил точната - може и да полети  Peace

Аз също мръднах със ''Забрадката...'', но само и 2 епизод, че ако ми се услади... какво ще правя, нали са само 10 засега.  Peace

# 489
Тази сцена остана за следващия път. Много я обичам - много изразителна е в такива сцени, без мимики и сълзи. 

Цвети, щом и ти си минала 2ри епизод, да ви попитам  с Канти за една песен, на чиито фон даваха главните герои на студентски хепънинг. Френска е, но звучи турско изпълнение. Преди години беше много популярна newsm78 Само няколко думи си спомням "аз и ти, ние ... "  Още от първото гледане ме тормози, но освен мелодията и местоименията, друго не ми идва Sad

# 490
# 491
  • Русе
Баги в кой от двата епизода е момента, за който питаш / 1 гледах миналата седмица, а вчера и 2, та сигурно съм чула песента, но... по -добре да пусна пак и... ако мога да ти помогна/.  Peace

А за сцената с котето... утре ще я догледаме  Peace, но сега пък аз попаднах на един стар колаж / със също хубав момент, който мина, а ама ми харесва/

п.п. Баги за малко да сложа същата картинка  Joy Joy Joy

# 492
Здравейте!  Hug
Блазе ви, гледате Забрадката...

Аа докато пиша предния пост, Дороти и Надин  са се появили Peace
Надин  Hug понеже от ягоди май не става вино, днес можем да ги сложим в графа десерт Wink Виж от боровинки знам, че има.
Сега нашите герои ни пожелават приятно гледане Heart Eyes

ДориHug и на мен ми е интересено като гледам други филми/сериали да правя неволна връзка и сравнение на актьорите, които съм гледала  преди това. А  за "Забрадката"мисля, че ще е хубаво като понапреднем със сериите да прокоментираме това-онова Peace
Аз стигнах до сериите с влюбването на Зарифе, която е  много сладка и невинна. А когато получи любовното писмо на Умут го изчете насаме, като преди това се огледа да не би майка й да я види. И колко различни емоции пресъздаде докато го четеше. Peace Мисля, че с двойката Зарифе-Умут авторите са искали да предадат и елемент на лекота, малко усмивки у зрителя. Може би, защото събитията за които става дума са доста тягостни Peace
Баги , ето следващия пас от мен Wink

hahaha
Скрит текст:

# 493
Линка, аз съм гледала само първи, част от втори съм  запомнила заради песента. След няколко дена мисля да го продължа. Така че ще сме в крачка.

Утре ще гледате и това:

# 494
Да ви кажа, откровено признавам, че не чета всичко!  ooooh!

Много съжалявам, извинявам се, ако повтарям нещо, но не мога да чета всичко!  Embarassed

Пленителката вече не я гледам, втори сезон го знам наизуст!  Mr. Green Освен това, сега забелязвам такива издънки в Оджата (ама Дж. защо не играе във втори сезон, бе!  Sad) Толкова го харесвах докато гледах онлайн, всичко му прощавах, затварях си очите пред явните му неадекватни физиономии, ужасен е! Дразни ме, от време на време включва и му се получава, но не е постоянно, на вълни работиме...  Mr. Green

Надявам се, ЕА да бъде по-стабилен, истински професионалист както бяха МЙ, БИ, Онур, Илкер, Фарат и др. Само Дж. се изложи...  ooooh!

А тук какво пише?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт