Баги май освен поводите за празник,виното е необходимост и за баланс на градусите

Гуга,
Злати
за клиповете. Цвети ,Лина 
Марги с аудио озвучение е доста изнервящо,но от време на време се чува малко по различен превод и реакция.Писането е въпрос на време и желание .До преди 1 година не подозирах за подфорума >> Романтични сериали, теленовели .
Сегашното излъчване го гледам на дози с удоволствие и без напрежение.За разлика от първото,емоции на макс и безсънни нощи.Аз съм от късметлийките.Не ми се наложи да чакам по 1 епизод на седмица и после чакане на превод.
Интерсна ми е не само Хасрет ,а всички героини на Туба.Днес отделих време за епизод от "Забрадката".Не го споделям като лична информация ,а като връзка със стар проект.
И не само в този стар проект от преди ПС ми е интерсно партньорството и на други артисти които съм гледала в други продукции.Днес разбрах,че Кенан Бал(Намък) в Аси , си партнира за втори път с Туба.Освен него намерих още 3 артисти които съм гледала в други сериали.
Смайли поста ми не е свързан или насочен срещу теб.
Отдавна ми се искаше да сложа кои филми са излъчени и прекъснати в гр.ефир.За да има място в темата е свързано с ПС.
Някой ,който не търси възвращаемост на вложените пари ,а се прави на меценат smile3525
Туба в случая едва ли ще е достойна да бъде оплодена от величеството ,но ще е задължена да му служи за украса на тържества или други НУЖДИ

Интересуват ме само героите от филмите,а не кой,къде и как извън снимачната площадка си прекарва живота.
Коментара ми за
" безплатния обяд"- финансирането на филм без това да е обвързано с възвращаемост/гледаемост-рейтинг/ бе шега закачка с някои пишещи,които упорито им се иска да някой да плаща за Туба без да печели/по правилата на 2014 г/ от това.Съжалявам, ако шегата ми ти изглежда цинична

понеже от ягоди май не става вино, днес можем да ги сложим в графа десерт
Виж от боровинки знам, че има. 

, сега да заредя за гледане после.
като изскочат няколко поста наблизо и се излезе на нова страница, останалите последни