Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 082
  • 739
  •   1
Отговори
# 525

Хубава неделя желая! Peace  love001

Мариана и Тодор Трайчеви - Искам да те нарисувам

# 526
  • Русе
Добро утро!  Hug

Аз  Wink нали не се променям, та... и днес по старому  Simple Smile - със сутрешен поздрав  Peace

А имаме и празници по избор, за всеки вкус  Wink

Скрит текст:

На 2-ри Февруари Православната църква отбелязва Сретение Господне, наричано още Зимна Богородица и Вълча Богородица.

Това е един от четирите празника, посветени на Божията майка. Смята се, че Богородица закриля бременните жени, майките, раждаемостта и семейството. С тях е свързана и обредността на празника. Майките водят в храма малките си деца и оставят дар, наречен за здравето и благополучието им.
Затова те са най-многобройни в храмовете на този ден.
Своята молитва към Света Богородица те влагат в омесените специално за празника големи погачи. Една от тях се разчупва пред икона със запалена свещ и с надежда за здрава рожба и благополучна година.

И Петльовден по старому  Wink

Така, че празнувайте и имайте един прекрасен ден, въпреки студ и омраза около вас, важно е -какво е вътре в нас самите.  Peace

Надин  Hug

Линка  Hug не мога да пропусна да споделя и нещо, което видях отваряйки си фейса тази сутрин, след като вече бях видяла поговорката в поста ти  Wink

Скрит текст:

Joy Joy Joy

# 527
Добро утро! Hug Hug Hug

Лина HugНадин HugЦвети Hug

А при нас времето не е студено и отивам на кафе с дружките! Peace

Днес освен празника,който Цвети е отбелязала имаме  и темен празник! Laughing

-ООН-Световен ден на влажните зони и водолюбивите птици!!! newsm10

Приятна неделя! newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 15:59 от Zlatina3

# 528
Сигурна съм в Туба и Енгин, но все още съм с доза притеснение за КРА Sad Току що изгледах Съветникът, много нашумя последните месеци покрай звездите събрани в него. То Брад Пит, Хавиер Бардем, Камерън, Пенелопе...и като извод, можех да мина и без него Mr. Green Погледнах и рейтинга, не съм единствена. Но тъй като бижутата и наркотиците са в основата му, харесах си една реплика: В бизнеса с диаманти се търсят несъвършенствата  Wink

Ако трябва да го съпоставя с тази тема, бих казала:
Ако в три часа през нощта сън не ви лови, за да търсите несъвършенства..значи в ръцете си държите диамант Grinning Joy Joy

# 529
  • Русе
Сигурна съм в Туба и Енгин, но все още съм с доза притеснение за КРА Sad Току що изгледах Съветникът, много нашумя последните месеци покрай звездите събрани в него. То Брад Пит, Хавиер Бардем, Камерън, Пенелопе...и като извод, можех да мина и без него Mr. Green Погледнах и рейтинга, не съм единствена. Но тъй като бижутата и наркотиците са в основата му, харесах си една реплика: В бизнеса с диаманти се търсят несъвършенствата  Wink

Ако в три часа през нощта сън не ви лови, за да търсите несъвършенства..значи в ръцете си държите диамант Grinning Joy Joy

newsm10 smile3521

Надин много точно казано!  Simple Smile

# 530
  • Пазарджик
Сигурна съм в Туба и Енгин, но все още съм с доза притеснение за КРА Sad Току що изгледах Съветникът, много нашумя последните месеци покрай звездите събрани в него. То Брад Пит, Хавиер Бардем, Камерън, Пенелопе...и като извод, можех да мина и без него Mr. Green Погледнах и рейтинга, не съм единствена. Но тъй като бижутата и наркотиците са в основата му, харесах си една реплика: В бизнеса с диаманти се търсят несъвършенствата  Wink

+1  smile3501 smile3521  love001

За съжаление не може да убедиш слепеца, че диаманта не е като речното камъче, можеш само да му кажеш, пък дали ще ти повярва си е негов проблем.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 12:14 от guga51

# 531
Здравейте  и хубав неделен ден

За нас си е баш празник Злати   Hug
Цвети   bouquet за кафето и интериора,Надин   bouquet за Трайчеви.Ваня   bouquet за Октай и  диамантите.

Гуга,Лина,Канти   newsm76

# 532
Здравейте Hug

Надин, и аз, като тебе, не съм във възторг по същите причини от новия проект + притеснението от сценаристките + това, че проектът може да се проточи във времето. Дано улучат  мярката и музата да посети екипа Praynig

Лебедите се оказва, че стоят много добре на петолинията:
Злати, днес си открила празник, който пак се оказа темен - ден на водолюбивите птици.  Ами, макар и рано, наздраве:

И за да е съвсем празнично - танци, в духа пак на днешния ден Wink  

Хубав ден Hug

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 12:53 от Bagi

# 533
Честит празник, скъпи водолюбиви птици!  Hug

Едно готино колажче послучай празника

И аз споделям!  Peace

# 534

Линка, много ми хареса колажа Laughing
И от мене един:

# 535
  • Русе
Днес празнично сме се посъбрали почти всички!  Hug

Та... аз май открих без да искам новина, поглеждайки в дизифорума за картинка и...

''kara para aşk dizisinin ilk tanıtımı 13 Şubat Perşembe günü "Kurtlar Vadisi Pusu"nun reklam arasında yayınlanacak''

или според Гуги - ''Обичам първото представяне на поредица от черни пари на Четвъртък, 13 февруари "Долината на вълците засада" ще бъдат публикувани в обявата.''

Фрагман ли ще има на 13-ти? Аз това разбрах  Peace

# 536
Цвети, ами ако е вярно, че Долината на вълците е първи по гледаемост в Турция, си е съвсем нормално да изполсват многото зрители за реклама на КРА newsm78

# 537

Хубав колаж!  Peace

Хайде по-скоро да има и трей, дали на 13 или на 6, както беше предишното инфо, ама по-бързо!  Rolling Eyes

# 538
Здравейте и от мен, момичета в този студен февруарски ден

Ето, че и днес не сме без празници: кеф ни Петльовден  Wink, кеф ни Сретение Господне  Rolling Eyes, кеф ни празника на ООН за  водолюбивите птици Laughing
Линка,Цвети, Надин, Злати, Баги, Дори, Ваня, Гуга, Рали   bouquet Честит ни празник на всички изброени  птици, както и на кацащите от време на време  newsm47

Сигурна съм в Туба и Енгин, но все още съм с доза притеснение за КРА ......Но тъй като бижутата и наркотиците са в основата му, харесах си една реплика: В бизнеса с диаманти се търсят несъвършенствата  Wink

Надин  newsm10  smile3521

Много хубосии сте насложили и днес.  yes А и прекрасна музика звучи.  thumbsup Така зловонието от нощес се е разсеяло. Ето и Туба пръска за да ни допречисти атмосферата Heart Eyes

Мисля, че в пълна сила важи за Туба Peace
Скрит текст:

hahaha
Скрит текст:

Айде, че след малко започва поредната доза ПС Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 16:35 от kanti

# 539
Здравейте! Hug Hug Hug

Ох,днес не ми остава време да мина през темата!

Надин,Цвети,Гуга,Дороти,Баги,Лина,Канти, wavey
Интересни колажи,в очакване на новини!

Е аз да почерпя,че нали имам син!Да ми е жив и здрав! Laughing

Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт