Лидл ::38::

• 74 130
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
забелязах че в сайте вече няма картинка на чаршафите ..... е свършиха ли какво стана?

# 676
Аз върнах пъстървата- мирише си ми гадно и това е Sick
И аз бях попаднала на такава, но реших, че си въобразявам и веднага я замразих. След известно време реших да си я пекна и като се размрази миришеше още по-зле. Може би е моя грешка, че съм я замразила. Но от тогава до сега през ум не ми минава да купя пак пъстърва.

# 677
Купих от спрея за мухъл доволна съм, няма миризма изчисти всичкия мухъл който си стоеше от миналата зима  Embarassed . Взех и от лавандуловите торби доволна съм и от тях. Само забелязах, че от едната страна на торбата дръжката си е ок но от другата е "защипана" за самата торба и като дръпна да я извадя не ще и се къса цялата торба отгоре. Така ли е по принцип или аз съм уцелила дефектна?
Аз чистя с мопа и мокрите кърпи за под  като не махам подложката и слагам кърпата и така чистя. Пробвах да я защипя някак си но нещо не ми дойде на ума как  newsm78  и затова си чистя така.
Кои са тези лавандулови торби? newsm78

# 678
Купих от спрея за мухъл доволна съм, няма миризма изчисти всичкия мухъл който си стоеше от миналата зима  Embarassed . Взех и от лавандуловите торби доволна съм и от тях. Само забелязах, че от едната страна на торбата дръжката си е ок но от другата е "защипана" за самата торба и като дръпна да я извадя не ще и се къса цялата торба отгоре. Така ли е по принцип или аз съм уцелила дефектна?
Аз чистя с мопа и мокрите кърпи за под  като не махам подложката и слагам кърпата и така чистя. Пробвах да я защипя някак си но нещо не ми дойде на ума как  newsm78  и затова си чистя така.
Кои са тези лавандулови торби? newsm78

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-E80A369B-82C55071/www_lidl_bg/hs. … sl/513.htm?id=111

те са до мопа, по принцип са за смет но аз си наслагах дрехите в тях.  Simple Smile

# 679
А аз си помислих ,че са някакви торбички с ароматни смеси  Grinning

# 680
  • оттам, откъдето започва България
Най-сетне успях да си купя от магическите гъби. Досега съм ползвала само на Sano и ми е интересно дали и тези чистят толкова добре.  Simple Smile

# 681
Най-сетне успях да си купя от магическите гъби. Досега съм ползвала само на Sano и ми е интересно дали и тези чистят толкова добре.  Simple Smile

Добре чистят, но нещо бързо ми се изронват. На Sano трайни ли са?

# 682
  • София
Аз предпочитам на Sano.

# 683
А за какво ги ползвате тези магически гъби? За загоряло около котлоните стават ли?

# 684
А за какво ги ползвате тези магически гъби? За загоряло около котлоните стават ли?

За загоряло около котлоните нож за керамична печка и мокрите кърпички на W5 Mr. Green

# 685
Да няма някаква промоция на брашно, днес видях доста хора да грабят стекчета по 10 броя #Crazy newsm78
Аз си взех черен шоколад 81% , хубав е препоръчвам го ако обичате такива Peace

# 686
Кой вид черен шоколад ?

# 687
не е пред мен в момента да видя точно. Помня че този който беше 70% пишеше еквадор на него и беше зелена опаковка, имаше и Амазония (или нещо такова)-60 %. Този въпросният е в тъмна опаковка и е 125гр.
p.p. намерих ги ето това са:

Имаше ето тези трите само:

# 688
  • Варна
И каква му е цената, Тинки?

# 689
  • оттам, откъдето започва България

Добре чистят, но нещо бързо ми се изронват. На Sano трайни ли са?

На Sano също се стопяват, но зависи от интинзитета на използване. Аз като имам някое петънце за почистване си откъсвам от гъбката, за да не я мокря цялата.

Общи условия

Активация на акаунт