Лидл ::38::

• 74 344
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Аз също съм хвърлила око на детските долнища и клинове, но ще реша от кое да взема на място.Искам да похваля свинските кренвирши на Пикок, идеални са на скара с кашкавалче.
Бозата, която дискутирате тук съм я купувала веднъж на промоция, наистина беше много гъста и сладка.

# 91
Да похваля пресата за коса на Отчаяни съпруги. Взех я преди 3 години за 35 лв. Изключително съм доволна. Все още се изправям с нея, ако не всяка седмица, то през седмица задължително.

# 92
А аз мога да похваля всички елекроуреди на SilverCrest , които се продават в Лидл . Имаме машина за сладолед , телевизор и машина за вакумиране на храна-всички са сполучливи , особенно телевизора,който го ползваме 5 години Simple Smile. Последно си закупих термометър за чело или ухо и се надявам и той да е ОК

# 93
 Бозата аз съм я купувала няколко пъти, но тази партида нещо не е както трябва.  Thinking

# 94
  • София
А аз мога да похваля всички елекроуреди на SilverCrest , които се продават в Лидл . Имаме машина за сладолед , телевизор и машина за вакумиране на храна-всички са сполучливи , особенно телевизора,който го ползваме 5 години Simple Smile. Последно си закупих термометър за чело или ухо и се надявам и той да е ОК

Термометъра не струва. Последният път показа 33,3 градуса на бебето, което беше с близо 40 градуса Т.

# 95
  • София
+1 за ориза XXL - страхотен е, никога не ми се слепва и става много бързо  Peace
А къде е нареден този ориз? Разходих се 2-3 пъти в магазина,но не го намерих...

# 96
Вмъквам се с въпрос за промоцията от четвъртък - имате ли наблюдения дали всички стоки, които са обявени от четвъртък, се зареждат от сутринта? И аз ще ходя за детските дрешки, доста съм набелязала, но ми се иска, за да е сигурно, че ще се сдобия с нашето номерче (обикновено свършва първо - 104), да отида преди работа - т.е. около 8-8.30. Дали някой има впечатления относно часовете на зареждане на новите артикули?
Споделям положителното мнение за св. кренвирши на Pikok - много са вкусни. А само аз ли не съм възхитена от киселото мляко Pilos - като гледам тук е доста препоръчвано  newsm78 Натъртва ми доста на сухо мляко, няма нищо общо с любимото ми Тонус на БМК, а имах желание да го харесам   Confused И портокалите ми се виждат много сухи - цедя минимално количество сок от тях (тези,които бяха намалени) - така ли е при вас, или аз съм случила на кофти-портокалчета?

# 97
Портокалите са супер, точно за сок ги ползвам. И млякото Пилос харесвам, но не и Пилос-Чуден.

# 98
  • Русе
+1 за ориза XXL - страхотен е, никога не ми се слепва и става много бързо  Peace
Където са XXL стоките. В Ловеч е точно до зехтина XXL, щендера е някъде срещу листите за баница, да речем.
А само аз ли не съм възхитена от киселото мляко Pilos - като гледам тук е доста препоръчвано  newsm78 Натъртва ми доста на сухо мляко... И портокалите ми се виждат много сухи - цедя минимално количество сок от тях (тези,които бяха намалени) - така ли е при вас, или аз съм случила на кофти-портокалчета?
Не си само ти, дето не го харесваш. И на мен ми се струва да е със сухо мляко или с нещо друго. Почти не пусна суроватка(става въпрос за 2%), а това не е нормално за хубаво кисело мляко. А пък след като замръзна, после вместо да седи като пресечено, стана като крем.
Портокали вземах 2 пъти. Втория път в събота са точно такива сухи, а първите ги взех в четвъртък - много сладки и сочни бяха.

# 99
Аз така и предполагах - с плодовете и зеленчуците работата е на късмет почти винаги  Confused

# 100
Аз мисля, че се зареждат още сутрин, защото когато има нещо атрактивно, още при отварянето на магазина съм била там и нещото е било налично.При разпродажбата ми направи впечатление, че изкараха по обяд едни детски пижамки с принцеси, които ги нямаше сутринта.
Иначе ще дебна за детските долнища или за клиновете, искам да са някакви ватирани/долнищата/, да не са от най-тънките.Само, че не ми харесва това резидаво долнище на сърца, не мога да го напасна с нищо у нас, защо ли си мисля, че момчешките долнища са по-хубави откъм цветове.Ако трябва да избирам бих взела червено или сиво.За номера не знам, може би 104 или 110, от модела зависи.Дънките, които купих на разпродажба бяха 116 и се наложи да им режа крачолите.А тук, както са с ластик отдолу, няма да мога да правя корекции на дължината.

# 101
Благодаря, Gitadam, дано да има от всичко във всички номера и да направим хубав пазар  Wink

# 102
  • София
Където са XXL стоките. В Ловеч е точно до зехтина XXL, щендера е някъде срещу листите за баница, да речем.

Благодаря! Утре ще го търся пак.

# 103
Портокалите са супер, точно за сок ги ползвам. И млякото Пилос харесвам, но не и Пилос-Чуден.
+1

# 104
Вики, ти добре похвали този хляб ! Утре пак трябва купувам ,
а не ми се отразява добре финансово,защото покрай един хляб
понатрупам и други неща !
Млякото "Пилос" ми прилича с добавени сухи съставки,много доближаващо се
до това "На баба" - не ми харесва .

Общи условия

Активация на акаунт