Лидл ::38::

• 74 400
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, сори за тъпия въпрос, но каква е разликата между "пъзел за под" и обикновенния пъзел newsm78
Ще ходя в четвъртък за дет.долнички и блузки, дано паснат ще са идеални за детската градина  Mr. Green Бозата и аз я пробвах и  Sick сега като ми се пие си купувам на "хармоника".

Пъзел за под са едни големи части, които се глобяват като постелка на пода, за да може децата да играят отгоре и да не им е студено, например. Обикновения пъзел е игра.

Какво означава "долнички"?

# 76
  • Mediterraneo
В крайна сметка- пиците Маргарита са хубави, така ли?  Flutter

Долнички  са долнища вероятно, на спортен екип, анцуг.

# 77
В крайна сметка- пиците Маргарита са хубави, така ли?  Flutter

Хубави са , но на мен ми е малко кашкавала, та си слагам допълнително  Simple Smile

# 78
  • Варна,морето,сините вълни...

Да,точно това имах в предвид  Joy Те написали спортен панталон,но ми изглеждат точно като долница на анцуг.
catty m ,ясноо мерси!
И аз редя върху Маргаритата каквото имам подръка в хладилника.Като цяло,не са лоши като за бързо хапване.

# 79
  • София
ми спортния панталон си е анцунг, какво да е?

# 80
  • В една слънчева къща...
+1 за ориза XXL - страхотен е, никога не ми се слепва и става много бързо  Peace

# 81
  • Stuck in a moment
Бях купила от текстилните лепенки със Спъндж Боб. Вчера реших да я апликирам върху една блузка, стана идеално, за кратко време залепна изцяло и изглежда доста стабилно.
Даже ме е яд, че не взех от тези лепенки/кръпки за големи.
Интересува ме някой купувал ли е от тях и дали стават за подплата на сако? Тази блузка беше памучна, а за изкуствена материя дали са подходящи?

# 82
Искам да похваля новите бисквити с бял шоколад и боровинки- много са хубави  Peace
Преди ги купувах от Карфур, но вече не ги продават, а тези са и по-евтини http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-691C7F97-0FFBE2B0/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2308
Не съм ги виждала и благодаря, че ми обърна внимание   bouquet Следващият път ще взема от тях.

# 83
  • Пловдив
И ад смятам да отскоча в четвъртък, набелязах за децата някои неща

# 84
  • Варна
+1 за ориза XXL - страхотен е, никога не ми се слепва и става много бързо  Peace
И аз си го взех, мисля, че ще съм доволна WinkИ зехтин взех...

Търсих за мъжо, приставката за сведла, но още вчера е била изчерпана... Confused

# 85
Благодаря ви, че препоръчахте плодовия кефир Peace Има го редовно, нали?

# 86
  • София
Уффф, и аз съм си заплюла детските дрешки, да видим този път дали ще стигна до Лидл, че обикновено все нещо непредвидено се случва.  ooooh!

# 87
  • Русе
Току що се връщам от ЛИДЛ установих, че съм с 1,04 лв. напред Party
Взех кайма Стара планина на 30%, на касата беше управителя на магазина, маркира какво маркира, пули се и ми се извини, че е забравил да ми маркира отстъпката, защото "работата му на каса не му е силната страна". Да, не е. Маркирал е веднъж 1,15 лв. и още веднъж 1,04 лв. отстъпка.
Купих си зехтина, на вкус ми допадна, но защо ми налютява newsm78 Ще го пробвам в салатата с  цвекло и моркови как ще е, предполагам, че няма да се усеща Rolling Eyes
Да кажа, че съм разочарована от клечките за уши Софтино. Къде съм бляла предната седмица - или е нямало или не съм видяла другите Iseree. Грабнах 1 кутийка от тези, ами те се развиват в ухото.  Sad
Иии още нещо, дето обсъждахте, че млякото Чуден замръзвало в хладилник. Ами оня ден на мен Пилос-а ми замръзна(хладилника е нов и като го включихме го бяхме усилили повече), така, че не е от млякото, а от хладилника.

# 88
  • София
А от станцията за запояване има ли налична? Обещах на ММ да му купя, а с малката сме болни и двете и не мога ди ида.

# 89
  • Пловдив
Гол запис,ама няма с какво да се похваля.Днес след работа ще се разходим за някой дребни нещица и спортното долнище.
Мислих да пробвам бозата,но май май ще изчакам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт