Лидл ::38::

• 74 222
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Аз купих за момиче - розови, но ги пуснах с бели дрехи на 60 градуса с ОМО(не от ЛИДЛ) и са си в ред.

# 376
  • Stuck in a moment
Да си повторя въпросчето - някой купувал ли си е от препарата Клефект за фаянс и хромирани повърхности и като Циф ли е хубав или не става?

Аз от новата брошура си харесах лампичките Simple Smile

# 377
  • Пловдив
И аз няма проблем с потниците...нито детските,нито мъжките  Rolling Eyes Ако си ги прала с прах за пране на гранули(сух,не течен имам предвид),може в това да е проблема  Peace На мен ми се е случвало,на тъмни дрехи да остават бели петна  Peace
Взех и аз на моето момче от долнищата,86-92 му заспаха,98-104 бяха доста големи като за него  Peace Добре, че бяхте вие да кажете  Mr. Green
Тази седмица за сега нищо не съм си набелязала  Rolling Eyes

# 378
Да, с прах на гранули прах. И то не е просто да останат бели следи, които да се махнат с повече изплаквания , а си е избеляло на петна. За първ път ми се случва подобно нещо.

# 379
  • Русе
Да си повторя въпросчето - някой купувал ли си е от препарата Клефект за фаянс и хромирани повърхности и като Циф ли е хубав или не става?
От този новия не съм купувала. Преди, когато имаше W5, от него бях доволна. Не знам защо се бях заблудила, че и този е W5 и мислех като ми свърши Фрош-а да си купя.

# 380
днес търсих, търсих и няма долнища 110-116 за момчета! най-вероятно не са заредили, от всички номера еднакво Simple Smile

# 381
Лидл ми стават все по-любими. Виното им в картонените кутии е страхотно и евтино. Бялото е направо супер, в момента си пийвам дори. Трябва да им похваля и бекона, както и млякото на Пилос.
Има ли някой, който си е купил машинката им за донъти, дали си заслужава?

# 382
  • софия

Имам вежа вю Crazy от 24 стр. на тази тема Whistling

# 383
  • София
Аз пък днес за пръв път тествах с чопъра дали ще стане кайма. Щото взех днес месо за готвене пак от Лидъл. Справи се сякаш. Е, не е иеална и не е иснка кайма баш, ама върши работа за спешни случаи. Утре ще го готвя и ще дам отзиви дали е ок.

# 384
Лидл ми стават все по-любими. Виното им в картонените кутии е страхотно и евтино. Бялото е направо супер, в момента си пийвам дори. Трябва да им похваля и бекона, както и млякото на Пилос.

Виното в картонена кутия е неуспешен опит на сомалиер да те
убеди,че купуваш реколта 69 !

# 385
Шейка от промоцията на 1,11 лв. е ужасен. Фъстъченото масло ми хареса.

# 386
някой купил робота, да сподели струва ли си 40-те лв и какво може да прави (не пише в брошурата какви функции има, например-може ли да  меси тесто,има ли приставка за това или е само за рязане и кълцане... ?)
Благодаря  Hug  Flutter  Crazy

# 387
Не мисля, че меси тесто. По-скоро ми прилича на 2в1 чопър и ренде.

# 388
Аз виждам единствено приставки за стъргане и рязане. Би вършил работа за моркови, зеле, ряпа, цвекло, кашкавал.

При нас има намалени от роботите Силвър Крест (може и да не точно същата разцветка) намалени на 111лв.

# 389
  • София
Моля ви за отзиви за тези сосове http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-C4AE4732-7CE1474C/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2809

Общи условия

Активация на акаунт