Лидл ::38::

• 74 227
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Момичета в събота бях в Лидл и търсих този ориз ХХL, не го намерих. Питах на касата, а момичето ми каза, че го имало миналата седмица, а сега не? Аз ли нещо не съм разбрала, само в определени дни ли го продават?Къде стои, ако някой знае в Лидл Младст 3?
Да се оплача- счупи ми се капака на тигана от Лидл, толкова си го харесвам, дали не продават капаци отделно?

За ориза и аз повярвай се цъклих сумати време да го търся извиках служител намери го не до другите......е купих го и питах къде да го търся друг път и ми обясниха че само като е едикаква си седмица тогава както чакам италиянска седмица за да си купя канелони Crazy

# 361
В "Билла" - пълнозърнест хляб "Симид" - 0.95 лв.,с което приключи
моето маркетингово проучване.
Извод - осн.хранителни продукти са с незначителна разлика в стойността си,
което е добре.

# 362
  • Русе
В "Билла" - пълнозърнест хляб "Симид" - 0.95 лв.,с което приключи
моето маркетингово проучване.
Извод - осн.хранителни продукти са с незначителна разлика в стойността си,
което е добре.
На мен БИЛЛА ми е на 1,5 км. разстояние Laughing Пък и не е сигурно дали тук го има. На едно място мярнах хляб Симид, но беше бял, в червената опаковка. От ЛИДЛ ще го купувам то се е видяло, пък и като се има предвид, че белия хляб в кварталното магазинче, производство на местния хлебозавод е 90 стотинки, за 9 стотинки няма да го правя на проблем Mr. Green

И в Ловеч в петък нямаше ориз, добре, че си купих. Този път бяха само 4 кашончета, а вътре са може би по 20 кутии. Когато аз го купих във вторник, бяха останали само 2 кашона.
Ориза не е от постоянния асортимент.

# 363
Вики, точно за това пиша - няма значение от къде ще се купи.
Избирам най-удобното за мен.
Да похваля новите кроасани - 0.29 лв.- харесаха се у дома.

# 364
  • София
Ваче, ами той скоро беше намален. Скоро, скоро - преди месец и нещо Laughing
Crazy Бляла съм.. сега като каза много ме е яд... Tired още ще чакам..

# 365
  • София

късметче, защо не се обадиш в сервиза на Лидъл (Бушона) дали не продават само капаци за твоя тиган? Аз от там си купих резервно казанче за хлебопекарната например.

# 366

късметче, защо не се обадиш в сервиза на Лидъл (Бушона) дали не продават само капаци за твоя тиган? Аз от там си купих резервно казанче за хлебопекарната например.
Благодаря за идеята, в страницата ли да търся контакти?

# 367
  • София
Потърси сайта на сервиза и им звънни по телефона. И двата пъти като ходих ми обърнаха внимание.

# 368
Пуснах запитване по мейла и намерих сервиза, но засега не отговарят. Благодаря!

Нямам късмет, получих отговор, че не се предлага артикулът отделно  Cry

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 13:44 от късметче

# 369
Моля ви кажете ми само аз ли имах проблем с момчешките потници след изпиране? Питах преди известно време и никой не ми отговори. На моите светло и тъмно синьото след пране станаха петна. Някой друг с подобен проблем или да търся някаква друга причина?

# 370
Моля ви кажете ми само аз ли имах проблем с момчешките потници след изпиране? Питах преди известно време и никой не ми отговори. На моите светло и тъмно синьото след пране станаха петна. Някой друг с подобен проблем или да търся някаква друга причина?
На каква t* ги изпра и с какъв прах? Не съм чела някой да се е оплакал от тях. Нещо друго стана ли им? Ако има изостанали мисля да взема момчешки. Аз винаги нови дрехи първия път пера на ръка.

# 371
Моите момчешки потници са ок.
Прах ги вече няколко пъти, даже сутринта му облякох тъмно синият.

# 372
  • Пловдив
И аз съм супер доволна от потниците и бельото като цяло. Взех и на двете щерки, че и на ММ, даже и слипове. Всичко пера в пералнята, после в сушилнята. Не е имало проблем за сега.

# 373
Благодаря ви. Прах ги в пералня на 40 градуса с други неща. Имам известни съмнения в Силана, който сложих.Много ме е яд ,че се съсипаха. Пак ще ги носим, ама....

# 374
И аз взех потници, но нямам проблем Peace

Общи условия

Активация на акаунт