Лидл ::38::

• 74 245
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • Stuck in a moment
Днес в Лидл в Кючука видях бутилки ОМО гел за пране 5 кг за 23,99 лв. Някой купувал ли е, има ли доволни? Видя ми се изгодно, кг излиза 4,80 лв. Досега пера с Персил гел, но ми се ще да сменя...

Нямаше добри отзиви за лидълското Омо в темите. Аз лично не съм го ползвала обаче.

# 346
Накои има ли наблюдения върху уреда за донъти, мисля, че са го пускали и преди? Интересуваме и кухненския робот, далис и заслужават?
За уреда за донъти писах преди няколко страници, ОК е и рецепта пуснах.   bouquet

# 347
  • Stuck in a moment
Влизам пак да споделя отзив за унгарския луканков салам - никак не ни хареса, мирише на белина и няма вече да го купуваме.

# 348
  • вече Пловдив
Днес в Лидл в Кючука видях бутилки ОМО гел за пране 5 кг за 23,99 лв. Някой купувал ли е, има ли доволни? Видя ми се изгодно, кг излиза 4,80 лв. Досега пера с Персил гел, но ми се ще да сменя...

Нямаше добри отзиви за лидълското Омо в темите. Аз лично не съм го ползвала обаче.
Благодаря, ще помисля още малко...

# 349
Влизам пак да споделя отзив за унгарския луканков салам - никак не ни хареса, мирише на белина и няма вече да го купуваме.

Лошо, на мъжа ми са  му го похвалили и днес е купил. Не сме го пробвали още.

# 350
  • Stuck in a moment
Сега погледнах на опаковката - пише, че е с благородна плесен. Може би от това е тази миризма....

# 351
Здравейте, бърз въпрос-някой да е купувал филето от минтай, от промоцията ХХЛ?

Специално  от ХХЛ промоцията не съм. Но сме взимали от това филе и децата много го харесват панирано с брашно, яйце и галета.

# 352
Голям пропуск от моя страна да забравя да споделя за душ слушалките с маркуча, които бяха 20лв. Една вечер късно ходих и видях, че има две намалени на 14лв та се престраших и се възползвах. Е, не сбърках. Маркуча не е от ония ганите с навитата ламарина върху тънък маркуч, а си е чиста проба маркуч, дебел, як, няма пробиване, няма течове. Слушалката е икономична от към вода, понеже има доста отвори и струята не е особено силна, но е идеално силна за мен. Днес имах чувството, че стоях поне половин час под душа и водата не свърши, а преди за има няма 10 мин и бойлера е празен. Доволна съм.

# 353

През лятото го имаше на промоция по 15 лв.след това го пускаха още веднъж ,май преди 2-3 мес.Така че ,тази цена сега въобще не е изгодна.

# 354
  • София

През лятото го имаше на промоция по 15 лв.след това го пускаха още веднъж ,май преди 2-3 мес.Така че ,тази цена сега въобще не е изгодна.

Аз го ползвам в момента и съм много доволна. Но го взех преди време на промоция за 15 лв. някъде. Ще ми се скоро да го намалят пак.

# 355
  • вече Пловдив
Аха, благодаря! Стори ми се нов продукт, затова явно съм решила, че е изгодно...

# 356
  • София

Аз го ползвах! Много съм доволна. И като добавим, че го взех лятото на промоция за около 16 лв.  Wink Дрехите на децата ги пере идеално, за мен това е мерило. Сега ми се свиди да дам 23 лв и чакам да го намалят пак  Rolling Eyes

# 357
  • Русе
Ваче, ами той скоро беше намален. Скоро, скоро - преди месец и нещо Laughing

# 358
Момичета в събота бях в Лидл и търсих този ориз ХХL, не го намерих. Питах на касата, а момичето ми каза, че го имало миналата седмица, а сега не? Аз ли нещо не съм разбрала, само в определени дни ли го продават?Къде стои, ако някой знае в Лидл Младст 3?
Да се оплача- счупи ми се капака на тигана от Лидл, толкова си го харесвам, дали не продават капаци отделно?

# 359
Момичета в събота бях в Лидл и търсих този ориз ХХL, не го намерих. Питах на касата, а момичето ми каза, че го имало миналата седмица, а сега не? Аз ли нещо не съм разбрала, само в определени дни ли го продават?Къде стои, ако някой знае в Лидл Младст 3?
Да се оплача- счупи ми се капака на тигана от Лидл, толкова си го харесвам, дали не продават капаци отделно?

Да, само в седмиците ХХЛ. Явно е свършил при вас.

Общи условия

Активация на акаунт