Лидл ::38::

• 74 252
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Момичета,сега видях брошурата и има едни клинове там... те са от памучните нали?Не са като чорапогащник?Аз имам два такива на esmara и си ми харесват. Grinning

Те и тия са на същата марка и са от плътните така като гледам. Имай предвид,че започват от 44 номер.
Да,видях преди малко  ooooh! М-ка са ми тези  Tired

# 331
И аз очаквам мнение за преперата за почистване на тапицерия. Искам да почистя дамаската на холовия диван дали е подходящо?

# 332
Момичета,сега видях брошурата и има едни клинове там... те са от памучните нали?Не са като чорапогащник?Аз имам два такива на esmara и си ми харесват. Grinning

Те и тия са на същата марка и са от плътните така като гледам. Имай предвид,че започват от 44 номер.

Иначе наистина са страшно удобни и мекички.

# 333
  • Пловдив

Ооо,да!Много,много удобни! Heart Eyes

# 334

Ооо,да!Много,много удобни! Heart Eyes
Може ли снимка за кои клинове става въпрос не намирам нищо на страницата им newsm78

# 335
  • Пловдив
Nin,аз снимка май не мога да сложа  Mr. Green Виж в новата брошурата,там ги има.Черен и лилав или розов  Crazy

# 336
Искам да похваля автоматичната сокоизстисквачка за цитруси. Имаше я в една от предните брошури. Харесва ми и че лесно се мие , защото всичките части се разглобяват Simple Smile).

Видях, че сте хвърлили око на браунитата от американската седмица. Тортичката голяма ли е ? Или са по на сметка 8-те парченца ?

# 337
И аз очаквам мнение за преперата за почистване на тапицерия. Искам да почистя дамаската на холовия диван дали е подходящо?
Скрит текст:
Не знам за Лидълския ,но аз от години пера с Медикс и нямам забележки. Хубав аромат, изпира идеално. Ако преценя ,че някое петно е по-упорито ,първо напръсквам с обезмаслител, след това си пера с препарата.

# 338
Nin,аз снимка май не мога да сложа  Mr. Green Виж в новата брошурата,там ги има.Черен и лилав или розов  Crazy

Стр.18 - 19. На 18стр. има някакъв панталон, какво представлява, ако е предлаган досега, че не си го спомням? newsm78

# 339
Здравейте, бърз въпрос-някой да е купувал филето от минтай, от промоцията ХХЛ?

# 340
  • Stuck in a moment
Момичета, ползвали ли сте абразивния препарат на Клефект за чистене на фаянс и хромирани повърхности? Досега купувам все на Циф и се чудя този дали е добра алтернатива?
Като цена ще ми е доста по-добре.

# 341
  • До морето
Здравейте, видях, че в новата брошура има кухненски робот и бях чела по- назад в темите, че има доволни от кухненски робот от Лидъл. Този същия ли е? Благодаря!

# 342
  • София
Кой питаше за Програмируем термостат?
Ние имаме и сме много доволни. Вярно е, че досега зимата беше топла, но сметката ни е доста ниска. Знам, това, тъй като сме с хоризонтална разводка на праното и един топломер, който отчита изразходваната енергия в KW, а не в някакви единици.

Аз се интересувах, мерси за мнението. Ще вземем 2 да пробваме.

# 343
  • вече Пловдив
Днес в Лидл в Кючука видях бутилки ОМО гел за пране 5 кг за 23,99 лв. Някой купувал ли е, има ли доволни? Видя ми се изгодно, кг излиза 4,80 лв. Досега пера с Персил гел, но ми се ще да сменя...

# 344
  • София
Накои има ли наблюдения върху уреда за донъти, мисля, че са го пускали и преди? Интересуваме и кухненския робот, далис и заслужават?

Общи условия

Активация на акаунт