Лидл ::38::

• 74 260
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
labrex

Скрит текст:
Вчера получих новите брошури от Метро, има руски предложения.: квас, саламчета, хайверче, бира. Laughing

При нас не са ги донесли още,   bouquet за инфото, непременно ще ида да видя какво предлагат. Въпреки че вече ни кваса, ни сметаните, ни сгущьонките, май нищо не е като предишните. Peace

# 316
  • София
Кой питаше за Програмируем термостат?
Ние имаме и сме много доволни. Вярно е, че досега зимата беше топла, но сметката ни е доста ниска. Знам, това, тъй като сме с хоризонтална разводка на праното и един топломер, който отчита изразходваната енергия в KW, а не в някакви единици.

# 317
Някакви отзиви имати ли за почистващата пяна за тапицерии?

# 318
В четвъртък купих от момчешките потничета - комплект от 3 бр. и днес ги изпрах като на светло и тъмно синьото ми станаха по-светли петна.Има ли някой с такъв проблем?

# 319
Уредът за нарязване на картофи за пържене има ли го някой?
Ще го има в понеделник.

# 320
  • Sofia, Младост 3
Цитат
и горчица - има една евтина в жълти опаковки, като чаша с капаче. Напомня ми една румънска, отдавна беше, която бяхме харесали и сега заседнахме на тая. Какви ли не горчици пробваме вкъщи, любители сме и, напоследък купувахме на Витал - френската, сега пък тая взехме ненадейно, та харесахме. Като я купихме първия път, бяхме сигурни, че няма да струва, но е толкова евтина, че може човек да се прежали. То пък друго стана. Някой да я е пробвал и да има мнение? Laughing Все се каня домашна да набъркам, но....... Peace

Точно тази вечер взехме и ние за първи път, тази със синя капачка-сладката, много ни хареса, на вкус е като една горчица в тубички за барбекю, която взимахме преди, но тази е доста евтина и хубава, затова вече такава ще купувам  Simple Smile

# 321
 По Нова година взех тази горчица, но с червена капачка за да мариновам едно месо. Останалото си го хапнах, не е лоша, лично аз обичам по- лютива горчица, но и тази става  Peace

# 322
  • Пловдив
Уредът за нарязване на картофи за пържене има ли го някой?
Ще го има в понеделник.

Аз имам такъв,но не е купуван от Лидъл. Аз лично много рядко го ползвам...Ако са по-едри картофите,не става...Като цяло не ми е удобен  Peace

Забелязвам,че напоследък няма промоци от понеделник до сряда и от четвъртък до неделя на по няколко продукта...Само тематични седмици  Rolling Eyes
Аз май утре ще ида пак,да видя дали долнищата 86-92 няма да стават за моето момченце,че по принцип в последно време взимам 98-104,ама ако са леко уголемени,може и да му станат... Имаше поне десетина боя от тях,дано да са останали  Mr. Green

# 323
Да помоля за малко помощ  Flutter ....В предходните теми на лидл се намираха тук-там линкове към предстоящите брошури, знаете ли къде бих могла да видя следващата такава, ако е достъпна?

Май ги гледахме от чужди сайтове или се бъркам,може и на български да са били,но поне няколко дни по-рано някой ги постваше в темата, а сега не откривам нищо  Praynig

# 324
  • оттам, откъдето започва България
Да помоля за малко помощ  Flutter ....В предходните теми на лидл се намираха тук-там линкове към предстоящите брошури, знаете ли къде бих могла да видя следващата такава, ако е достъпна?

Май ги гледахме от чужди сайтове или се бъркам,може и на български да са били,но поне няколко дни по-рано някой ги постваше в темата, а сега не откривам нищо  Praynig
http://www.proomo.info/2014/01/lidl.bg-katalog-brochura-27.html

# 325
 Heart Eyes благодаря

# 326
  • оттам, откъдето започва България
Simple Smile

# 327
  • 1st floor
Кой питаше за Програмируем термостат?
Ние имаме и сме много доволни. Вярно е, че досега зимата беше топла, но сметката ни е доста ниска. Знам, това, тъй като сме с хоризонтална разводка на праното и един топломер, който отчита изразходваната енергия в KW, а не в някакви единици.
Ех, и на мен ми се щеше да купя, но се охарчих здраво около НГ и сега само наблюдавам промоциите... Tired

# 328
  • Пловдив
Момичета,сега видях брошурата и има едни клинове там... те са от памучните нали?Не са като чорапогащник?Аз имам два такива на esmara и си ми харесват. Grinning

# 329
Момичета,сега видях брошурата и има едни клинове там... те са от памучните нали?Не са като чорапогащник?Аз имам два такива на esmara и си ми харесват. Grinning

Те и тия са на същата марка и са от плътните така като гледам. Имай предвид,че започват от 44 номер.

Общи условия

Активация на акаунт