Лидл ::38::

• 74 389
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
zvanche ясно е ,че като се изпарява ,течността намалява. Става въпрос за това дали е литър преди варенето. Heart Eyes

# 301
Млякото в кесиите варите ли го? Аз пак съм изтървала. Купих три последният път и си ги изцоках за норматив  Whistling

# 302
А колко му е трайността на това мляко? Да взема и  да го пробвам. Децата изпиват на ден по 2 литра Crazy едвам им смогваме. Милото си е заклет традиционалист
Скрит текст:
само Верея пие
, поне за децата да има.

# 303
  • оттам, откъдето започва България
Е, как така намалява?  newsm78
Нямам представа. Мислех си, че има вода в него и като го сваря - тя се изпарява. Сериозно. Като го пресипя после в разграфен съд ми идва по-малко от литър. Ама и не съм се сетила да го измеря преди това, а направо в тенждерката и на котлона.
Според мен просто не е литър, защото като го слагам в шише от сока на Лидл, който е 0,975 ml винаги ми остава още място. Независимо от това млякото ми харесва.
А кое е млякото което купувате и цената му каква е

Плачат си за жалба, щом не е литър.  #Cussing out
Абе, много сте странни. Физика не сте ли учили? От всяка течност, която се вари се изпарява определено количество.
Аз не съм го варила. Слагам го директно от пакета в това шише.  Simple Smile

# 304

Значи все пак са за жалба. Mr. Green

# 305
Млякото в кесиите варите ли го? Аз пак съм изтървала. Купих три последният път и си ги изцоках за норматив  Whistling

Млякото би следвало да е пастьоризирано, така че няма нужда от варене.

Относно жалбата- не е ли виновен производителят?

# 306
  • Mediterraneo
Аз пък го варя. Така издържа по- дълго. Онзи ден купих 2 литра( в четвъртък), тази вечер изпиха последните 2 чаши. Друг път обаче се задържа и за да ми издържи по- дълго, го сварявам преди да го прибера в хладилника.

# 307
Аз пък го варя. Така издържа по- дълго. Онзи ден купих 2 литра( в четвъртък), тази вечер изпиха последните 2 чаши. Друг път обаче се задържа и за да ми издържи по- дълго, го сварявам преди да го прибера в хладилника.
Следващия път и аз ще го сваря.

# 308
Аз пък знам, че пастьоризирано мляко не се вари (може да се топли, но не и да завира), защото в някои случаи се появяват канцерогенни в-ва.

# 309

Млякото би следвало да е пастьоризирано, така че няма нужда от варене.

Относно жалбата- не е ли виновен производителят?
Сигурно е така. Но не може да се продава нещо което е обявено за 1 л. , а да е по-малко. Уф, аз защото наскоро потърсих съдействие в Здравната каса и си търсих правата при една докторка, та затова така реагирах. Peace

# 310
  • Русе
А колко му е трайността на това мляко? Да взема и  да го пробвам.
Може би 10 дена Rolling Eyes Това, което купих днес е със срок до 02.02. Не ми се вярва да е произведено днес, значи от 24-ти до 02-ри. Винаги ровя и гледам да взема най-прясното Mr. Green

Аз пък сега друго се сетих.
pitinko68, бутилката казваш е от нектар. Може да има разлика, нектара все пак е по-гъст.
Я да се включи някой физик и да ни изнесе лекция на тема - маса, обем, вещество   Joy

# 311
Може би 10 дена Rolling Eyes Това, което купих днес е със срок до 02.02. Не ми се вярва да е произведено днес, значи от 24-ти до 02-ри. Винаги ровя и гледам да взема най-прясното Mr. Green

pitinko68, бутилката казваш е от нектар. Може да има разлика, нектара все пак е по-гъст.
Я да се включи някой физик и да ни изнесе лекция на тема - маса, обем, вещество   Joy
hahaha Joy

Така де, ама не се ли измерва в ml / милилитри/.?  Mr. Green

# 312

Аз пък сега ходих да си прелея втория плик в бутилка, еднолитрова е и взе, че преля. Очаквах, че няма да се напълни. Rolling Eyes

Такава:

Скрит текст:

# 313
labrex

Скрит текст:
Вчера получих новите брошури от Метро, има руски предложения.: квас, саламчета, хайверче, бира. Laughing

# 314

Възможно е да има разлика, но аз затова я погледнах и видях, че е посочено в ml.

Общи условия

Активация на акаунт