Лидл ::38::

• 74 424
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • В една слънчева къща...
Говорим за млякото в плик. 0,89 лв. му е цената, но за съжаление днес нямаше в нашия Лидл.

# 286
  • Русе
А кое е млякото което купувате и цената му каква е
0,89 лв. е цената, а ето, това е млякото:
Скрит текст:

Аз днес също взех от месото, но няма да го готвя и не съм го разпечатвала. Взех картофи, хляба Симид, прясното мляко и потничета за дъщеря ми с дебела презрамка размер 110/116 намалени от 9,99 на 6,99 лв. Party Бяха при единичните намалени бройки. Там изнамерих и едно сухо лепило UHO, намалено от 2,99 на 2,09 лв.
Искам да ви кажа, че до сега за 3 години никога не ми се е случвало да ми е сгрешена касовата бележка, а тази седмица това ми се случи 3 пъти и то все на една и съща каса, само, че с различни касиери. Днес касиерката не видяла, че лепилото е намалено. То коскоджамити етикет на едно стикче лепило - не го видяла Crossing Arms Няма вече да се нареждам на тази каса - очевидно не ми е късметлийска  Laughing

# 287
  • София
Днес минавайки по Раковска видях табела на едната адмистративна сграда малко след сградата на СДС,че предстои откриване на Лидъл.За съжаление бях на отсрещния тротоар и не успях хубаво да видя кога е датата.

# 288
Вики, Hug Напротив,отново на същата каса,събирай бележките и ще
разиграем една игра "събери най-много касови бележки...!"Ще те подкрепя в участието и с бележки от "Пени",защото имат един собственик.
Картофите стават ли ?

# 289
  • Русе
Не знам. И тях не съм ги пробвала. Тази вечер сме без половинката и няма да готвя Party Белгийски са, клас 1.

# 290
Моля, ако някой в Бургас види от горските плодове XXL, да сигнализира!

Тези бисквити са страхотни. Опитах с лешник и шоколад. Лошото им е, че са само 8 броя за 3,20.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 19:04 от Просто Хари

# 291
0,89 лв. е цената, а ето, това е млякото:
Скрит текст:

Аз днес също взех от месото, но няма да го готвя и не съм го разпечатвала. Взех картофи, хляба Симид, прясното мляко и потничета за дъщеря ми с дебела презрамка размер 110/116 намалени от 9,99 на 6,99 лв. Party Бяха при единичните намалени бройки. Там изнамерих и едно сухо лепило UHO, намалено от 2,99 на 2,09 лв.
Искам да ви кажа, че до сега за 3 години никога не ми се е случвало да ми е сгрешена касовата бележка, а тази седмица това ми се случи 3 пъти и то все на една и съща каса, само, че с различни касиери. Днес касиерката не видяла, че лепилото е намалено. То коскоджамити етикет на едно стикче лепило - не го видяла Crossing Arms Няма вече да се нареждам на тази каса - очевидно не ми е късметлийска  Laughing
Много благодаря аз купувам същото и исках да се уверя  Peace

# 292
  • София
Записвам се при вас, понеже от една седмица имам Лидл точно пред блока. Досега съм пазарувала в Пикадили и Кауфланд. Вече 2 пъти ходих в Лидл, ама тия непознати марки много ме объркват.
Плодовете и зеленчуците са ОК, хареса ми една моцарела и едни гумени ботуши с топъл чорап за 13 лв си взех - от тях много съм доволна.
Иначе днес взехме от кърначетата - ами те чиста сланина се оказаха. Иначе добре подправени, та бяха вкусни Simple Smile

# 293
  • София
Днес минавайки по Раковска видях табела на едната адмистративна сграда малко след сградата на СДС,че предстои откриване на Лидъл.За съжаление бях на отсрещния тротоар и не успях хубаво да видя кога е датата.
Сигурно са рекламирали новия Лидл на Руски паметник (на Скобелев). Отвориха го в понеделник, на 20 Януари.

# 294
  • На брега на реката
Лелеееееееее, колко много съм изпуснала, а се чудех какво ми липсва.

# 295
  • Русе
Записвам се при вас, понеже от една седмица имам Лидл точно пред блока...  Вече 2 пъти ходих в Лидл, ама тия непознати марки много ме объркват.
Отвори първа страница на темата. Там има повечето от продуктите и марките, от които сме доволни, така по-лесно ще се ориентираш като отидеш в магазина  Peace

# 296
ММ тази вечер се прибра с мандарини и портокали. Мандарините са отврат. Развалени са, гадни са и май са замръзвали, Незнам как не е забелязал още като ги е слагал в торбичката. Мъже, ко да ги правиш. Макар че той самият се усети още като започна да ги бели.

# 297
  • София
Сигурно са рекламирали новия Лидл на Руски паметник (на Скобелев). Отвориха го в понеделник, на 20 Януари.
Не беше реклама,а табела на строителната фирма,която го прави и емблемата на Lidl.Просто не видях кога е пусковата дата  newsm78

# 298
  • софия
Е, как така намалява?  newsm78
Нямам представа. Мислех си, че има вода в него и като го сваря - тя се изпарява. Сериозно. Като го пресипя после в разграфен съд ми идва по-малко от литър. Ама и не съм се сетила да го измеря преди това, а направо в тенждерката и на котлона.
Според мен просто не е литър, защото като го слагам в шише от сока на Лидл, който е 0,975 ml винаги ми остава още място. Независимо от това млякото ми харесва.

Плачат си за жалба, щом не е литър.  #Cussing out
Абе, много сте странни. Физика не сте ли учили? От всяка течност, която се вари се изпарява определено количество.

# 299
  • софия
Не, ще правят и на Раковска в сградата, на която има реклама. Днес минахме от там.

Общи условия

Активация на акаунт