Лидл ::38::

• 74 394
  • 735
  •   1
Отговори
# 270

Млко по-надолу е.

# 271
  • оттам, откъдето започва България
Тази вечер ходихме с ММ до Лидл Младост 3 - взех блузки на малката, не са лоши, има достатъчно останали, но са доста тънки.
Купих прясно мляко в плик, което тук много хвалите. Трябва ли да го варя? Или като другото направо да го пресипя в някакъв съд и да си го пием.
Ние купуваме био домати - в разфасовка 1/2 кг и сме много доволни.
Нищо нямаше друго интересно, взех 2 вида шунка не е лоша правих на пица.
Ние го пием без варене, но отдавна се каня веднъж да го сваря и да видя дали няма да изтрае повече време в хладилника.

# 272
  • В една слънчева къща...
Аз съм писала и преди, че го варя и ми прави хубав каймак. Така като че ли издържа малко повече. Обаче и количеството намалява като го свариш  Laughing. Иначе на вкус ми напомня истинско мляко. Ама да не го хвалим много, че току виж му увеличили и на него цената  hahaha

За робота малко по-назад някой писа, че едва ли ще върши работа, тъй ката мощността му е малка.

# 273
Охладеното месо преди това е било замразено.Направи ми впечатление още
във витрината,но съмненията ми се потвърдиха у дома.Преди малко го отворих
и на дъното имаше ледчета.Пълнозърнес хляб "Симид" нямаше -
ще купя по-късно от кварталното магазинче.Не ми се излизаше отново,но трудно
се получава набавяне на продукти само от един магазин.

# 274
  • Пловдив
Да похваля и аз ориза ххл. За пръв път успявам да направя ориза да не ми е на каша. Мерси за препоръката.

Наровете пак са на 1лв. И са супер.

# 275
  • София
Аз съм писала и преди, че го варя и ми прави хубав каймак. Така като че ли издържа малко повече. Обаче и количеството намалява като го свариш  Laughing. Иначе на вкус ми напомня истинско мляко. Ама да не го хвалим много, че току виж му увеличили и на него цената  hahaha

За робота малко по-назад някой писа, че едва ли ще върши работа, тъй ката мощността му е малка.

Е, как така намалява?  newsm78

# 276
Искам да похваля козето сирене на "Мизия милк". Преди няколко седмици беше на промоция. Много е приятно и не мирише на коза. Mr. Green

# 277
  • В една слънчева къща...
Нямам представа. Мислех си, че има вода в него и като го сваря - тя се изпарява. Сериозно. Като го пресипя после в разграфен съд ми идва по-малко от литър. Ама и не съм се сетила да го измеря преди това, а направо в тенждерката и на котлона.

# 278
Вчера купих на малката блузки, бяха останали само от единия вид розова и зелено рае, наистина са много тънки, но  за детската в по-толото време ще се добри. Тя е на три и половина  взех и 98-110. Купих и три потничета, които страшно много ми харесаха. Бяха в комплект 3 за 9.90. Клинчета нямаше, аз тях специално исках. Взехме и кренвиршите Пикок, дето хвалихте, шунката  Барони и ориза ХХЛ. Уж влязох само за блузки, а излязох с 56 лв сметка. Mr. Green

# 279
  • Deutschland/HE

Нормално е да намалява, течност е и докато заври част от него се изпарява (ако го вариш на макс.степен май се изпарява по-малко!

# 280

Е, не мога да повярвам! Или е сменена картинката, или много съм била заспала снощи? Embarassed Сто пъти гледах и картофи не видях, както и да е, дано са хубави. Купих от двойните детски блузки, харесаха се, чешки колбас, син патладжан, разни замразени зеленчуци и горчица - има една евтина в жълти опаковки, като чаша с капаче. Напомня ми една румънска, отдавна беше, която бяхме харесали и сега заседнахме на тая. Какви ли не горчици пробваме вкъщи, любители сме и, напоследък купувахме на Витал - френската, сега пък тая взехме ненадейно, та харесахме. Като я купихме първия път, бяхме сигурни, че няма да струва, но е толкова евтина, че може човек да се прежали. То пък друго стана. Някой да я е пробвал и да има мнение? Laughing Все се каня домашна да набъркам, но....... Peace

# 281
  • оттам, откъдето започва България
Нямам представа. Мислех си, че има вода в него и като го сваря - тя се изпарява. Сериозно. Като го пресипя после в разграфен съд ми идва по-малко от литър. Ама и не съм се сетила да го измеря преди това, а направо в тенждерката и на котлона.
Според мен просто не е литър, защото като го слагам в шише от сока на Лидл, който е 0,975 ml винаги ми остава още място. Независимо от това млякото ми харесва.

# 282
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 283
Според мен просто не е литър, защото като го слагам в шише от сока на Лидл, който е 0,975 ml винаги ми остава още място. Независимо от това млякото ми харесва.
А кое е млякото което купувате и цената му каква е

# 284
Е, как така намалява?  newsm78
А кое е млякото което купувате и цената му каква е

Плачат си за жалба, щом не е литър.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт