Лидл ::38::

• 74 252
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Има ли в Лидл балсамов оцет?
има, да, аз само такъв купувам Peace

# 451
  • София
Айсберг е на 1,44 лв. Дребничък ми се стори, но пресен и свеж. Взех 2 бр.

Похвалвам едросмляната лютеница, страхотна е.

Взех си от дамските пижами, взех номер по-голяма и не сбърках. Най-малкият номер е 44/46.

Някой да е вземал, ако са пускали преди, грил-тостер-сандвича, който е за другата семдица?

# 452
В коя брошура е, че не го намирам?

# 453
  • София
Купих днес от дамските клинове за голямата щерка. Много ми хареса, изпрах го, сега го суша в сушилнята, за тия парички ми изглежда мн добре.
Що се отнася да лампичките- имам ги от миналата година, едната в дълбок шкаф е сложена, върши перфектна работа. Другата ми е точно над чешмата, на шкафа лепната, рядко я ползвам нея, но също върши добра работа. Харесват ми.

# 454
  • София
На мен пък дрехите ми се сториха доста уголемени.
Сутиените също. Аз по принцип нося чашка Д, а от тези С ми е супер.

# 455
  • Stuck in a moment
Що се отнася да лампичките- имам ги от миналата година, едната в дълбок шкаф е сложена, върши перфектна работа. Другата ми е точно над чешмата, на шкафа лепната, рядко я ползвам нея, но също върши добра работа. Харесват ми.

Чудесно, аз точно за долната част на кухненските шкафове ги искам, като ми ги залепи ММ, пак ще пиша. (Може и да Блу да изприпка за едни  Simple Smile  )

# 456
  • София
В коя брошура е, че не го намирам?

От тази за понеделник, не я намирам онлайн, аз си я взех от магазона днес.

# 457
Някой да е купувал микс за пай със сливи Plum Flan? Вътре има едно пакетче - Juice Stopper, но няма описание как се използва.
аз бях купила  и също му се чудих какво е  и според е мен е желатин  
моят кейк не ми се получи ....първо че пише да се направи с компот а аз нямах и го правих със сушени сливи накиснати  , това нещо за което питаш го посипах върху сливите и го изпекох ,като го извадих се усетих че трябваше да направя поръската и тя да се пече   но това беше по коледа и бързах за вечерята че  с две думи нищо не ми се получи

# 458
Благодаря много, DENICA3!
Разочарована съм, а детето чака сладкиш.

# 459
Здравейте, има ли в Лидл кондензирано мляко?
Иначе да споделя, че обожаваме едросмляната лютеница Чира.

# 460
  • София

Има на пилос, в кутийка, но не съм го пробвала. Аз вземам от Кауфланд и не е с растителни мазнини, като Дъч Лейди.

# 461
Veseto*, и аз стигнах до този извод за дрехите. гледах дамските панталони и доста се чудих дали да взема. 46 номер, който е най-малкият ми се струва, че ще стои доста свободен  newsm78

# 462

Има на пилос, в кутийка, но не съм го пробвала. Аз вземам от Кауфланд и не е с растителни мазнини, като Дъч Лейди.
Скрит текст:
Благодаря   bouquetА къде се намира това в Кауфланд? Все не мога да го намеря  Embarassed Може ли снимка? Какъв грамаж е и колко струва?  Blush Малеее, направо те засипах с въпроси   bouquet

# 463
  • МАРС
Дам, аз днес си взех от черния сутиен 85С и презрамките директно ми падат, при положение, че ги свих до края. Tired

# 464
  • София
irenna
Скрит текст:
Ето това е:

Ох, не знам дали ще успя да ти обясня къде стои, че е на много не логично за мен място. Стои на вътрешните стелажи покрай стените, някъде около кафетата. Грамажът е 397 гр., колкото и на Дъч Лейди, цената не помня, но е по-евтино от Дъч-а.

Общи условия

Активация на акаунт