Лидл ::38::

• 74 270
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Супеееер, дано се доредя този път до клинчетата, че миналите ги изпуснахме.  Hug

# 436
Някой днес видя ли наживо тези кошници, малки ли са? Чудя се дали си заслужава след работа да ида да ги видя  Thinking
 http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-FBE1AC43-20ABBED4/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2945

Има размери:  51 х 44 х 38 см, и аз ги загледах на майка за градината дали ще вършат работа, след обед, ако не ми се размине ходенето, ще ги погледна.

# 437
  • Бургас
Някой днес видя ли наживо тези кошници, малки ли са? Чудя се дали си заслужава след работа да ида да ги видя  Thinking

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-FBE1AC43-20ABBED4/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2945
Аз...Току що се завръщам от пазар. Кошниците са големи, според мен. Всъщност зависи за какво мисли да ги приспособи човек, разбира се.  Peace
Похвалвам се с със салатки Айсберг - плътни и тежки и свинска плешка за 2,99лв. Купих си и два сутиена. Малко в повече ми идва дантелата, но пък съм си уцелила номера и остават и двата.  Laughing Предвид -6 -те градуса имаше доста хора рано сутринта в магазина.

# 438
Благодаря, ще ида да ги погледна!

# 439
От препарата на W5 за печки доволни ли бяхте?
Иначе набелязах толкова много неща, че...  Rolling Eyes Добре, че днес е мъгливо и не мога да изляза с бебето, та ще спестя от тази седмица Simple Smile))

Детските спални комплекти са един път, особено ако ги има тези десени. На нас пердетата са ни с бухали, дано да се добера до чаршафите с бухали Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 11:59 от Котката Марта

# 440
  • София
Идвам от Лидл. Купих си два сутиена от 11 лв. Клиновете и панталоните бяха наистина огромни дори за мен. Та не взех.

# 441
  • Бургас
късметче , и аз нося 80Д или 36Д по английската номерация. Взех 85Д и са ми по мярка (но леко съм напълняла и там първо ми се лепи  Embarassed ) На етикета пишеEUR /DE 85D, GB/IE 38D, FR/ES 100D, IT 5D
Пък дори и да не ти пасне можеш да го върнеш. Peace

# 442
Изглеждат много хубави панталончетата, дали са тънки?
Според мен да. Ще са идеални за пролетта.

# 443
От препарата на W5 за печки доволни ли бяхте?
Иначе набелязах толкова много неща, че...  Rolling Eyes Добре, че днес е мъгливо и не мога да изляза с бебето, та ще спестя от тази седмица Simple Smile))

Детските спални комплекти са един път, особено ако ги има тези десени. На нас пердетата са ни с бухали, дано да се добера до чаршафите с бухали Simple Smile
Котка, за печка гъбата им полира хубаво и таблетката за кафемашина е ок, а за печка и на мен ми се ще да знам.

# 444
  • Варна
купих си един сутиен 95С, направо ми заспа. дано утре изровя още един

айсберга на каква цена е? че днес видях няколко касетки, дребничък ми се стори, но пресен, позачудих му се, обаче нямаше табела и не ми се чакаше да питам за цената. грабнах две торби моркови по левче, дано са хубави, и две торби червени ябълки по 1.29, синовете ми ги ядат с килограми. но трябва да се рови в долните касетки, че отгоре са все едни очукани...

# 445
Някой да е купувал микс за пай със сливи Plum Flan? Вътре има едно пакетче - Juice Stopper, но няма описание как се използва.

# 446
Някой да даде отзиви за тортата Брауни ? Днес се почудих дали да я купя, но ще изчакам отзиви Simple Smile.

# 447
айсберга на каква цена е?
и от мен такъв въпрос.

П.П. На промоция била от днес до края на седмицата - 1.44лв.

Има ли в Лидл балсамов оцет?

Какъв е най-малкия размер на дамските пижами?

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 17:58 от Блу

# 448
  • Stuck in a moment
Днес се сдобих с тройката лепящи лампички, още не съм ги пробвала, чакам мъжът ми да ги сложи Simple Smile

За другата седмица ще се редя за спален комплект - този с розовите птиченца ми изглежда толкова сладко Simple Smile

# 449
Днес се сдобих с тройката лепящи лампички, още не съм ги пробвала, чакам мъжът ми да ги сложи Simple Smile

За другата седмица ще се редя за спален комплект - този с розовите птиченца ми изглежда толкова сладко Simple Smile
Точно и двете неща гледах.

Общи условия

Активация на акаунт