Лидл ::38::

• 74 251
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
Някой има ли отзиви за уреда за донъти?
Имам го и съм много доволна, докато уцеля рецептата имаше малко проблем, но сега се справя чудесно.   bouquet
аз го купих тази вечер - наложи се -дребния го видя и се размрънка! Сега съм заседнала и поне час ще пека! И не стават за 3 мин както пише - отгоре не се изпитат добре,  Mr. Green накрая ще излея сместа в гофретника и ще си секне чакането!
Може ли тогава и рецептата да съм подготвена ако реша да го купя Simple Smile Simple Smile Simple Smile
[/quote]
1ч.чаша брашно, 1/2ч.чаша захар, 1суп.лъжица бакпулвер,1/2ч.чаша прясно мляко, 1 яйце, ванилия, 4с.лъжици олио.   bouquet
[/quote]

Колко броя излизат от тази доза? Т. е. всичко това се слага наведнъж в 7 порции или ...  newsm78
[/quote]
Излизат доста , да речем поне 30 , може би повече, намазват се местата за печене с мазнина само първият път и се сипва от сместа с лъжица, ще определиш точно за колко се изпичат, махаш и слагаш следващите без да мажеш вече.
[/quote]

Благодаря
[/quote]

# 421
Имам спомен, че бяха пускали в Лидл цедки за батерии. Спомняте ли си по кое време ги пускаха и каква им беше цената?

Имаш предвид за смесителни батерии ли (за чешма)?  newsm78

Ако, да, мисля, че цената беше 9,99лв и ги купихме през декември.  Peace

# 422
Някой да е пробвал хамбургерите ? Изглеждат ми вкусни, ако са подобни като на картинката ?

# 423
  • Русе
Агнес, и аз си мисля, че аераторите бяха към 10 лв., но са 5-6 броя. Ако не се лъжа преди 2 месеца някъде, ги гледах.

# 424
  • София
Имам сгъваем сешоар на Силвър Крест. Дъщеря ми го носи на плуване. Оня ден се развали. Започна да върти бавно вентилатора и прегрява съответно. Още е в гаранция. Имате ли идея какво следва? Ще го занеса, ама честно казано не ми се струва, че ще го имат да ни го заменят. Тогава как процедират? Ще го ремонтират ли?

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 21:27 от Vache

# 425
  • софия
Гаранция за удовлетвореност
Можете:
- да върнете хранителни продукти закупени от Lidl по всяко време срещу представяне на касов бон;
- да върнете нехранителните продукти закупени от Lidl в рамките на 1 месец срещу представяне на касов бон;
- да върнете горепосочените продукти във всеки от филиалите на Lidl в страната;
- да се обърнете към сътрудниците ни на безплатния телефон относно продукти в гаранция след изтичане на едномесечния период.

Когато имате проблем със стока, закупена от Лидл (кафе машина, тостер и подобни), за която важи гаранция и не искате връщане на парите, и стоката е в работещ вид, възползвайте се от гаранционния сервиз. Опаковате стоката (не е задължително да е в оригиналната опаковка), лепвате й касовата бележка или нейно ксерокопие и я носите в най-близкия офис на Еконт, където я изпращате за сметка на получателя на адрес: София 1000, ул. "Искър"55, Сервизен център "Бушона" ЕООД. Когато я отремонтират, ще ви я върнат пак с куриер за тяхна сметка. Може да я занесете и на място. Ако повредата не може да бъде отстранена, ще ви дадат нова стока. Сервизът е 3 години.

# 426
  • София
Звънче, мерси! Hug

# 427
а имат ли някакъв @ за обсъждане на технически проблеми?
Тази машинка за понички - не нагрява равномерно отгоре и отдолу - трябва да обсъдя с някого нормално ли е това. ПОлзвана е веднъж ! Може да не е много $, но ако я бях купила от амазон - както почти висичко друго у дома - само я почиствам, слагам в опаковката и връщам до месец - ше ми я сменят или върнат $.

# 428
  • Русе
а имат ли някакъв @ за обсъждане на технически проблеми?
Тази машинка за понички - не нагрява равномерно отгоре и отдолу - трябва да обсъдя с някого нормално ли е това. ПОлзвана е веднъж ! Може да не е много $, но ако я бях купила от амазон - както почти висичко друго у дома - само я почиствам, слагам в опаковката и връщам до месец - ше ми я сменят или върнат $.
В ЛИДЛ може да се върне стока без проблем, дори и да е ползвана. Ако има други уреди, могат да ти го заменят, а ако няма - връщат ти парите.

# 429
  • София
А къде може да се ремонтира уред от Лидл? Забравих си пасатора върху керамичния плот на печката, докато се печеше гювеч във фурната и се разтопиха, и изкривиха бутоните. Сега е неизползваем. Sad

# 430
  • До морето
Вчера напазарувах яката от Американската седмица и веднага давам отзиви - кренвиршите за хот-дог, пърженият лук, сладоледът, сосовете за сандвичи, за хамбургери и за салати - страхотни! Американските палачинки не стават, остава да пробвам сместа за мъфини   chef

# 431
# 432
Изглеждат много хубави панталончетата, дали са тънки?

Също да питам сутиените и клиновете за как са като размер и качество, ако някой е ползвал?

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 11:18 от късметче

# 433
  • Бургас
Момичета, гъбите за чистене стават ли за плочките в банята? Същите ли са за които бях чела за банята или не?
И аз ще мина в понеделник да видя панталонките и долничките.

# 434
 Някой днес видя ли наживо тези кошници, малки ли са? Чудя се дали си заслужава след работа да ида да ги видя  Thinking

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-FBE1AC43-20ABBED4/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2945

Общи условия

Активация на акаунт