Лидл ::38::

• 74 234
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Има ги в четири разцветки-червено, много тъмно синьо, светло синьо и сиво.Да, ватирани са.Тези сивите и светлосините ми направиха впечатление, че са джоб отзад, Джордж Асда имат подобен момчешки модел, днес гледам че 2 броя са на цена 4 лири, тъй че ако можете да поръчате тези от сайта, много са по-хубави като качество от Лидлските.Аз бих си взела такива, но такава оферта за момичешки долнища не виждам.

# 181
  • София
Тъкмо влизах, за да кажа, че долнищата не са чак толкова лоши и виждам, че явно има разлика за момичета и за момчета и затова не са харесани. Взех и от блузките за големи деца - момчешките. И те не са лоши за цената си.

# 182
Някой има ли отзиви за уреда за донъти?
Имам го и съм много доволна, докато уцеля рецептата имаше малко проблем, но сега се справя чудесно.   bouquet
Може ли тогава и рецептата да съм подготвена ако реша да го купя Simple Smile Simple Smile Simple Smile
1ч.чаша брашно, 1/2ч.чаша захар, 1суп.лъжица бакпулвер,1/2ч.чаша прясно мляко, 1 яйце, ванилия, 4с.лъжици олио.   bouquet

# 183
И аз минах днес през Лидл...бих казала, че детските дрехи са супер. За цената на която са качеството за мен е идеално.
Взех за момче - 2 долници, 2 блузи и едни дънки. Зачудих се за суичер но детето има доста та за сега отпадна.
Размерите за мен си отговарят.

# 184
  • гр.София
И аз взех от момчешките блузки Party В нашия Лидл направо имаше борба за детските дрешки. А и всички в магазина кихаха и кашляха, направо имах чувството че съм в поликлиника Sick

Знаете ли какво ми направи впечатление. Около плодовете и зеленчуците един мъж диктуваше по телефона цените на всички плодове и зеленчуци. Явно беше от конкуренцията и беше дошъл на шпионаж  Mr. Green

# 185
  • Варна
Явно беше от конкуренцията и беше дошъл на шпионаж  Mr. Green

По принцип, е забранено, явно не са го усетили.

# 186
А детските блузки за момичета, дето са по 2 в комплект,
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-EC9A338E-30E77C90/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2709
ето тези, как са като качество, че искам да взема на моето дребосъче?

# 187
  • София
Явно беше от конкуренцията и беше дошъл на шпионаж  Mr. Green

Или ги е диктувал на жена си, която е наясно как са при конкуренцията.  Wink Поне аз много рядко купувам от техните плодове и зеленчуци когато са на нормални цени. Винаги в околностите има по-евтини.  Wink

# 188
  • Някъде на път....
Бананите на каква цена са днес?

# 189
  Намерих си касовата бележка от вчера, портокалите ми са таксувани на 0,79 лв, пазарувала съм в 10:31. Вики, при теб нещо е станало  Thinking

# 190
  • Пловдив
Като гледам противоречиви са мненията за дрешките,ако до утре има нещо останало,ще видя и аз как са  Crazy
Преди няколко дни и аз взех намалени чери домати на 50%,нямаше нето едно доматче със забележка вътре,даже касиерът ме попита "Ама те защо са намалени"  Mr. Green
Отдавна се каня да похваля и една шунка - врене шунка Прага - ами аз от години търся шунка стози вкус,от детството ми и само тази досега мнооого ми хареса  Peace Peace
Гледам другата седмица ще има някаквъв робот за 39лв... Някой да даде отзиви за него  Rolling Eyes

# 191
  • Варна
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-EC9A338E-30E77C90/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2709
Късметче, хубави са, но много тънички. Наподобяват предните , които бяха пуснали пак 2бр. в комплект, но сега са  в друга разцветка  Peace

# 192
Късметче, хубави са, но много тънички. Наподобяват предните , които бяха пуснали пак 2бр. в комплект, но сега са  в друга разцветка  Peace
Мерси!

# 193
Блузките са тънички, да, но са много приятна материя. Аз пък така и не разбрах някои момичета какво не им харесаха на тези блузки и клинчета - съвсем хубави са си  Rolling Eyes А подобни щампи, каквито са сърчицата в случая, по принцип при разтягане си стоят като нацепени.
Seengirl , роботът е с мощност само 250 вата, едва ли могат да се очакват чудеса от него  newsm78

# 194
Аз малко след нова година взех едни бодита с дълъг ръкав за момичета. Материята им е страхотна, да нацепена е леко картинката, но са много стегнати и след пране не мръднаха. Ако и блузките са такива значи са ок.

Общи условия

Активация на акаунт